- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.841
teşekkür ederim :) ben 24 yaşındayım ve içimde çocuklara karşı duygu yok açıkçası... nötrüm ve korkuyorum acaba hiç çocuk yapmak istemeyecek miyim diye
ondan merak ediyorum mesela 20 yaşında bir kız bile çocuğum olsun çok istiyorum diyebiliyor ben düşünüyorum cık yok istemiyorum ve o gun ne zaman gelecek bunu çok merak ediyorum :)
evet sana hep katıldım zaten yinede katılıyorum ya şakinleş sakinleş
die tembihlemeliyim kendimi
:) evet böyle işte... herşey daha kolay olacak.. bak ben bu ay üzüldüm aslında hemde çok ama kendime bile itiraf etmedim gibi bişey oldu. gözümü kapattım gelecek ayı hayal ettim hemen. :) desene yine çalışacaz bu ayy... kızllaarr kirlenmek güzeldddiiiiiiirrr :)))
Teyzoşları biz geldik
Minik bebeciğim 1,65 cm olmuşKalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu
Bu sefer karından baktı doktor. Çok rahattı benim açımdan.
Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktorBiraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi
Teyzoşları biz geldik
Minik bebeciğim 1,65 cm olmuşKalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu
Bu sefer karından baktı doktor. Çok rahattı benim açımdan.
Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktorBiraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi
Çok iyi hatırlıyorum 12-13 yaşlarındaydım anneme ben evlenirsem çocuğum olsun diye evleneceğim demiştim benim geçmiş bayağı köklü yani
ben ogünü yaşarsam eğer kamera ile geidecem... bebeğim büyünce kendi kalp atışlarını heyecanımızı görsün... her an biri bizi gözetliyor olacak yanii... :)))
çok güzel bir an yaşamışsınız canım Allah devammını da sağlıkla getirir inşallah.
benim koca gibi konuştun "içine boşalınca kirlendiğini hissediyorum"
eşimde bazen öyle pimpiriklik yapıyor aman yatak kirlenmesin aman bilmemne kirlenmesin.. nerden yapıştı bu kelime ağzıma diye sormama gerek yok heralde??
Bak iyi fikirmiş acaba cd olarak veren hastaneler varmıdır ki
Biraz abarttım galiba ama ne güzel olurdu dimi
Bak iyi fikirmiş acaba cd olarak veren hastaneler varmıdır ki
Biraz abarttım galiba ama ne güzel olurdu dimi
ya var olmazmı usg görünütülerini cd yazıp veriyolar
ama ben en çok doğum fotosu istiyorum
canım first class hizmette vardır heralde
ultra herşey dahil hastane hahaha
Bak o da güzel fikirmiş valla:)
ya inanılmaz hoş bi şey her anı kare kare
neyse kızlar mesai bitti ben kaçar
ya inanılmaz hoş bi şey her anı kare kare
neyse kızlar mesai bitti ben kaçar
Benim bereketli dönem başladı bugün itibariyle bu ay bu dönemim hergününü değerlendirmeyi istiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere
rast geleeeeee :)))))))))))
bende karnıma dokunamıyorum. sanki operasyon geçirmiş igib karnış şiş ve hassas.(
Allah Allah ne oldu sana böyle fıstık yaa dinlen dinlen biraz bi de biberiye çayı iç daha rahat geçiriyorsun dönemi
Bakalım Allahım bu ay göbişlerimizi boş çevirmesin
Bende çıkıyorum canım öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?