- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.901
Yaa bebek için gittiğimde önerdiler bana da 5doz ömür boyu koruma sağlıyormuş bende hamilelik sürecinde sıkıntı olmasın diye yaptırıyorum bakalım ama dediğin gibi kol iptal
Hadi hayırlısı canım yaa tabi tam anlamıyla gelmeden ümidimizi kaybetmeyeceğiz ama önemli olan sağlığımız
Sağlığımız yerinde olduktan sonra tüp bebek müp bebek bi şekilde olacak bakalım
evet ya bu yoğun yaşam tarzı hepimizi etkiliyor. eve alsanız kondisyon bisikleti falan. ne bileyim hani sizin için bişeyler düşünmeye çalışıyorum da aklım durdu. :44:
kocana herkesin hasta olabileceğini söyle bence o da kafasına takmasın. ne bileyim. keşke doktor olsaydım.
takılmayın canım şu göğüs ağrısına benim hala arada hafif sızlıyor..Yoksa hamile değilmiyimkızlar galiba regli olacam göğüslerimin acısı hafifledi muhtemelen bi kaç güne geçecek ve kımızı kartı görecem
valla eşim için yapabileceğim tek şey kaldı oda bayramdan sonra doktora gitmeyi planlıyorum
bi kaç test yaptıracam ailece güvendikleri bir doktor olduğu için kulağını biraz çekmesini iseyecem bu da bu konuda yapacağım en son şey
eşim için istiyorum die ortalıkta gezmekle olmuyo
fedakarlık lazım
takılmayın canım şu göğüs ağrısına benim hala arada hafif sızlıyor..Yoksa hamile değilmiyim
ya bu erkekler neden böyledir hep. hep peşlerinde koşturacaksın. ama senin sağlığına da yazık değil mi? seni kim düşünecek.
valla doktora böyle bişey söyleyeceksen senin söylediğini söylemesin eşine. iyice tembihle :) bi de bundan tatsızlık çıkmasın.
ama stresi azaltmak lazım bi şekilde.
ya cnm bu ay gerçekten farklıydı ondan yanı sendeki nasıldı ne zaman başladı normalde adet öncesi bi kaç gün açırdı
ama bu sefer 20 günüdür acıyo nerdeyse özelliklede ucu
benim sağlığımı mı?
kim ne kadar düşünüyo gerçekten bilmiyorum cnm
ailenin eşşeği ilan edildim çocuğun yok tabiki her işi sen yapacaksın deme cesaretini bile gösterdiler
kimsenin beni düşündüğünü sanmıyorum
Benim göğüslerim adet önceside acımazdı..Bu ay adet öncesi sadece dolgunlaştı göğüslerim..Acıma yoktu..Ve olağan adet sancımı çektim sadece..Belirti yoktu...He birde yüzüm çok sivilcelenmişti
Kayınpederim hamile olduğumu öğrenince bana gözün aydın dedi..Sanki yıllardır uğraşıyorumda olmuyor.. İnsanlar tuhaf..
ya aman ne bilieyim bende bugün işe gelirken test aldım hani bayramda açık eczane bulamam die
ama gerek kalmayacak sanki gidişat onu gösteriyo
hayırlısı meleğim napalım bu develsyon hiç eksik olmayacak her halde ömrümüzden
Yok yok olacak elbet birgün olacak inşallah çift çizgiyi görürsün de çifte bayram yaparız güzelim benim
hakkımızda hayırlısı sık dişini az kaldı meleklerimize kavuşmaya
benim sağlığımı mı?
kim ne kadar düşünüyo gerçekten bilmiyorum cnm
ailenin eşşeği ilan edildim çocuğun yok tabiki her işi sen yapacaksın deme cesaretini bile gösterdiler
kimsenin beni düşündüğünü sanmıyorum
Benim göğüslerim adet önceside acımazdı..Bu ay adet öncesi sadece dolgunlaştı göğüslerim..Acıma yoktu..Ve olağan adet sancımı çektim sadece..Belirti yoktu...He birde yüzüm çok sivilcelenmişti
inş. cnm ya valla ne bileyim işte umut umutsuzluk korku kaygı hep bi arada ole saçma salak bi durum
haydaaa... nedenmiş canım, senin ailen var sen de herkes gibi bi bireysin. çocuğun (Allah korusun) hiç olmayabilir de. bunlar kısmet işi. böyle bişe y olabilir mi yahu.
valla aslında biraz da yavaşsan insanın tepesine biniyorlar anlıyorum seni. dişini gösteren hep el üstündedir. arada bir birşeylerin farkında olduğunu göster bence. farketsinler seni azcık.
Bunların hepsi yıpranmamız için teker teker ayrı sebepler zaten ama bu kadar bırakma kendini canım yaa
eşimler 3 kardeş üçüde erkek
kv hasta organ nakilli
zaten bi anacaığım kıyamıyo eşimin ailesi iyic eşşek belledi
eşim orta direk büyüğün çocuğu var küçüğünde karısı 5-6 haftalık gebe
pazar günü abisi bize geldi ve kurduğu cümle şu
bizde çocuk var ee diğerinin karısı hamile bayramda geliyo valla sen yapacan herşeyi
bundan sonrada annemlerle siz ilgileceksiniz mecbur
olay bole işte
vallaha soracaktım eşinin erkek kardeşi var mı diye. genelde eltileri kıyaslarlar. valla bizim sülalede de vardı böyle annemi ezdiler. iş olur annemi çağırırlar diğer elti gitmez. en sonunda annem resti çekti diğeri gelmezse ben de gelmem diye. eee bi yerde herkes insan. kendinizi farkettirin. hayat kısa.
yok cnm bırakmadım beni bu ay sadece eşimin tarafının tavırları yordu o kadar
ama napalım iyide kötüde allahtan g.tünle çıksanda göğe olmuyo napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?