- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.361
hayatım ben 4 yıllık evliyim bu iş kıdeme bakmıyo valla. şimdi 2. yi düşünü olmam lazımdı.
rabbim gülümsünede asyaya da sanada banada aynı anda veriyomuymuuuşşş ne gülerim ama:)))
dört köşe oluru zevkten
Hayır anlamadığım niye bu kadar uzun sürdüğü tıp ilerledi diolar insanı aylarca bekletiolar kardeşim ne biçim iş anlamadım
Kötü bir benzerlik olmuş. Allah sizin ikinize de giden meleklerinizin yerine güzel bebekler nasip etsin inşallahkızlar benim çocukluk arkadaşım var çook sevdiğim birisi. eşiminde en yakın arkadaşı. ve bizi tanıştıran kişi.
onun eşiyle aynı anda hamile kalmıştık. benim bebeğim gitti onunkide gitmiş pazartesi günü oda bebeğini kaybetmiş.
şansa bak yavvv. kocişlere takılıyoduk hasip le nasip gibi oldunuz diye. yine aynı anda mı doğurcaz kızla acep.
hayatım ben 4 yıllık evliyim bu iş kıdeme bakmıyo valla. şimdi 2. yi düşünü olmam lazımdı.
rabbim gülümsünede asyaya da sanada banada aynı anda veriyomuymuuuşşş ne gülerim ama:)))
dört köşe oluru zevkten
Neden olmasın kiiii
evet ya doğumada aynı anda gideriz tam olur
benim ikiz olma ihtimali yüksek ben önce giderim ikiz olursa malum boy kısa pek taşıyabileceğimi sanmıyorum.:)))
Kötü bir benzerlik olmuş. Allah sizin ikinize de giden meleklerinizin yerine güzel bebekler nasip etsin inşallah
İnşllah canım yaaa bakalım test sonuçlarımız bi çıksın gerçi 2,5ay var daha nasıl geçcek bilmiommm:18:
Bende 4,5yıllık canımcım ilkini bi bulalımda hayırlısıyla inşallah inşallah bayram ilan ederiz valla
ben anlatayım sana hayatım. benim kanser testini tam 45 günde aldık bahane ne biliyomusun. böyle testler az yapıldığı için labaratuar biriktirip yapıyomuş. çok kızıcan ama. bana verilen cevap buydu.
ya bu benim üstüme sürekli fil oturuyo ya içim sıkılıp duruyo
gebelik belirtisimidir
hah
hadi bakalım inş. ya bi solukta kurutulursun
evet ya doğumada aynı anda gideriz tam olur
2.5 niye ?? anlamadım..
kızlar hepınızın guzel haberlerini alırız ınsallah en kısa zamanda:)bnmde bata 4 gun kaldı baklaım nolcak
bende öyle diyorum valla. hani köpekler bi solukta 8-10 tane atıyolar ya. aynı öyle. it gibi kunluycam diyorum annem lere :)))
terliği görüyorum:)))
bende öyle diyorum valla. hani köpekler bi solukta 8-10 tane atıyolar ya. aynı öyle. it gibi kunluycam diyorum annem lere :)))
terliği görüyorum:)))
doğumdan sonrada mesaj atarız ''erkek'' ''kız'' diyetabi ozamana kadar öğrenmemek için direnirsek.
ama belli almaz ben belki yine ''tek'' ''çift'' derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?