Ilk çocuğunu düşünenler...

evet önerileriniz hala aklimda. zaten hep romantik oluyor ama sonrasi hüsran. bu sefer insallah olur. tekrar tskler...

evet önerileriniz hala aklimda. zaten hep romantik oluyor ama sonrasi hüsran. bu sefer insallah olur. tekrar tskler...

cnm nasıl yaparsın bilmiyorum ama biraz bu konuyu kafandan uzaklaştır
mutlaka olacaktır
ordan bebek çıkıyo bi şekilde girer
belliki çok kasıyosun kendini rahim kasların kasılıp kalıyo
bide başlarken bu seferde olmayacak die kendini şartlama
kendini atmosfere bırak
benimde zor oldu ole hemen olmadı
ilk bir ay sen yine yarıya kadar becermişsin ben daha başında çığlık çığlığa ortalağı yargaraya veriyosdum koamda neye uğradığını şaşırıyodu
ama nasıl oldu bilmiyorum ama bir kerede oldu bitti
bu yanı bi şey yokmuş dedim
herşey sende bitiyo
sıkma kndini
dşün bunun bide doktor muayenesi var
evli olunca hep alttan bakılıyo

kızlar galiba regli olacam göğüslerimin acısı hafifledi muhtemelen bi kaç güne geçecek ve kımızı kartı görecem

kızlar galiba regli olacam göğüslerimin acısı hafifledi muhtemelen bi kaç güne geçecek ve kımızı kartı görecem

gullumsun, bir kaç zamandır okuyorum yazdıklarınızı. hamile kalmaya çalışıyorsun sanırım. tez zamanda hayırlı bir evlat sahibi olmanı dilerim öncelikle.

Şunu duymuştum, hamile kalınca da göğüslerde bir ağrı durumu olabiliyormuş. heveslendirmek istemem ama inşallah hamilesindir :)

inş. cnm işte bende ona yomuştum çünkü bu ay çok erkenden başladı şişmeye
uçları kocaman oldu üstümü değiştirirken bile acıyodu ama bugün baya hafifledi sancısı
galiba kırmızılar yolda

inşallah değildir. bir de bekleme bence. bırak beklemediğin bi zamanda hoop çıkıversin karşına. çağımızın en büyük sorunu stres biliyorsun ki. bu lanet şey her şeyin başı. karnın ağrır stresten, başın ağrır stresten, hamile kalamazsın stresten, vajinismus stresten, kanser bile çoğu zaman aşırı stres ve üzüntüden kaynaklanabiliyo... varsa kaderinde ve zamanı ne zamansa o zaten gelir diye düşün.

ben de yaza doğru çalışmaşlara başlarız diye düşünüyorum. kısmet tabi bunlar.

ya bunu yapmayı o kadr çok istiyorum ki bu fikiri sökemiyorum aklımdan
her ay gelmediğini bile bile umut doluyorum
aynı hayal kırıklığını defalarca yaşamaktan bıkmadım gitti
bi söksem aklımdan azcık rahatlasam en azından gelmese bile hayata dönerim
dışarından taş gibi duruyorum ama bide içte çürüyenlere bak

ay canım yaaa

kaç yaşındasın - kilo konusunda ne durumdasın?

çalışıyor musun?

30 yaşındayım cnm boyum 170 cm kiolmda 70
baya etli butlu bi hatunum aslında
2,5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır istiyorum

1. yaşın çok geç değil. 30 yaşında hamile kalan arkadaşlarım var.

2. özür dileyerek kilo vermeni önericem. 62-65 civarlarına gelmen senin için çok yararlı olur zannımca. Özellikle bel bölgesinden.

3. sigara içiyorsan (stresten başlayanlar oluyor çünkü) derhal bırak.

bunu kafandan atman için kendine bir hobi edinsen nasıl olur? çalışıyorsan stres oluyorsundur muhtemelen, evde rahatlaman için bişeyler yapabilirsin. temizlik yapıp rahatlayanlar var. enerji sarfediyorsun ya o bakımdan. dans edebilirsin eğlenceli şarkılarda. inan çok iyi geliyor.
doktora gittin mi peki hani aşılama veya tüp bebek için. onlar önce belirli bi süre korunmadan deneyin diyorlar, sonra tedaviye geçiyorlar da hangi aşamadasın onu merak ettim.

bir de hamile kalmak icin çalıştığın zamanlarda kan sulandırıcı yiyecekler var onları yememeye dikkat et. ve ilişkiyi sen yatar pozisyondayken sonlandırın. sonrasında bir saat yataktan kalkma ve belinin altına yastık koy. bunu öneriyorlar.

