Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım gamze de tebrik ediyor seni... :))) şuan tatilde benim yerimede tebrik et dedi

çok sağolsun tatlım, çok teşekkr ediyroum herkese yarın bi dr gideym de o zaman bi kesnleşr inş, ya aklımın almadığıı bi nokta var ama, şimdi eşm özel muayneeye gidelim diye tutturdu kızlar, bense zaten b12 düşük ilaç kullanıyorum önce bi kurumda özel yada devlet kan testi yaptıralım sabah aç karna kan verym diyorum siz ne önerrsnz napalım? internetten bakınıyorum hala ısınabilceğim bi dr bulamadımi, Ankaradayım, burda çok övülen Lina Kadın Sağlığı Merkezini aradım kovmktan beter ettiler, yarına herhangi bi saaat dedim, yarın da sonraki gün de dolu sen ne sandın hemen randevu mu verilir gibi konuştu benmle ya, sinir oldum, ne biliym dedim gebe olduğumu yeni öğrendim bayramdan önce kontrol için hemen aradım ben de dedim, kaba şeyler kmse gtmesn ya oraya, devlet kurumları çok daha iyidir gerçekten, yoğunluktan kafayı yemiş onlar, müşteri kaybetmek, kırmak umurlarında deil.

canım sen zaten kan tahlili yapmadın mı? neden tekrar vereceksinki? bence bir doktora git, o ne tahlili isterse onları yaptırırsın. eşinin içi rahat edecekse özele gidersiniz bu arada bir doktor bulursun devamlı olabilecek. özele gerek var mı? bence yok tabi ama seçenek yoksa henüz gidebilirsin tabi.
şimdiden para saçmayın ilerde lazım olacak

Son düzenleme:

haklısın da canım napcağımızı şaşırdık kalakaldık, kanı kan değerlerim için vereym dedim canım, b12, demir fln için, Gazi Hastanesine gtcez sanırım ilk olarak bi karar veremiyoruz yahu neresi iiyi olur...

Ankarayı hiç bilmem canım güllümsüne bir danışırsın o bilir belki. ama kan değerleri filan tek başına yaptırma bence, belki doktor başka değerlerede bakmak isteyecek 2 iş olur sana. folik aist kullanıyrosun dimi? kullanmıyorsan hemen başla.

kullanıyorum canım kullanıyrum, 1 aydır. B12 ilacım vardı bi onu almıyım dimi ne olur ne olmaz belki gebelk için ayrıdır.

günaydın bayanlar

dilca gaziye gidebilirsin
ama özel muayene istersen çok doktor var
ama biraz fark vereyim dersende özel hastanelere gidebilirsin
yani sen bilirsin

dilca bebişin sanırım 4-5 haftalık..Değerin yüksek ikizde olabilir kanımca

Kontrol için bayramdan sonra git zaten birşey göremiyorsun..Bayramdan sonra en azından keseyi görürsün..

selam hanimlar yeni hamisleri tebrik ederim. ben bir ara bu foruma ugramistim.esimle iliskiye giremedigimizi söylemistim hatirlarsaniz. tam cesaretimi topladigim zaman da adet oldum simdi 1 hafta ertelendi yine. ama adetim biter bitmez ise koyulmak istiyorum. cunku asiri derecede bebek istiyorum. esimi de ikna etmisken bu vajinismusu biran önce cözmem lazim.
benim size bi sorum olucak. hani yumurt ovülasyon dönemi oluyor ya. sanirim 4-5gün oluyor, sadece bu günler mi hamile kalinabiliyor? sonra koca 1 ay daha olmuyor mu :)
tesekkürler

Yumurtalama dönemi hamilelik şansının en yüksek olduğu dönem. Diğer günler bu şans düşüyor ama yok diyemeyiz. Sen gün aşırı ilişki yaşarsan hiçbir günü kaçırmazsın
İnşallah bu vaji illetini çabucak atlatırsın. Doktor-psikolog yardımı alıyorsun değil mi?

