Ilk çocuğunu düşünenler...

canım süper bir haber bu!! :)

e tabi git sonucunu göster, bilgi al seni yönlendirsin. folik asite başlamadıysan sana yazsın... ilahii doktora gidecen tabi :))

asyacım okudum senn yazdıklarını da hayrlısı olsun tatlım ya bi dahaki ayda senn güzel haberlerini alıcaz inşallah.

inşallah canım. bu aya daha heyecanlıyım... bayram sonrası doktor kontrolüm car. 10-11. gününede çağırmıştı. bakalım bu ay gıd gıd gıdak yumurtam sıcak dicekmiyim

ben yapmıyorum aama canım ayağımın üzerindeydm ben de sabahtan beri kasıklarım ağrımış otrunca farkettm gtcem gtcem hemen yarın.

Canım gamze de tebrik ediyor seni... :))) şuan tatilde benim yerimede tebrik et dedi

psikolojiktir, belirtiler 1-2 hafta sonra çıkıyormuş.

inşallah ferah çıkacak canım.. :)

ya offf ya şu bat gelsin artık çatlayacam arkadaş ben ya
çarpıntı falan başladı ne kadar sıktıysam artık kendimi

gözünü seveyim sakin ol. bak benim 4gün gelmedi. dünde gelmese daha test yapmadan hamişim! diye ilan edecektim. bukadar biliyorken bile yine de üzüldüm. yumurtamın çatlamadığını bile bile hemde.
sakın kuzum bu ay olmazsa yılmak yok. kapırma kendini kendinle uğraşma sakın.

ya sorma hiç bole olmamaıştım ben
her gece bebek görüyorum psikoloji falan kalmadı bende
bi yanım yoktur dio bi yanımda ya varsa dio
kendimi diziginlemem lazım bir an önce hemen hatta

kızlar yoğundum bugün bir ara okudum yazdıklarınızı ama yazamadım bişeyler..

Bu sabah sağlık ocağına gittim.Kayıt yaptılar. 5 tüp kan aldılar...Feleğim şaştı..Zaten kansızım

Bugün gidemedim sonuçları almaya yarın gidecem artık..

Dilya hamileymiş tebrik ederim canım..

Asya adet olmuşsun.Sen bu aydan beklemiyordun zaten.İnşallah önümüzdeki aya...

Gülümsün eşinin kardeşleri ne kadar saçma konuşmuşş..Takma böyle saçma sapan insanları..Çocukları varya taç taktılar sanki...

Gidip o gün hemen yaparlar mı ki çatlayıp çatlamadığını anlıolar dimi canım?

canım ben 22. günü gitmiştim. bi bakalım yumurtan çatlamışmı dedi kan aldılar ertesi gün çıktı. progesteron tahlili yaptırdı yanılmıyorsam.

ya sorma hiç bole olmamaıştım ben
her gece bebek görüyorum psikoloji falan kalmadı bende
bi yanım yoktur dio bi yanımda ya varsa dio
kendimi diziginlemem lazım bir an önce hemen hatta

bu içten gelen bir şey mi acaba ? ben evli değilim yaşınız kaç bir de ?

belli bir yaştan sonra psikolojik olarak mı yoksa daha çok biyolojık olarak mı istiyor kadınlar bunu?

hani herkes yapmış bende yapmalıyım mı dıyorsunuz yoksa içinizden anne ol diyen birşey mi var ?
ben bunu çok merak ediyorum?

kaç yaşınıza kadar istemediniz de sonra olsun istediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…