Ilk çocuğunu düşünenler...

gamzecim hayırlı olsunn çok sevindimm gerçektennn...allahım kucagına almayıda nasip eder inş..benimde bugün bat günüm şuan hiçbir belirti yok sadece mide bulantım var ama gelecek benim kırmızılar dünkü testim negatif çıktı çünkü

çok haklısın, benim bir çevre baskım yok, ne yapıyorsam kendime yapıyorum ben. Rabbim bugüne kadar büyük ya da zor imtihanlara sokmadı beni hiç çok şükür, demek ki benim de sınavım bu olacakmış diyorum. Buna da şükür ki aşılmayacak şey değil. İnşallah ben de içimde bir can büyüteceğim zamanı gelince

Çok tşk ederim hayatım:))) inş canım benim.. sağlıkla.
bir gün önce yapmışsın testi. ama çıkıyomuki öyle

dün duştan çıkıp olduğum yerde uyuyakalmışım:)))))
bende öyle yapıcam eşim alıp eşim bıraksın..

cnm benimde oleydi ama dün daha az uyukladım zamanla geçiyo
herifim çok hasta soğuk soğuk terliyo ishal kusuyo felaket durumda
sabah istifar etti
hayırdır dedim sanki benim kusmam lazım dedim
bizimkisi ayrı yumurta ikizleri teki bende
ondan dedi
benim belirtiler erken başladı dio
bişey demedim artık

ya kesinlikle bende bıraktım arabayı dirksiyon başında uyuyacam yoksa
benim eve ile iş arayı yakın ankarayla geliyorum
ama ilerleyen dönemlerde de artık eşim bırakır

asya nerdeeee????
doktorun dediki eşimle birlikte girdik odasına. kırmızı kartı göteriyoruz sana dedi:)))
eşim kıpkırmızı oldu...

herşey yolunda giderse seninle aramızda 1 hafta gibi bir süre olacak doğumda.
gerçektende ben kocalarımızı çok merak ediyorum. yazııık seninki belirtileri yaşamaya başlamış:))) şaka bir tarafa geçmiş olsun hayatım.
Aman sen dikkat et. ilaçta kullanamazsın şimdi..

nebilim yaaa canımm birsürü örnek var ..yok 3 gün önce yapmış çıkmış falann bir ihtimal diyorsun işteee

yaaa ben birde neyi merak ediyorumm....test yaparken önce c de şerit beliriyor..pozitif olunca önce t mi beliriyor sonra c ye gidiyor nasıl oluyorr yoksa önce c belirim sonra t yemi gidiyor

yaaa ben birde neyi merak ediyorumm....test yaparken önce c de şerit beliriyor..pozitif olunca önce t mi beliriyor sonra c ye gidiyor nasıl oluyorr yoksa önce c belirim sonra t yemi gidiyor

ben idrar testi nasıl yapılır hatırlamıyorum hayatım. ben test yapmayı bırakalı 2 sene oldu.

Kızlar selam,,,

sabah doktora gittim. Dün sol tarafımca çok ağrım vardı. 5-6 ayda bir ağrır onun bahanesiyle bugün doktora gittim ve yumurtam kocamaan olmuş. bugün yumurtlama günümmüş.
Ha bide doktorumu yine değiştirdim. çok ilgili bir doktorum var ama özel olduğundan sürekli gidemeyecem yine doktor bulmam lazım yaa offf....

özel sağlık sigortalarını araştırıyorum şuan. bu doktora ancak özel sigorta ile gidebilirim.

ya yaklaşmıyoruz zaten biribirimize
ben nasıl atlatırım bi yakalanırsam allah korusun

yok cnm önce c beliriyo
sonra diğeri
hatta ben yaptım ama negatif dedim yaktım sığarayı
sonrada bayoyu toplayım ddim bide ne göreyim 2 çizgi

bizde seni bekliyoduk meraktaydık
o zaman bugünçalışmanı yap amuduna kalk
sabhata yap keza yarın akşamada ki şansımız bol olsun
psikopata bağladım

neden cnm çok mu bahalı ssk farkı ne kadar ki
çok mu zorlar szi ne güzel sevmiştin bu kadını

merhaba
ne güzel yakalamışsınız yumurtayı inşallah spermler de yakalar

saol canımm yaaaa.ben başında bekledim ama yokk bişi çıkmadı sinir oldum attım çöpe :)

ya cnm bende aman yine olmadı dedim attım lavobanın içine bide 2 çigiyi görünce tekarar test yaptım
şaka gibi bi şey olduğu için benim için
baktım ilk önce c beliriyo sonra idrarın geri gelitp t yi belirginleşytiriyo
tabi hemen kan ertesi günde doktorda aldım soluğu

asyaaaammm ozaman çalışmalara devamm...
doktor konusundada üzülme lütfen Şimdi en azından yumurtlama durumunu biliyosun hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…