- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.601
isssteeee geldimmm burdayimmmmm
bebeğiiimmm niye bıraksınkii. doktoruna gittin çok şükür sağlıklısın. bir problemde yok ..
yanii binlerce ihtimalden en küçük olana takılıyosun bacım.. aaaa ağlıycaz daha yarın:))
böyle yaparsan aramam valla:)
bak be hazırım artık her türlü sonuca. benim eşşek kocam k.v k.p annem ve görümceme demiş gamze hamile sanırım diye. yarın ailecek gidiyoz doktora:))
hepsi bende gelceem diyo.. çattık
bebeğiiimmm niye bıraksınkii. doktoruna gittin çok şükür sağlıklısın. bir problemde yok ..
yanii binlerce ihtimalden en küçük olana takılıyosun bacım.. aaaa ağlıycaz daha yarın:))
böyle yaparsan aramam valla:)
bak be hazırım artık her türlü sonuca. benim eşşek kocam k.v k.p annem ve görümceme demiş gamze hamile sanırım diye. yarın ailecek gidiyoz doktora:))
hepsi bende gelceem diyo.. çattık
inş. cnm korktum ne biliyim
inş sevinç gözyaşları dökecez yarın
tatlimmmm hamilemisinnnn
baloncuğum çıktı..:))))
hastanenin bahçesinde bankta oturmuş ağlıyoruz. kocam ben annem k.v
telefonun ucunda sen:))))))
korkma. korktukça negatif şeyler düşünücen. bu da bebeğini etkileyecek. sen karakterinle duruşunla kaya gibi bir kadınsın. nerde şu despotluğun... çalıştır hadii kimsenin seni etkilemesine izin verme..
sanırım:)))) 2 gün gecikti..
o balaon bende de çıktı ya hah
aman olsun ne güzel işte ya
ooohhhhh tananammm tananaaanaaammm. ağrı azaldı kasıklarda. sol batıyooo. memeler hala acıyooo....
yarın doktor bekliyooo:))))
yusuuuffff yusuuuffff.... ses duyan varmı kızlaaarrr...
siz böyleyken sizi üzmek isteyeceğim en son seydir, suan için ben kendi halimi biliyorum ya, o yüzden tam da bana destek oldğnu sırada bu sözü okuyunca..
nyse ksra bakmayın .. hakkınız helal edin tekrardan ..
siz böyleyken sizi üzmek isteyeceğim en son seydir, suan için ben kendi halimi biliyorum ya, o yüzden tam da bana destek oldğnu sırada bu sözü okuyunca..
nyse ksra bakmayın .. hakkınız helal edin tekrardan ..
balon dediğiniz ney kızlar yaaaGamzecimm hayırlı olsun çok sevindimm..
balon şu cnm hani çizgi filmlerde olur ya
mesala tom ve jerry dileyim tomun düşündükleri bole balon içinde göörürüsün ya sen izleyici olarak o muhabbet bunu bize asya asıladı
inş. cnm korktum ne biliyim
inş sevinç gözyaşları dökecez yarın
allah sizi hemiii :)
Ayyy bugün çok yoruldum akşam olsada yatsak yaa...
aynı senin gibi düşünüyorum zaten akşamın 8 de uykum geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?