- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.021
cnm önce senin inanman gerekiyo
elitim hamile kaldığında eşimin ailesi çok üstüme gelid bayram burnumdan fitil fitil geldi kızlar iyi bilir
ama hep bir gün olacak ister tedaviyle ister kendiliğinden bir gün olcak bebeğim dedim
olmadı mı evletlık alır yüreğimde büyütürüm ama öyle yada böle anne olucam dedim
ister karnımda ister başkasının karnında büyüsün ama bana bir çocuk mutlaka anne diyecek dedim
o yüzden önce sen inanacaksın ve o inanacınla rabbimden isteyeceksn
gamzecim hayırlı olsunn çok sevindimm gerçektennn...allahım kucagına almayıda nasip eder inş..benimde bugün bat günüm şuan hiçbir belirti yok sadece mide bulantım var ama gelecek benim kırmızılar dünkü testim negatif çıktı çünkü
dün duştan çıkıp olduğum yerde uyuyakalmışım:)))))
bende öyle yapıcam eşim alıp eşim bıraksın..
ya kesinlikle bende bıraktım arabayı dirksiyon başında uyuyacam yoksa
benim eve ile iş arayı yakın ankarayla geliyorum
ama ilerleyen dönemlerde de artık eşim bırakır
Çok tşk ederim hayatım:))) inş canım benim.. sağlıkla.
bir gün önce yapmışsın testi. ama çıkıyomuki öyle
cnm benimde oleydi ama dün daha az uyukladım zamanla geçiyo
herifim çok hasta soğuk soğuk terliyo ishal kusuyo felaket durumda
sabah istifar etti
hayırdır dedim sanki benim kusmam lazım dedim
bizimkisi ayrı yumurta ikizleri teki bende
ondan dedi
benim belirtiler erken başladı dio
bişey demedim artık
nebilim yaaa canımm birsürü örnek var ..yok 3 gün önce yapmış çıkmış falann bir ihtimal diyorsun işteee
nebilim yaaa canımm birsürü örnek var ..yok 3 gün önce yapmış çıkmış falann bir ihtimal diyorsun işteee
yaaa ben birde neyi merak ediyorumm....test yaparken önce c de şerit beliriyor..pozitif olunca önce t mi beliriyor sonra c ye gidiyor nasıl oluyorryoksa önce c belirim sonra t yemi gidiyor
herşey yolunda giderse seninle aramızda 1 hafta gibi bir süre olacak doğumda.
gerçektende ben kocalarımızı çok merak ediyorum. yazııık seninki belirtileri yaşamaya başlamış:))) şaka bir tarafa geçmiş olsun hayatım.
Aman sen dikkat et. ilaçta kullanamazsın şimdi..
yaaa ben birde neyi merak ediyorumm....test yaparken önce c de şerit beliriyor..pozitif olunca önce t mi beliriyor sonra c ye gidiyor nasıl oluyorryoksa önce c belirim sonra t yemi gidiyor
Kızlar selam,,,
sabah doktora gittim. Dün sol tarafımca çok ağrım vardı. 5-6 ayda bir ağrır onun bahanesiyle bugün doktora gittim ve yumurtam kocamaan olmuş. bugün yumurtlama günümmüş.
Ha bide doktorumu yine değiştirdim. çok ilgili bir doktorum var ama özel olduğundan sürekli gidemeyecemyine doktor bulmam lazım yaa offf....
özel sağlık sigortalarını araştırıyorum şuan. bu doktora ancak özel sigorta ile gidebilirim.
Gamzecim takvimin çok şık olmuşşş çok kıskandım baakkk :))
yok cnm önce c beliriyo
sonra diğeri
hatta ben yaptım ama negatif dedim yaktım sığarayı
sonrada bayoyu toplayım ddim bide ne göreyim 2 çizgi
Kızlar selam,,,
sabah doktora gittim. Dün sol tarafımca çok ağrım vardı. 5-6 ayda bir ağrır onun bahanesiyle bugün doktora gittim ve yumurtam kocamaan olmuş. bugün yumurtlama günümmüş.
Ha bide doktorumu yine değiştirdim. çok ilgili bir doktorum var ama özel olduğundan sürekli gidemeyecemyine doktor bulmam lazım yaa offf....
özel sağlık sigortalarını araştırıyorum şuan. bu doktora ancak özel sigorta ile gidebilirim.
saol canımm yaaaa.ben başında bekledim ama yokk bişi çıkmadı sinir oldum attım çöpe :)
Kızlar selam,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?