Ilk çocuğunu düşünenler...

Çok iyi hatırlıyorum 12-13 yaşlarındaydım anneme ben evlenirsem çocuğum olsun diye evleneceğim demiştim benim geçmiş bayağı köklü yani

evet sana hep katıldım zaten yinede katılıyorum ya şakinleş sakinleş
die tembihlemeliyim kendimi

:) evet böyle işte... herşey daha kolay olacak.. bak ben bu ay üzüldüm aslında hemde çok ama kendime bile itiraf etmedim gibi bişey oldu. gözümü kapattım gelecek ayı hayal ettim hemen. :) desene yine çalışacaz bu ayy... kızllaarr kirlenmek güzeldddiiiiiiirrr :)))

benim koca gibi konuştun "içine boşalınca kirlendiğini hissediyorum"

ben ogünü yaşarsam eğer kamera ile geidecem... bebeğim büyünce kendi kalp atışlarını heyecanımızı görsün... her an biri bizi gözetliyor olacak yanii... :)))

çok güzel bir an yaşamışsınız canım Allah devammını da sağlıkla getirir inşallah.

Allahım kucağında göstersin inşallah hayırlı evlat etsin canımmmmmmm

Bak iyi fikirmiş acaba cd olarak veren hastaneler varmıdır ki
Biraz abarttım galiba ama ne güzel olurdu dimi

Benim bereketli dönem başladı bugün itibariyle bu ay bu dönemim hergününü değerlendirmeyi istiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere

Benim bereketli dönem başladı bugün itibariyle bu ay bu dönemim hergününü değerlendirmeyi istiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere

rast geleeeeee :)))))))))))

bende karnıma dokunamıyorum. sanki operasyon geçirmiş igib karnış şiş ve hassas. (

rast geleeeeee :)))))))))))

bende karnıma dokunamıyorum. sanki operasyon geçirmiş igib karnış şiş ve hassas. (

Allah Allah ne oldu sana böyle fıstık yaa dinlen dinlen biraz bi de biberiye çayı iç daha rahat geçiriyorsun dönemi
Bakalım Allahım bu ay göbişlerimizi boş çevirmesin
Bende çıkıyorum canım öptüm seni

tamam canım, görüşürüz.
iyi akşamlarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…