- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.561
ama ne tuhafdır ki, ben günüm geçmeye baslamısken 3-4gün üstüne gördüm öyle bir rüya.. ve rüyadan sonar adet olmaya basladım.. hepsi birer rastlantı mı o zaman ? ben hiç yok gibi düsünemiyorum cünkü çok frkıl hissediyodum kendimi, görüslerim her ay acır dokunamam bile, smdi hiç acıması yok suan da bile südece büyümüsler gibi normaller .. :s
hiç akıntım yoktu, günüm geçerkene günlerce, rahim ağzım kuruydu, normal bigünümdeymişim gibiydim.. ama o rüyadan sonra yavas yavas ıslaklık olmaya başladı..
off ne düsünceğimi bilmiyom. hepsi rastlantı olamaz yaaaaaaa :S
evet cnm ya bizim topigin olduğu bölüümde bebeğimi kalp atıışını ne zaman duydunuz die bi konu varya onu okudum elim ayağıma karıştı kızlar bana dua edin ne olur bu bebek doğsun onu kaybetme düşüncesi beni mahvediyo inş.
kalp atışlarını duyarım
ama canım benim , ben normalde de korkum vardır.. mesela bos bi odada kendim basıma namaz kılamam, hep arkamdan biri gelicek gibi hissediyom.. ya böle arkam boşlukta olmıcak.. hele ısığı yakmadan, içerki odanın ısığyla idare edim desem hayatat kılamam.. 2yıllık evliyken annemi kaybettim ben ağır bi hastalık sonucu, gece yarısı binamızın altında karanlıkta annemin yanına gittik fln ..o anda çok korktum hem annemi kaybetmenin düsüncesi, bide karanlık ama anneme gidiyorum diye korka korka gittiydim yanına.. bu yüzden bu namazı öle rahat kılamamam bundan kaynaklandı o zamandan bu zamana ..
hadi ona ınanmayayım desem, kendim yaşıorum biliyorum bunları.. ama muayne olucam gidicem dkrara haftaya .
yani böle yazıyorum die siz hamile arkadaslarımı da etkilemek istemiyorum, ksra bakmayın canlar:26::26:
Sakın haa sil o topiği bakayım yok öyle bişey olumlu düşün kötü düşünce yasak sana hayırlısıyla sağlıkla gelecek demir bebek
Düşünmeeeeeee
evet cnm ya bizim topigin olduğu bölüümde bebeğimi kalp atıışını ne zaman duydunuz die bi konu varya onu okudum elim ayağıma karıştı kızlar bana dua edin ne olur bu bebek doğsun onu kaybetme düşüncesi beni mahvediyo inş.
kalp atışlarını duyarım
inşallah benimki de çatlar ya. şimdi çatlamazsa gelecek ayada yumurta oluşmazsa ohooo :?
ya korktum orda geldim buraya hemen size teslim ediyom kendimi
cnm varsa bi hakkımız helelı hoş olsun uzuluyosun die uzuluyorum be bitanem
ne kadar üzügün olduğunu tahmin edebiliyorum yokmu yakınında bi poliklink falan
benim gebelik şüphem vardı
düşük yapıyo gibi hissediyorum kendimi eğer ole bile değilse emin olmak istiyorum desen kovacak değiller ya seni
aaa hepinizde ne bu karamsarlık kızcam şimdi heee gamzenin annesi gibi terlikleri aldırmayın elime benim
çatlayacak canım çatlayacak hatta çatlamış bile olabilirrrr
annem burdan bi atar valla:)))) şraaakkkk diye yapışır..
ay iyi ki geldin gamzecim yaa bu kızlar dağıttı kendilerini iyice gel şunları bi toplayalım aaaaa ne bu hal bunca güzel haber üzerine karamsarlık olurmu yaaa
evettt yaaa noolmuş bunlara böyle bacımm.. heyyttt silkelenin beaaaa. kendinize geliiinn. karamsarlığa yer yok dimi ...
asya döktürelim hadi bacım..
kuzey güney farklı bakış açısıyla nasıl izlenir:))))
izleyemediki :))) eve geç gittik koşa koşa gitti sonuna yetişti. bende trip attım demek çocuk çalışması yok haa!!! diye :)) sonra sırf bebek hatırına affettim. bu ara affetmek şart. mağlum.. bir adet yumurtam var
ya korktum orda geldim buraya hemen size teslim ediyom kendimi
Öyle herşeyi okuma gülümsün ya..9 ay nasıl geçer sonra..Herkesin hikayesi başka sen kendi hikayene bak
Canım herşey doktor olmuyor bazen..Ümmü sübyan diye birşey var.Bebeği öldürüyor yada sakatlıyor..
Yeğenim 2-3 yaşından itibaren kriz geçiriyordu dili geriye kaçıyordu falan..Çok korktuk.Epilepsiden şüphelendi doktorlar ama tüm tetkikleri birkaç kez yapmalarına rağmen bişey çıkmadı..Sonuç olarak uyku düzensizliği dediler çıktılar işin içinden..
Bizde böyle olunca hocaya gittik bu sefer ümmü sübyan çocuğu sakatlamış dedi.Bir muska yazdı.O gün bugün yeğenimde birşey yok..Hoca o sırada bana dediki sendede var ümmü sübyan hamileliğinde gel muska verecem dedi..Ben bunu unutmuştum.İyi oldu hatırlattın..
Duadan zarar gelmez güvendiğin bir hoca varsa git bence
askolsun Boswer !
gullumsun bana destek olmaya çalısıyordu .. ben ağlama smileyi koydukça neyin var anlat anlat deyip beni rahatlatmaya çalısıyordu.. hatta onun hamile olduğunu biliyorken, hakkını da helal et seni yordum dedim eğer okuduysan.. Şimdi ise bu sözün bana mıydı demek istiyorum.. yani bırak ne hali varsa görsün, sen kendi hamileliğini düsün gibi oldu sanki ?
ksra bakmayın amacım kimseyi üzmek değil ..
baloncuğum patladıııı:))))))))))
tüh yaaa..... kaçırış diziyi görüyonmu...
tabi bacım bu ara sakın küsme... amanın yumurtada büyümüştürrr.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?