Ilk çocuğunu düşünenler...

herşeyin açıklaması yok canım..

biz bunu yeğenimle yaşadık..Dili geri kaçıyordu ölümle burun buruna geliyordu.Doktorlar bişey bulamayınca uyku düzensizliği dediler..Tabiki önce doktor..Ama benim yeğenimi doktorlar iyileştirmedi..Sadece 1 muskayla düzeldi..Ben inanıyyorum açıkcası.

Sağolun canım iyi ki de varsınız zaten sizlerden çok destek alıyoruz. Umutcum sende bu kadar yıpratma kendini lütfen dr.um bana ne kadar düşünürsen takıntı yaparsan o kadar olmaz dedi şimdi bende elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum ama yine diyorum kendine bir hobi edinmelisinnnn

benim belirtilerim : günüm geçiyordu, hiç akıntım yoktu, günüm geçmesinin ikinci günmde, atesli bir bel ağrısı yattım dinlendim, 3.cü günümde ise yine hiçbir akıntım olmadı, 4.günüm derken ben seviniyodum içimde bir dolu huzur vardı. göğüslerim normalde hep acır şişer, simdi ise öyle değildi. çok sık idrara gitmeye başlamıstım.. ve uykum da çok geliyordu uyuyordum.. ve birde bu arkadasın dediği ağzının tadı yok demesi, bu da geldi aklıma.. ama nedense o rüyamdan sonra hersey çok değisti. nasıl etkilenmeyeyim ? ben dualarımla içimde birsey vardı hissediyordum bu kez. taa ki o rüyayı görene kadar.

senin koca süpermiş:)))

yok cnm onun senle alakası yok sen yanlış anlamışsın
ben burda başka bi topige girdim bebek kalp atışları ile ilgili
korktum sonra yani kendi bebeğim için o ondan bahsediyo kuzum
bizim topikte olmaz ole seyler
bosweri yanlış anlmaışsın cnm sen

ya sorm bide acemiyi yiyiodum burda
aman ne biliyim korktum işte ya
kaybetme düşüncesi bile beynime bıçaklar soktoru zaten allahım sen koru bizi

bizler birirmize çok dualar ediyoruz tüm kalbimizle gülüm. hemde birbirimizi hiç görmeden. bunun kadar saf ve doğal bişey yok. sakin ol. ve içini rahat tut. herkesin bünyesi aynı değil. ayrıca senin bünye o bebeği bırakmaaazzz.... :) çok bekledi çünkü.

evet canım benim adamımın o konularda kafası iyi çalışır şimdi yiğidi öldür hakkını yeme

ooohhhhh tananammm tananaaanaaammm. ağrı azaldı kasıklarda. sol batıyooo. memeler hala acıyooo....
yarın doktor bekliyooo:))))
yusuuuffff yusuuuffff.... ses duyan varmı kızlaaarrr...

siz böyleyken sizi üzmek isteyeceğim en son seydir, suan için ben kendi halimi biliyorum ya, o yüzden tam da bana destek oldğnu sırada bu sözü okuyunca..
nyse ksra bakmayın .. hakkınız helal edin tekrardan ..

ya sormauın kızlar şeytan durutuyo işte bakıyom sonrda korkuyom ben
neyse yuvama döndüm
ama yalan yok çok korktummmmmmmmmmmmmmmm

bırakmaz demi gamze ne olur bırakmasın zaten inan dayanamam

siz böyleyken sizi üzmek isteyeceğim en son seydir, suan için ben kendi halimi biliyorum ya, o yüzden tam da bana destek oldğnu sırada bu sözü okuyunca..

şu ifadeni önce değiştir hayatım. pozitif ol. biz kimselere kırılmayız. burası hepimizin deşarj olduğu yer.
hadi iyiyim deee...

yok cnm biz seni yanlış falan anlamayız sadece durumu açıklmak istedik
senin bu aralar nekadar hassas olduğunu tahmin ediyoruz ama buna bi son ver
cnm kendini yıpratma artık olur mu

ya sormauın kızlar şeytan durutuyo işte bakıyom sonrda korkuyom ben
neyse yuvama döndüm
ama yalan yok çok korktummmmmmmmmmmmmmmm

bırakmaz demi gamze ne olur bırakmasın zaten inan dayanamam

bebeğiiimmm niye bıraksınkii. doktoruna gittin çok şükür sağlıklısın. bir problemde yok ..
yanii binlerce ihtimalden en küçük olana takılıyosun bacım.. aaaa ağlıycaz daha yarın:))
böyle yaparsan aramam valla:)
bak be hazırım artık her türlü sonuca. benim eşşek kocam k.v k.p annem ve görümceme demiş gamze hamile sanırım diye. yarın ailecek gidiyoz doktora:))
hepsi bende gelceem diyo.. çattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…