- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.581
Ben gözle görülmeyen varlıklara inanırım ama böyle karabasan vss denilen şeyler bize zihnimizin bulantılarıdır. korkulardan ibarettir.
şöyle anlatayım;
eskiden bana karabasan çok olurdu. ve bende hep insanların konuşmalarından etkilendiimden daha çok yaşardır. birgün bir kadın tv konuşma yapıyordu.
karabasan dediğiniz şey zihninizin ile vücudunuzun aynı aynda uyanamamasıdır öyle bir durumda vücunuzun hormonları salgılaması için biraz zaman verin dedi.
gerçekten öyle sonrasında çok nadiren oldu. mesela gece kahve içtiğimde bir anormal uyuyorum ve mutlaka böyle oluyor. Biraz bilimsel yaklaşmak gerekli . eğer kokurları yenmek istiyorsak açıklama aramak lazım.
üzerine niye alındınki canım sen..
gülümsüm başka bir topice girmiş kalp atışını duydunuzmu diye..Orda yazanlar korkutmuş onu..Bende ona istinaden yazdım...
Burası hamile kalmak isteyenlerin topici burda sizlere destek olmak için duruyoruz biz..
askolsun Boswer !
gullumsun bana destek olmaya çalısıyordu .. ben ağlama smileyi koydukça neyin var anlat anlat deyip beni rahatlatmaya çalısıyordu.. hatta onun hamile olduğunu biliyorken, hakkını da helal et seni yordum dedim eğer okuduysan.. Şimdi ise bu sözün bana mıydı demek istiyorum.. yani bırak ne hali varsa görsün, sen kendi hamileliğini düsün gibi oldu sanki ?
ksra bakmayın amacım kimseyi üzmek değil ..
Öyle herşeyi okuma gülümsün ya..9 ay nasıl geçer sonra..Herkesin hikayesi başka sen kendi hikayene bak
dün akşam eve geldik bişey dedi kociş hatırlayamadım şimdi bak seninle konuşmam dedim
Güldü hayatta yapamazsın bunu bu gece dedi tabi bende sinirlendim nedenmiş o diye
Konuşmadan mı şey etceksin benle dedi başladık gülmeyeeee
küsülür mü olmazzzzz
askolsun Boswer !
gullumsun bana destek olmaya çalısıyordu .. ben ağlama smileyi koydukça neyin var anlat anlat deyip beni rahatlatmaya çalısıyordu.. hatta onun hamile olduğunu biliyorken, hakkını da helal et seni yordum dedim eğer okuduysan.. Şimdi ise bu sözün bana mıydı demek istiyorum.. yani bırak ne hali varsa görsün, sen kendi hamileliğini düsün gibi oldu sanki ?
ksra bakmayın amacım kimseyi üzmek değil ..
senin koca süpermiş:)))
ya sorm bide acemiyi yiyiodum burda
aman ne biliyim korktum işte ya
kaybetme düşüncesi bile beynime bıçaklar soktoru zaten allahım sen koru bizi
ben okumuyorum öyle şeyler..Kendimi biliyorum yoksa bana 9 ay uyku yok
evet canım benim adamımın o konularda kafası iyi çalışır şimdi yiğidi öldür hakkını yeme
yok cnm onun senle alakası yok sen yanlış anlamışsın
ben burda başka bi topige girdim bebek kalp atışları ile ilgili
korktum sonra yani kendi bebeğim için o ondan bahsediyo kuzum
bizim topikte olmaz ole seyler
bosweri yanlış anlmaışsın cnm sen
bizler birirmize çok dualar ediyoruz tüm kalbimizle gülüm. hemde birbirimizi hiç görmeden. bunun kadar saf ve doğal bişey yok. sakin ol. ve içini rahat tut. herkesin bünyesi aynı değil. ayrıca senin bünye o bebeği bırakmaaazzz.... :) çok bekledi çünkü.
siz böyleyken sizi üzmek isteyeceğim en son seydir, suan için ben kendi halimi biliyorum ya, o yüzden tam da bana destek oldğnu sırada bu sözü okuyunca..
nyse ksra bakmayın .. hakkınız helal edin tekrardan ..
siz böyleyken sizi üzmek isteyeceğim en son seydir, suan için ben kendi halimi biliyorum ya, o yüzden tam da bana destek oldğnu sırada bu sözü okuyunca..
nyse ksra bakmayın .. hakkınız helal edin tekrardan ..
ooohhhhh tananammm tananaaanaaammm. ağrı azaldı kasıklarda. sol batıyooo. memeler hala acıyooo....
yarın doktor bekliyooo:))))
yusuuuffff yusuuuffff.... ses duyan varmı kızlaaarrr...
ya sormauın kızlar şeytan durutuyo işte bakıyom sonrda korkuyom ben
neyse yuvama döndüm
ama yalan yok çok korktummmmmmmmmmmmmmmm
bırakmaz demi gamze ne olur bırakmasın zaten inan dayanamam
oğlun olursa adını yusuf koyacaz burdan duydum sesi
korkma sen anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?