- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.161
inş. en kısa zamanda heminizin olur cnm benim ama sen söz ver ole sabırsız olmayacaksın bi daha ok.
çok üzüldüm geçen ay yaşadıklrına sakin bak
bazen içimden ultrason cihazı almak eve koydurmak geliyor :))) an be an takip etmek istiyor insan :?
yok tatlım tövbe bidahaçok kötü olddu geçen ay bu ay ne belirtilere takıcam ne de test yapıcam. hatta bak büyük konuşuyorum adetim 10 gün gecikmeden test mest yok.. acı biber sürün azıma yaparsam..
ama bu ay yumurtladın hemde 14 mm di
sen bi daha gitcen mi doktora işte çatladımı büyüdümü falan die
ben gitmedim hiç yumurta takibine sanırım benimde gitmem gerekecek artık gerçi ben yaptırsam ne olacak kocişinkiler ulaşmıo ki yumurtaya
Evet canım dün umutlandım ama sanmıyorum hakkımızda hayırlısı
Böyle ara ara girio ağrı bi anda böyle bıçak saplanıomuş gibi seninde öyle miydi geçen ay
ya cnm bak sen bi daha git yada konuş doktorunla
benim arkadaşım ole muayeneye gitmişti doktora doktor anne olmak istiyomusun demiş
bizim kızda evet ben zaten gebelik öncesi takip için geldim demiş
iyi ozaman bu gece eşinle birlikte ol yarında keza ol çünkü yumurtan ya bu gece yada yarın çatlar demiş
ömrü 24 saat olduğu için bugünü ve yarını iyi değerlendir demiş
2 yaşında bi oğlu var
sen bi daha mı gitsen acaba doktor teyzaye
hatırlarsan bende bu cumartesi eşimin sonuçlarını alıp doktora gideektim
bizim bebeğimiz olmuyo die
ve rahim filmiye yumurta takibi başlanacaktı
doktor salı günü beni karşısında görünce hayırdır günlerimi karışıtrdın dedi
inş
sende bunlara gerek kalmadan gebe kalrısın
cnm benim annem yaptı ama sen kime nasıl yaptırırsın bilmiyom
sürekli namaz kılan birine kılıyosan kendin yap
3 hafta cuma günleri
sabah namazından sonra bir tane meryem süresi
birtane yusuf süresi okusunlar ve bebek için dua etsinler
annem tamam yaptım bitti dedi bana cuma günü
ben pzt.gebe olduğumu öğrendim
unutma dünya duayla dönüyo
ben gitmedim hiç yumurta takibine sanırım benimde gitmem gerekecek artık gerçi ben yaptırsam ne olacak kocişinkiler ulaşmıo ki yumurtaya
doktor hazirana kadar olmazsa sonraki aşama rahim filmidir dedi. sen çekmişmiydin film?
:) valla bakarda eşref saati olması lazım hayatım. bide. adınız soyadınız.
Offf aynen öyle ya...
Birde bunları düşünürken kurdeşenim yine çoğaldı..Kaşıntıdan ölüyorum.İlaçta kullanamıyorum..
Herşey bebişim için 9 ay katlanacam..Gerisi boş
tamam kızlar hepimiz için totem yapalım ozaman??? yeni bir bebiş haberi gelene kadar belirtilerden bahsetmeyelim ? :)) (çok zor bir totem oldu yavv)
şuan günaşırı çalışma yaptığımız için çatlasada kaçırmayız sanıyorum. tabi kaderde anne olmak varsa.. :)
doktor benim takıklığımı not bile almış. :) sürekli uğraşma hesap yok, tarih yok. haftada 3 kere yeterli deyip durdu
uğraşmayacam ya sonra beklendti gittikçe katlanıyor katlanıyor. bu ay adet tarihim geçene kadar bekleyecem. bek fala göre asyam olacakmışyaa :))
ya annem bilmioki bizim bu durumumuzu biliosun bi de annemi benim hemen sarar bişey mi var diye
kimsem yok yani anlayacağın bu konuda kimse bilmediği için acaba görümceme çaktırmadan yaptırabilir miyim ki
Gerçi o da sabah namazına kalmıyor galiba
Ay ağlamak istiyorummmmm
şuan günaşırı çalışma yaptığımız için çatlasada kaçırmayız sanıyorum. tabi kaderde anne olmak varsa.. :)
doktor benim takıklığımı not bile almış. :) sürekli uğraşma hesap yok, tarih yok. haftada 3 kere yeterli deyip durdu
uğraşmayacam ya sonra beklendti gittikçe katlanıyor katlanıyor. bu ay adet tarihim geçene kadar bekleyecem. bek fala göre asyam olacakmışyaa :))
namaz kılıyo sa eğer ya sadee cumaları üç hafta bence görümcen yapar cnm ya bi şansını denesen
namaz kılıyo sa eğer ya sadee cumaları üç hafta bence görümcen yapar cnm ya bi şansını denesen
3 hafta boyunca mı yoksa sadece cumalarımı yapılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?