Ilk çocuğunu düşünenler...

inş. cnm korktum ne biliyim
inş sevinç gözyaşları dökecez yarın

tatlimmmm hamilemisinnnn

inş. cnm korktum ne biliyim
inş sevinç gözyaşları dökecez yarın

baloncuğum çıktı..:))))
hastanenin bahçesinde bankta oturmuş ağlıyoruz. kocam ben annem k.v
telefonun ucunda sen:))))))

korkma. korktukça negatif şeyler düşünücen. bu da bebeğini etkileyecek. sen karakterinle duruşunla kaya gibi bir kadınsın. nerde şu despotluğun... çalıştır hadii kimsenin seni etkilemesine izin verme..

o balaon bende de çıktı ya hah
aman olsun ne güzel işte ya

siz böyleyken sizi üzmek isteyeceğim en son seydir, suan için ben kendi halimi biliyorum ya, o yüzden tam da bana destek oldğnu sırada bu sözü okuyunca..
nyse ksra bakmayın .. hakkınız helal edin tekrardan ..

canım bak sana asya tavsiyesi , internete girmek ile ilgili bir sorunun yoksa burda takıl moral tavan yapar herşey düzelir

uğraş olur hem

siz böyleyken sizi üzmek isteyeceğim en son seydir, suan için ben kendi halimi biliyorum ya, o yüzden tam da bana destek oldğnu sırada bu sözü okuyunca..
nyse ksra bakmayın .. hakkınız helal edin tekrardan ..

Buralarda kimse sana kırılmaz fıstığım ama bi silkelen kendine gel bakalım hep birlikte devam ederiz yolumuza sonraa

kizlarrr ben hala adet olmadimmm cildiracam esim yarin test yapacak bklim durumu nasil..addet olup bende test yapcm sonra igne tedavisi...ins olur moral olur bana :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…