- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.821
kız güldürdün beni allah emikızlar yoğundum bugün bir ara okudum yazdıklarınızı ama yazamadım bişeyler..
Bu sabah sağlık ocağına gittim.Kayıt yaptılar. 5 tüp kan aldılar...Feleğim şaştı..Zaten kansızım
Bugün gidemedim sonuçları almaya yarın gidecem artık..
Dilya hamileymiş tebrik ederim canım..
Asya adet olmuşsun.Sen bu aydan beklemiyordun zaten.İnşallah önümüzdeki aya...
Gülümsün eşinin kardeşleri ne kadar saçma konuşmuşş..Takma böyle saçma sapan insanları..Çocukları varya taç taktılar sanki...
bu içten gelen bir şey mi acaba ? ben evli değilim yaşınız kaç bir de ?
belli bir yaştan sonra psikolojik olarak mı yoksa daha çok biyolojık olarak mı istiyor kadınlar bunu?
hani herkes yapmış bende yapmalıyım mı dıyorsunuz yoksa içinizden anne ol diyen birşey mi var ?
ben bunu çok merak ediyorum?
kaç yaşınıza kadar istemediniz de sonra olsun istediniz?
öncelikle yaklaşımın çok ilginç geldi yaşım 30 2,5 yıldır evliyim
birileri yapmış aman nede tatlı sevmesii bende yapayım bi tane demedim hiç
evlendiğim günden beri istiyorum ve içimden gelen bişey
evet çok istiyorum hemde çok ve içim bunun için herketli
çocukarı hep ama hep sevdim
ki senden bi şeyler olsun büyüsün yürüsün okusun adam olsun buda senin en büyük eserin olsun durum bu
herşey bi yere kadar çünkü meslekte kariyer
ama çocuk çok başka bence
Bizim komşu yaptı çocuk..Çok beğendim bende yaptım..
öncelikle yaklaşımın çok ilginç geldi yaşım 30 2,5 yıldır evliyim
birileri yapmış aman nede tatlı sevmesii bende yapayım bi tane demedim hiç
evlendiğim günden beri istiyorum ve içimden gelen bişey
evet çok istiyorum hemde çok ve içim bunun için herketli
çocukarı hep ama hep sevdim
ki senden bi şeyler olsun büyüsün yürüsün okusun adam olsun buda senin en büyük eserin olsun durum bu
herşey bi yere kadar çünkü meslekte kariyer
ama çocuk çok başka bence
bakıyorum formundasın kuşum
yani neden olmasın zafere giden her yol mubahtır
teşekkür ederim :) ben 24 yaşındayım ve içimde çocuklara karşı duygu yok açıkçası... nötrüm ve korkuyorum acaba hiç çocuk yapmak istemeyecek miyim diye
ondan merak ediyorum mesela 20 yaşında bir kız bile çocuğum olsun çok istiyorum diyebiliyor ben düşünüyorum cık yok istemiyorum ve o gun ne zaman gelecek bunu çok merak ediyorum :)
Aynen öyle belkiler silinsin aklımızdan en azından her yolu denedik diyelim
ya sorma hiç bole olmamaıştım ben
her gece bebek görüyorum psikoloji falan kalmadı bende
bi yanım yoktur dio bi yanımda ya varsa dio
kendimi diziginlemem lazım bir an önce hemen hatta
güzel şeyler düşün tabi. ben babeş hayali kurduğum kadar mutlaka olmayabilir de dedim. olumlu ve olumsuzu bir arada düşün. sadece birini düşünmek kötü olur. boşuna da mralin bozulmaz.
Bizim komşu yaptı çocuk..Çok beğendim bende yaptım..
Teyzoşları biz geldik
Minik bebeciğim 1,65 cm olmuşKalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu
Bu sefer karından baktı doktor. Çok rahattı benim açımdan.
Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktorBiraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi
beni de siz baştan çıkardınız. halbuki kararsız ve çekingem bir hatundum ben...
Aminnnnnne güzel bi mutluluk allah tamamına erdirsin inş.
canım ben 22. günü gitmiştim. bi bakalım yumurtan çatlamışmı dedi kan aldılar ertesi gün çıktı. progesteron tahlili yaptırdı yanılmıyorsam.
Teyzoşları biz geldik
Minik bebeciğim 1,65 cm olmuşKalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu
Bu sefer karından baktı doktor. Çok rahattı benim açımdan.
Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktorBiraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi
beni de siz baştan çıkardınız. halbuki kararsız ve çekingem bir hatundum ben...
Aminnnnn
Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Sizlerin de gelip burada miniklerinizi anlatmanızı o kadar çok istiyorum ki kızlar. Tez zamanda inşallah tez zamanda
Herkes duyuyor ama doktor "gerek yok şimdi durup dururken yüksek ses dalgasına. Sıkıntılı olabilir. Net olarak görünüyor" dedi. Yol boyu sayıkladım zaten duysaydım bir diye.Oh maaşallah bebişine...
Kalp atışını duymak çok heyecan verirdi..Duyanlar nasıl duyuyor..Sağlıksızmıymış yani
Biriktiriyorum canım. Yan dönmüş yaramaz kol bacak belli değil ama büyüdüğü belli. Onlarla annesi defter yapacak onainş. başla artık usg görünütülerini birktirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?