Ilk çocuğunu düşünenler...

Bazen kaçıp gidesim gelio herşeyi bırakıp çekip gidesim gelio

bende bende bazen o kadar bunalıyorum ki direk dolabın onune gidip dikiliyorum
deli gönül doldur şunları çek git kalanlar yesin biribirini dio da eşimi yerler bu seferde kıayamam ki ben sarı çilli kocama kuzuma

bende bende bazen o kadar bunalıyorum ki direk dolabın onune gidip dikiliyorum
deli gönül doldur şunları çek git kalanlar yesin biribirini dio da eşimi yerler bu seferde kıayamam ki ben sarı çilli kocama kuzuma

O zaten tek durduran bitanecik sevgilim tek dayanağım o benim bazen kızıyorum ediyorum ama onsuz olmazzzzz

kızlar bugün evde temzlk var sonuçları almaya gidemedm ama eşim aramış tıp merkezini, poziitif demişler, ama yine de kadın doğumcuya gtsn demişler bi, heyecan yaptm neden öle dediler acaba, kaç haftalık olduğunu nerden anlıcam, ona göre gtcem dr a çünkü karından muayne olmak istyrm, ay ne oldu böle acayip heyecan yaptımm yaaa....

asyacım okudum senn yazdıklarını da hayrlısı olsun tatlım ya bi dahaki ayda senn güzel haberlerini alıcaz inşallah.

ya kıazacam sana sende ki ne rahatlık ya
birak temziliği falan
valla ben uçarak gitmiştim şimdiye
bide eşin aramış tıp merkezini bak tokat geliyo

sonrdan heyecen yapıyon sende
evdeki temizliği kadına yaptıryosan ve güvebmiyosan bi komşunu falan dik başına direk git durudğun kabahat valla

Ne güzel işte canım benim hayırlı olsunnnnnn Allahım kucağında göstersin inşallahhhh
Takibinin yapılması gerek normaldir kadın doğumcuya gitmen zaten git bakalım tetkiklerini yapsınlar karından baktırmak istersen zorlamıyorlar artık ama en kısa sürede gitmen lazım yine de temizlik diosun ağır falan da kaldırma heee

Ya kızlar size bir şey danışmak istiyorum çok alakasız ama
Kardeşim Almanyaya gitti erasmus öğrencisi olarak
Annemlerde yalnız kaldı ve bizim yakın oturmamız dolayısıyla durmadan bizimleler her fırstta ya bizi çağırıyorlar ya da gelip alıolar falan yani o dereceyiz şu anda kırmak da istemiyorum şu anda psikolojileri iyi değil tabi ki ama eşimde bu durumdan çok rahatsız oluo ne yapmalaıyım sizce

Öyle diosun da canım araştırmadan edemiyorsun elinden başka hiçbişey gelmio çünkü ben işyerinde iş yapamaz oldum bunları araştırmaktan
Allahtan ümididmizi kesmiyoruz tabi ama bi umut işte

doğru diyorsun caım bende bi kaptırıyom kendimi sonra zor toparlıyorum. yanlış yapıyoruz işte. illaki etkileniyoruz sonrada can sıkıntısı... :?

kadınlar yapıyoda canım güvenebilceğim kmse yok maalesef, artık yarın işe gtmem sabahtan giderm dkra.

ben yapmıyorum aama canım ayağımın üzerindeydm ben de sabahtan beri kasıklarım ağrımış otrunca farkettm gtcem gtcem hemen yarın.

Arkadaşlar hamilelik belirtileri hamile kaldıktan bir iki gün sonra hemen mi başlıyor yahu. söylemesi ayıp eşimle adetimden sonra ilk kez dün denedik. Adetimin bitiminden itibaren 4 gün geçmişti dün. Bugün acayip bir başdönmesi ve mide bulantısı var. Psikolojikmi nedir, sizce bu kadar çabuk belirti gösterir mi?

doğru diyorsun caım bende bi kaptırıyom kendimi sonra zor toparlıyorum. yanlış yapıyoruz işte. illaki etkileniyoruz sonrada can sıkıntısı... :?

Evet canım daha beter kendimizi yormaktan başka bişeye sebep olmuyor ama bazen kendimize engel olamıyoruz işte sonra da ya öyleyse ya böyleyse kendimizi yiyip duruyoruz. Bak bana şu karyotip testini araştırayım dedim komalara girdim. Şimdi oluruna bıraktım ama içimde bi yerde o kemirip duruyor şu sonuçlar çıkınca rahatlayacağım inşallah

cnm eşini bulaştırmadan bu işi sen çözecen
valla işte bahanler üret olmadı açık açık söle annen sonuçta
sonra eşin sanada surat yapmasın
erkekler ole benim koca kendi anasından sıkılıyo ki bide senin annen eşin iyice bunalabilir

cnm baş dönmesi falan hemen olmuyo gebeliğin baya ilerleyen dönemlerinde olan bi şey

tüh ya, o zaman soğuk aldım neyse ben yine bebek hayalleri kurmaya devam edeyim. gel yavrum gel bebişim.

Hadi hayırlısı inşallah çözebilirim benim annem biraz cadıdır da ayıptır söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…