bir de dua et. :)

evet fazlalığım var olası gereken kilom 64 dfalan ama bunlarda bana evliliğin hediyesi
55 kilo ile evelndim sonunda 70 de gördüm
çok yoğun çalışıyorum hep oturarak bu duruma bende çok sinir oluyorum aslında
sabhları iki durak öteye akşamları yürüyüşe falan ama yok
sigarada içiyorum bi açıkta o var tabi

ama cnm ben bunların hepsini yaparım asıl sıkıntı benim eşimde ha kafasıda normal çaışmıyo o ayrı
o tedavi olsa ben neler yapacamda ahhh ahhh
75 din önceden 70 düştüm umarım evlenmeden önceki haliime döberim

Merhaba kızlar
Günaydın demeyeyim dimi bu saatten sonra en iyisi tünaydın sanırım
Güllümsün canım inşallah bebişten kaynaklanıyordur göğüs ağrıların
Bende de sol kasığım ağrıyo nedendir bilemedim
Bi de tetanoz aşısı oldum bugün kolum ağrıooo

hımmm. bir kısım benzeşiyoruz. 58'le evlendim. 67'yi gördüm. görünce korktum, 62'ye düştüm. şu an 64'üm :) 3 yıllık evliyim ben de.
ben de oturarak çalışıyorum. ama eşimle havuza üye olduk, yüzüyoruz. 1-2 haftadır. spor oluyor. ama onun öncesinde evde plates yapıyordum veya selülit giderici çalışmalar işte. internetten bulmuştum.
Sigara en büyük problemlerden biri. bırak bence.

onu da tatlı dille uyarmaya çalış yine de. birlikte gitseniz de gelmiyor mu? gitmeme sebebini biliyor musun? ya da istemiyor olabilir mi?

kendin oku üfle sen ona düzelir belki :) ayrıca unutma erkekler aynıdır. kadınlar da aynıdır. :)

inşallah eski haline dönersen hem kendini hafiflemiş hissedersin hem de moralin düzelir. sadece5 kilo vermiş olmama rağmen bende öyle oldu.

ay o aşı ole yapıyo cnm
benim eşimde sürekli yurt dışına çıktığı için onada yapıloar bir sürü bi şeyler en çok tetnosatan korkuyo iki gün kol iptal
ya yok cnm sanmıyorum hatta emini artık kırmızılar kapıda
kahverengi lekenmem olmuş az kaldı geliyorum dio

ya işte yediklerime dikkat ediyorum ama gecenin bir körü eve geliyoruz ikimizde bi heves spor salonuna yazıldık karı koca
gidemedikki ikimizde proje işindeyiz
sabahlara kadar çizim yapıyorum bazen
o da yalan oldu işte vakit buldukça yürüyüş yapıyruz bizde

ya onu doktora götürmem bir senemi aldı sonuç
ne kendi sıkıntısını kesinlikle kabul etmiyo

amaannn, tetanos mu? Allah kolaylık versin sana. ben ölmüştüm. herkeste farklı şiddette ağrı oluyormuş en şiddetlisini ben yaşadım sanırım. 2. gün kolumu hareket ettiremedim.

sen de çalışıyordun bebek için değil mi asbelove?

Yaa bebek için gittiğimde önerdiler bana da 5doz ömür boyu koruma sağlıyormuş bende hamilelik sürecinde sıkıntı olmasın diye yaptırıyorum bakalım ama dediğin gibi kol iptal
Hadi hayırlısı canım yaa tabi tam anlamıyla gelmeden ümidimizi kaybetmeyeceğiz ama önemli olan sağlığımız
Sağlığımız yerinde olduktan sonra tüp bebek müp bebek bi şekilde olacak bakalım

evet ya bu yoğun yaşam tarzı hepimizi etkiliyor. eve alsanız kondisyon bisikleti falan. ne bileyim hani sizin için bişeyler düşünmeye çalışıyorum da aklım durdu. :44:
kocana herkesin hasta olabileceğini söyle bence o da kafasına takmasın. ne bileyim. keşke doktor olsaydım.

Evet canım ilk dozda bende aynı olmuştum hatta ateş de yaptı bende ama bu 4.dozum o yüzden daha az ama kolumu kaldıramıyorum tabi
Bizde çalışıyoruz güllümsünle aynı dertten muzdaribiz maalesef canım burda birbirimize destek oluyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…