cevabin icin tesekkür ederim. yumurtlama günümü biliyorum adet döngüm hep 28 gündür cok sükür :)
ben cok sansizim ya, ne zaman cesaretimi toplasam araya hep bisey girdi olmadi. ben aslinda vaji de sayilmam cunku afedersiniz yariya kadar alabiliyorum sonra aciyacak diye kendi kendime korku yapip birakiyoruz. bu sefer öyle olmayacak cok kararliyim. zaten baska türlü nasil hamile kalicam :)
simdi ben hesapladim yumurtlama günümü, adetim bittikten snra 3 gün icinde vajinismusu yenmem lazim ki yumurtlamaya yetiseyim :) (hesaplara bakin yaaa )
ama gebelikten önce muayene olmak gerekir aslinda dimi? ben hic doktora görünmedim de.

Ön muayene yaptırıp gebelik iin tam sağlıklı olduğunu bilsen çok daha iyi olur. En azından idrar tahlili, tam kan sayımı, smear testi yapılması gerekir. Doktor seni yönlendiriyor zaten. Gerçi gittiğim bir doktor niye geldin ki tavrıyla beni başından savıvermişti

Yarıdan sonra alamamanı dert etme. Zamanla alışırsın. Az miktarda acı bende bile oluyor. Özellikle regl nedeniyle uzun süre ara verirsen ilişkiye oluyor. Kayganlaştıcı kullanmanı öneririm. Fındık-fıstık gibi libido artırıcı yiyecekler de cesaretini artırır
hanimlar nasilsiniz ozledim ya burayi
İyiyiz daisy. Kızlar tatile çıktı sanırım. Ben varım bugün

aaaaa
bende varım lütfen
ama bugün sadece okuyorum cnm bi yorgun bole bi acayipim bugün

tekarar tesekkür ediyorum :) adetim biter bitmez bu isi sonlandiracagim. o zaman bu foruma sürekli girerim insallah. peki siz kiz veya erkek bebek icin ekstra ugraslariniz oldu mu? artik cinsiyet icin de calisiyorlar ya ondan sordum :)

tekarar tesekkür ediyorum :) adetim biter bitmez bu isi sonlandiracagim. o zaman bu foruma sürekli girerim insallah. peki siz kiz veya erkek bebek icin ekstra ugraslariniz oldu mu? artik cinsiyet icin de calisiyorlar ya ondan sordum :)

kendini şu zaman olacak die sıkma istersen odaklanayaım derken ters tepmesin
o zaman sana asya ile bir sürü romantık öneride bulunmuştuk
bunu bi görev gibi görme bunun güzel bi şey olduğunu düşün
bence önce sen vaji sorununu iyice bi hallet
ondan sonra bebeğe geç derim
çünkü öncelikle cinsel sıkıntısınızı çözüp bir rutın düzene geçirin
çünkü ah yaprım oldu olmauyo bebek konuları
ilk aydada gelebilir sonrada o yüzden sen bole sartlarsan cinsellikten soğursun die düşünüyorum ama yienede sen bilirsin

günaydın kızlarr..
hazır hamiş değilim grip aşısı olayım dedim.
ne de iyi oldu pek te iyi oldu... :))

aaaaa
bende varım lütfen
ama bugün sadece okuyorum cnm bi yorgun bole bi acayipim bugün
Havalar garip. Belki ondandır.
CAnım bu benim ilk bebeğim. Bebek için yeterince uğraştım 4 ay. Rabbim nasip etti sonunda. Bir de cinsiyet seçmek nankörlük olur. Kız erkek Allah neyi uygun görürse kabulüm.
günaydın kızlarr..
hazır hamiş değilim grip aşısı olayım dedim.
ne de iyi oldu pek te iyi oldu... :))
Çok iyi yapmışsın. Annem de yaptıracak aşıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…