Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım benim temmuz ayında benimde göğüslerim hiç acımadı dedim kesin bebiş gelio bi farklılık var bunda hatta 5günde gecikti artık bebek gelio diye geziodum ortalıkta meğerse psikolojikmiş testi yaptım 2saat geçmedi kırmızılarımda geldi birazcık oluruna bırakmalısın bence bu şekilde kendini yiyip bitiriyorsun sonra babişine bişey kalmayacak ona nasıl bakacaksın olduğunda Allahın izniye canımmmm

Sakın haa sil o topiği bakayım yok öyle bişey olumlu düşün kötü düşünce yasak sana hayırlısıyla sağlıkla gelecek demir bebek
Düşünmeeeeeee

canım bu korkular bir ara benide sarmıştı. duşa bile giremez olmuştum ama bu dönem benim çalışmadığım dönemdi. insan kurdukça kuruyor.

kendine acil olarak uğraş bul, evde hep tv açık olsun, kuş al kendine , puzzle al onla uğraş ne bileyim bişey yap . başka türlü geçmez. ve böyle konuları kimse ile konuşma. ben yanımda böyle konular geçtimi hemen sustururum insanları ve çok sert tepki veririm.

şimdiden bu konuyu kapat ve aklına her ne gelirse gelsin anında başka şey düşün. sevdiğin bişey mesela.. ve mümkünse hamilelik şüphen yoksa bir doktor eşliğinde biraz sakinleştirecek şurup al. atarax gibi mesela. bana çok iyi geldi. gece uykularım düzeldi. sabaha kadar bir anda uyanır oturur yatardım öyle. bunlar insanın sinirini harap eden şeylerdir.

Öyle herşeyi okuma gülümsün ya..9 ay nasıl geçer sonra..Herkesin hikayesi başka sen kendi hikayene bak

sana olumsuz düşünmeyi YASAKLIYORUM!!!!!! bu ne canım aaaa...... kızıyorum bak. ne güzel hamişsin güzel düşün daraltma bebeği kızar vallahaaa

tsk ederim gullumsun... sizler iyi ki varsınız..
yanlız biz küçük bi yerde oturuyoruz . poliklinik fln yok burada.. ama kendimi kötü hissedersem, bu aksam Ankaraya gidices, yarın giderim bi poliklinige.

ay iyi ki geldin gamzecim yaa bu kızlar dağıttı kendilerini iyice gel şunları bi toplayalım aaaaa ne bu hal bunca güzel haber üzerine karamsarlık olurmu yaaa

evettt yaaa noolmuş bunlara böyle bacımm.. heyyttt silkelenin beaaaa. kendinize geliiinn. karamsarlığa yer yok dimi ...
asya döktürelim hadi bacım..
kuzey güney farklı bakış açısıyla nasıl izlenir:))))

izleyemediki :))) eve geç gittik koşa koşa gitti sonuna yetişti. bende trip attım demek çocuk çalışması yok haa!!! diye :)) sonra sırf bebek hatırına affettim. bu ara affetmek şart. mağlum.. bir adet yumurtam var

baloncuğum patladıııı:))))))))))
tüh yaaa..... kaçırış diziyi görüyonmu...
tabi bacım bu ara sakın küsme... amanın yumurtada büyümüştürrr.:)))

Öyle herşeyi okuma gülümsün ya..9 ay nasıl geçer sonra..Herkesin hikayesi başka sen kendi hikayene bak

askolsun Boswer !
gullumsun bana destek olmaya çalısıyordu .. ben ağlama smileyi koydukça neyin var anlat anlat deyip beni rahatlatmaya çalısıyordu.. hatta onun hamile olduğunu biliyorken, hakkını da helal et seni yordum dedim eğer okuduysan.. Şimdi ise bu sözün bana mıydı demek istiyorum.. yani bırak ne hali varsa görsün, sen kendi hamileliğini düsün gibi oldu sanki ?
ksra bakmayın amacım kimseyi üzmek değil ..

Umut81.... bak şimdi yazacaklarımı bu topikte defalarca yazdım.
bir daha senin için yazıyorum. gülüm. ben kanserden kurtulmuş bir insanım ve hiiç birşey imkansız değil.

Ben gözle görülmeyen varlıklara inanırım ama böyle karabasan vss denilen şeyler bize zihnimizin bulantılarıdır. korkulardan ibarettir.

şöyle anlatayım;

eskiden bana karabasan çok olurdu. ve bende hep insanların konuşmalarından etkilendiimden daha çok yaşardır. birgün bir kadın tv konuşma yapıyordu.
karabasan dediğiniz şey zihninizin ile vücudunuzun aynı aynda uyanamamasıdır öyle bir durumda vücunuzun hormonları salgılaması için biraz zaman verin dedi.

gerçekten öyle sonrasında çok nadiren oldu. mesela gece kahve içtiğimde bir anormal uyuyorum ve mutlaka böyle oluyor. Biraz bilimsel yaklaşmak gerekli . eğer kokurları yenmek istiyorsak açıklama aramak lazım.

üzerine niye alındınki canım sen..

gülümsüm başka bir topice girmiş kalp atışını duydunuzmu diye..Orda yazanlar korkutmuş onu..Bende ona istinaden yazdım...

Burası hamile kalmak isteyenlerin topici burda sizlere destek olmak için duruyoruz biz..

baloncuğum patladıııı:))))))))))
tüh yaaa..... kaçırış diziyi görüyonmu...
tabi bacım bu ara sakın küsme... amanın yumurtada büyümüştürrr.:)))

dün akşam eve geldik bişey dedi kociş hatırlayamadım şimdi bak seninle konuşmam dedim
Güldü hayatta yapamazsın bunu bu gece dedi tabi bende sinirlendim nedenmiş o diye
Konuşmadan mı şey etceksin benle dedi başladık gülmeyeeee
küsülür mü olmazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…