- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.801
kızlar bugün evde temzlk var sonuçları almaya gidemedm ama eşim aramış tıp merkezini, poziitif demişler, ama yine de kadın doğumcuya gtsn demişler bi, heyecan yaptm neden öle dediler acaba, kaç haftalık olduğunu nerden anlıcam, ona göre gtcem dr a çünkü karından muayne olmak istyrm, ay ne oldu böle acayip heyecan yaptımm yaaa....
asyacım okudum senn yazdıklarını da hayrlısı olsun tatlım ya bi dahaki ayda senn güzel haberlerini alıcaz inşallah.
tüh ya, o zaman soğuk aldımneyse ben yine bebek hayalleri kurmaya devam edeyim. gel yavrum gel bebişim.
ben yapmıyorum aama canım ayağımın üzerindeydm ben de sabahtan beri kasıklarım ağrımış otrunca farkettmgtcem gtcem hemen yarın.
Arkadaşlar hamilelik belirtileri hamile kaldıktan bir iki gün sonra hemen mi başlıyor yahu. söylemesi ayıpeşimle adetimden sonra ilk kez dün denedik. Adetimin bitiminden itibaren 4 gün geçmişti dün. Bugün acayip bir başdönmesi ve mide bulantısı var. Psikolojikmi nedir, sizce bu kadar çabuk belirti gösterir mi?
Ya benim dr.um yumurtalarım çatlıo mu çatlamıo mu hiç bakmadı
Evet canım daha beter kendimizi yormaktan başka bişeye sebep olmuyor ama bazen kendimize engel olamıyoruz işte sonra da ya öyleyse ya böyleyse kendimizi yiyip duruyoruz. Bak bana şu karyotip testini araştırayım dedim komalara girdim. Şimdi oluruna bıraktım ama içimde bi yerde o kemirip duruyor şu sonuçlar çıkınca rahatlayacağım inşallah
inşallah ferah çıkacak canım.. :)
Ya benim dr.um yumurtalarım çatlıo mu çatlamıo mu hiç bakmadı
bu benim içinde merak konusu olduğu için bayramdan sonra yumurta takibine başlıyorum cnm
sende başla
bu benim içinde merak konusu olduğu için bayramdan sonra yumurta takibine başlıyorum cnm
sende başla
adetin 21. gününde kan tahlili ile anlıyorlar canım. o güne gidip tahlil istersin ?
ben o yumurtaları bi bulayım, tokuşturacam valla... bu da sizin şerefinize!!! dicem
Bende gidem bakem o zaman kafama göre yapmak istemiyorum ama belki bu yüzdendir belki çatlayınca olur
ya offf ya şu bat gelsin artık çatlayacam arkadaş ben ya
çarpıntı falan başladı ne kadar sıktıysam artık kendimi
gözünü seveyim sakin ol. bak benim 4gün gelmedi. dünde gelmese daha test yapmadan hamişim! diye ilan edecektim. bukadar biliyorken bile yine de üzüldüm. yumurtamın çatlamadığını bile bile hemde.
sakın kuzum bu ay olmazsa yılmak yok. kapırma kendini kendinle uğraşma sakın.
Gidip o gün hemen yaparlar mı ki çatlayıp çatlamadığını anlıolar dimi canım?
ya sorma hiç bole olmamaıştım ben
her gece bebek görüyorum psikoloji falan kalmadı bende
bi yanım yoktur dio bi yanımda ya varsa dio
kendimi diziginlemem lazım bir an önce hemen hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?