Ilk çocuğunu düşünenler...

kız güldürdün beni allah emi
allahta seni güldürsün

öncelikle yaklaşımın çok ilginç geldi yaşım 30 2,5 yıldır evliyim
birileri yapmış aman nede tatlı sevmesii bende yapayım bi tane demedim hiç
evlendiğim günden beri istiyorum ve içimden gelen bişey
evet çok istiyorum hemde çok ve içim bunun için herketli
çocukarı hep ama hep sevdim
ki senden bi şeyler olsun büyüsün yürüsün okusun adam olsun buda senin en büyük eserin olsun durum bu
herşey bi yere kadar çünkü meslekte kariyer
ama çocuk çok başka bence

Bizim komşu yaptı çocuk..Çok beğendim bende yaptım..

teşekkür ederim :) ben 24 yaşındayım ve içimde çocuklara karşı duygu yok açıkçası... nötrüm ve korkuyorum acaba hiç çocuk yapmak istemeyecek miyim diye

ondan merak ediyorum mesela 20 yaşında bir kız bile çocuğum olsun çok istiyorum diyebiliyor ben düşünüyorum cık yok istemiyorum ve o gun ne zaman gelecek bunu çok merak ediyorum :)

bilki yolda bi çocuk gördüğün zaman gözlerini alamıyosan
hamilelere bole melun melun bakıyosan
vakiti yavaş yavaş geliyo demektir.
bunun ne yaşla ne de evlilik süresi ile alakası var bu tamamen insanın içiyle duygularıyla alakalaı bı durum
şu ana kokabilir sorumlulkları ağır gelebilir ama yarında deli gibii isteyebilirsin
bu senin duygu değişiminle alakalı bı durum

ya sorma hiç bole olmamaıştım ben
her gece bebek görüyorum psikoloji falan kalmadı bende
bi yanım yoktur dio bi yanımda ya varsa dio
kendimi diziginlemem lazım bir an önce hemen hatta

güzel şeyler düşün tabi. ben babeş hayali kurduğum kadar mutlaka olmayabilir de dedim. olumlu ve olumsuzu bir arada düşün. sadece birini düşünmek kötü olur. boşuna da mralin bozulmaz.

güzel şeyler düşün tabi. ben babeş hayali kurduğum kadar mutlaka olmayabilir de dedim. olumlu ve olumsuzu bir arada düşün. sadece birini düşünmek kötü olur. boşuna da mralin bozulmaz.

evet sana hep katıldım zaten yinede katılıyorum ya şakinleş sakinleş
die tembihlemeliyim kendimi

Teyzoşları biz geldik

Minik bebeciğim 1,65 cm olmuş Kalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu

Bu sefer karından baktı doktor. Çok rahattı benim açımdan.

Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktor Biraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi

ne güzel bi mutluluk allah tamamına erdirsin inş.

canım ben 22. günü gitmiştim. bi bakalım yumurtan çatlamışmı dedi kan aldılar ertesi gün çıktı. progesteron tahlili yaptırdı yanılmıyorsam.

Benim progesteronumu istedi ama adetin 3.günü aldılar bunun için kanımı diğer hormonları da kontrol edebilmek için canım acaba orada anladı mı ki hiç aklıma da gelmedi sormak

Oh maaşallah bebişine...

Kalp atışını duymak çok heyecan verirdi..Duyanlar nasıl duyuyor..Sağlıksızmıymış yani

beni de siz baştan çıkardınız. halbuki kararsız ve çekingem bir hatundum ben...

Benide komşu

Oh maaşallah bebişine...

Kalp atışını duymak çok heyecan verirdi..Duyanlar nasıl duyuyor..Sağlıksızmıymış yani
Herkes duyuyor ama doktor "gerek yok şimdi durup dururken yüksek ses dalgasına. Sıkıntılı olabilir. Net olarak görünüyor" dedi. Yol boyu sayıkladım zaten duysaydım bir diye.
inş. başla artık usg görünütülerini birktirmeye
Biriktiriyorum canım. Yan dönmüş yaramaz kol bacak belli değil ama büyüdüğü belli. Onlarla annesi defter yapacak ona

Benim mesai bitti bu arada. Hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…