Ilk çocuğunu düşünenler...

inş. en kısa zamanda heminizin olur cnm benim ama sen söz ver ole sabırsız olmayacaksın bi daha ok.
çok üzüldüm geçen ay yaşadıklrına sakin bak

yok tatlım tövbe bidaha çok kötü olddu geçen ay bu ay ne belirtilere takıcam ne de test yapıcam. hatta bak büyük konuşuyorum adetim 10 gün gecikmeden test mest yok.. acı biber sürün azıma yaparsam..

yok tatlım tövbe bidaha çok kötü olddu geçen ay bu ay ne belirtilere takıcam ne de test yapıcam. hatta bak büyük konuşuyorum adetim 10 gün gecikmeden test mest yok.. acı biber sürün azıma yaparsam..

10 günde bekleme cnm
seninde bi ortan olsun gülüm
10 gün çok tehlikeli allah korusun dış gebelikte falan çok riskliymiş
sen 3 gün bekle ondan sonra yap test falan
sende mahvaldun bak bide çok üzüldük sana

ama bu ay yumurtladın hemde 14 mm di
sen bi daha gitcen mi doktora işte çatladımı büyüdümü falan die

yok canım doktor kendimle uğraşmamı istemiyor. hamilelik yada rahatsızlık haricinde mart gibi kontrole gelebilirsin dedi. oluruna bırakacakmışız.

çok sabırsız davrandığım için allah cezalandırdı bence beni. sanaa ne oluyo verecek olan da benim alacak olan da dedi. hayırlısını versin hepimizze kimseye de çok aratmasın. ilk ayda bu kadar takıntı yaptığıma ben de kızdım kendime.

ben gitmedim hiç yumurta takibine sanırım benimde gitmem gerekecek artık gerçi ben yaptırsam ne olacak kocişinkiler ulaşmıo ki yumurtaya

hatırlarsan bende bu cumartesi eşimin sonuçlarını alıp doktora gideektim
bizim bebeğimiz olmuyo die
ve rahim filmiye yumurta takibi başlanacaktı
doktor salı günü beni karşısında görünce hayırdır günlerimi karışıtrdın dedi
inş
sende bunlara gerek kalmadan gebe kalrısın

cnm benim annem yaptı ama sen kime nasıl yaptırırsın bilmiyom

sürekli namaz kılan birine kılıyosan kendin yap
3 hafta cuma günleri
sabah namazından sonra bir tane meryem süresi
birtane yusuf süresi okusunlar ve bebek için dua etsinler
annem tamam yaptım bitti dedi bana cuma günü
ben pzt.gebe olduğumu öğrendim

unutma dünya duayla dönüyo

şuan günaşırı çalışma yaptığımız için çatlasada kaçırmayız sanıyorum. tabi kaderde anne olmak varsa.. :)

doktor benim takıklığımı not bile almış. :) sürekli uğraşma hesap yok, tarih yok. haftada 3 kere yeterli deyip durdu

uğraşmayacam ya sonra beklendti gittikçe katlanıyor katlanıyor. bu ay adet tarihim geçene kadar bekleyecem. bek fala göre asyam olacakmışyaa :))

ya annem bilmioki bizim bu durumumuzu biliosun bi de annemi benim hemen sarar bişey mi var diye
kimsem yok yani anlayacağın bu konuda kimse bilmediği için acaba görümceme çaktırmadan yaptırabilir miyim ki
Gerçi o da sabah namazına kalmıyor galiba
Ay ağlamak istiyorummmmm

doktor hazirana kadar olmazsa sonraki aşama rahim filmidir dedi. sen çekmişmiydin film?

evet canım rahim filmi çekilde ve hormon testi yapıldı bana bişey yok dedi bi progestan biraz yüksek ama ilk aşama eşinin tedavisi dediler sonra tekrar kontrol edip tüp bebeğe geçeriz dedi dr.um

:) valla bakarda eşref saati olması lazım hayatım. bide. adınız soyadınız.

beni unutma lütfennn :)

Offf aynen öyle ya...

Birde bunları düşünürken kurdeşenim yine çoğaldı..Kaşıntıdan ölüyorum.İlaçta kullanamıyorum..

Herşey bebişim için 9 ay katlanacam..Gerisi boş

tamam kızlar hepimiz için totem yapalım ozaman??? yeni bir bebiş haberi gelene kadar belirtilerden bahsetmeyelim ? :)) (çok zor bir totem oldu yavv)

sıkma kendini bu kadar doktor normal diyorsa bu kadar takma eskiden ne süt vardı ne yumurta annemler hamile kalmış ne onu yemiş ne bunu eskiden tarlada çalışmak varmış sen asıl sıkıntıyı kendini yiyerek yapacaksın kurdeşeni sakın artırıp işkence etme kendine çünkü bende oldum ve çok zor bi durum bi de hamilesin takma bu kadar

evet ya gelsin gelinlerim oh oh valla
sana benzasin ya ya
ne güzel olur gelinim o zman

namaz kılıyo sa eğer ya sadee cumaları üç hafta bence görümcen yapar cnm ya bi şansını denesen

kızlar aybaşı hesap kitabı yapmam lazım. sonra gelecem tekrar.

öptttüüümm.....

Bu ay bende senin geçen ayki halin gibiyim canım şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…