Ilk çocuğunu düşünenler...

:) ne güzel olmuş senin içinn..ama ben çok bekledi başındaa bütün kırmızı rek c de toplandı bembeyaz oldu etrafıı yok yanii olsa belli olurdu...şuan bel ağrım ve kasık agrım var hafiften ama en çok mide bulantısı var..

canım kadın tatlı filan ama dün çok ağrım vardı yürüyemiyordum. tıp merkezini aradım cevap yok güya doğum yapıaln yar yani. neyse doktor cep vermişti zaten hiç ulaşamamıştım yine arayayım dedim yine cevap yok msj attım kendimi tanıttım çok ağrım var yarın merkezdeyseniz gelebilirmiyim diye. dönüş yapmadı. bende seninle işim olmaz bir daha dedim. daha da gitmem.
Özel dr. var hakan bey, muayene ücreti 120 tl çok ilgili. sabah aradım doktoru çağırdılar erkenden geldi benim için. çok zor ve sabırla muayene etti beni. çok ilgili ( özel olunca böyle..) ama her seferinde sadece 120 tl muayeneye ücret veremem ben. bunun kan tahlili vss var ki gebelik varsa muayene ücreti artıyor direk. çok isterim dr. o olsun ama bilmyorum. özel sağlık sigortası araştıracam.

canım özel hastanelerde çok uygulamalar var. mesela kart çıkartıyosun burda her gidişinde sadece 13 tl alıyorlar. tahliller falanda dahil.
özel hastanelerde bi araştırsan.

özel sağlık sigortaları ilk 6 ay-1 sene bebeğe ilişkin hiçbirşeyi karşılamıyor belki biliyorsunuzdur. yani 1-2 ay içinde hamile kalırsanız sigortadan faydalanamazsınız.

anladım cnm
bizde ole ama napcan zor buldum
bizde her gittiğimizde 200 tl veriyoz ki bu da inidirimli normalda 300 alıyo
büyük eltimin doktoru olduğu için indirm yaptı
tahlileride özel labaratuvarlada yapacak bizdde yanmış durumdayız
ama ankarda acemi periden bilirsiniz devlat felakat durumda
ünv. hastanesindeki hocalar bu tam gün yasasında
hepsi muayene açtı
ole tıp merkezlerindeki doktorlarla geelik takibi zor zaten
napalım yapacaz artık bişeyler
bende çok dertleriniyorum bzaen ama eşim bu kadar oldu ya napalım alıştık biz doktorlara para dökmeye dio
ama neyse deertlendim yine

canım özel hastanelerde çok uygulamalar var. mesela kart çıkartıyosun burda her gidişinde sadece 13 tl alıyorlar. tahliller falanda dahil.
özel hastanelerde bi araştırsan.

En son bakacağım yer Başkent Hast. kaldı birde orayı keşfedecem. iyi diyorlar doktoru için. Ama resmen hizmet ücretine göre değişiyor arkadaş . segment atlıyorsun sanki.
Hakan bey normal muayene ile yetmedi birde mikroskopla rahmimi inceledi.. şaşırdım yuh dedim :))

bugün bana çalışma göründü. yat , kalk , sürün, amuda kalk...

inanın zamanlı çalışma yapabilmek bile lüks. ben eşimle bu sorunu yaşayınca anladım. birkaç ay bebek tutmayınca, yumurtlama zamanımda ilşkiye girmekten korkar olmuştu eşim, ya yine olmazsa diye, bu stres yüzünden de fiziksel olarak ilişkiye hazırlanamıyordu, anlarsınız işte... o yüzden çalışma yapabilmenin de kıymetini bilmek lazım

fark varrr çünkü hastalık için değil bebişiniz için dökülüyo artık paralar gülüm:)))

evet hayatım beni biliyosun artık ne yapacağımı şaşırmıştım:)))

ben de ankaradayım da, sen kime gidiyorsun acaba? ben şimdilik linadan sema hanıma ve prof. hakan şatıroğluna gidiyorum... lina evime çok yakın, hş uzak...

abimin eşi orada doğum yaptı, esra kuşçu'ya gidiyordu ve çok memnundu. çok iyi bir doktor. çok hastası var biraz sıra oluyordu o yüzden. hastane de özel ama öyle medicana tobb gibi değil. eski hastane ya,, biraz devlet hastanesi havası var. özel odaları bile eh işte. bazı "butik" özel hastanelerdeki gibi hemşireler falan oervane değil. kalabalık bir hastane çünkü. ama abimler yine de memnundu. teyzemin doktoru da ali ayhandı, o zamanlar hacettepedeydi. şimdi o da başkentteymiş

özel sağlık sigortaları ilk 6 ay-1 sene bebeğe ilişkin hiçbirşeyi karşılamıyor belki biliyorsunuzdur. yani 1-2 ay içinde hamile kalırsanız sigortadan faydalanamazsınız.

evet canım öylemiş, yada gebelikle varsa sigorta ücreti değişiyormuş araştıracam bakalım.... ne zor işler yaa

benim bugüne kadar verdiğim en yüksek ücret 200 tl oldu oda kromozom testi için bunun haricinde her gittiğimde sadece 25 tl ödüyorduk tahliller dahil.

buna paranın gücü diolar hayatım
ne kadar ekmek okadar köfte sende

evet hayatım beni biliyosun artık ne yapacağımı şaşırmıştım:)))

öyle zor birşey ki gamzecim, ilk zamanlar kızıyordum bağırıyordum ama baktım daha kötü oluyor üstüne gitmemeye başladım. bir iki seans cinsel terapiyle falan toparladık biraz. şimdi de 1-2 adım geri duruyorum. birlikte olmak istemezmiş gibi yapıyorum o yaklaşsın diye. yumurtlamadım diyorum, ya da zamanını yanlış söylüyorum falan. devamlı bir mücadele halindeyim yani

Hakan beyinde 2-3 senedir 120 zaten poliklinikte çalışıyor zam yapmamışlar. ama gebelik olunca 150 heralde tam öğrenemedim. yapacak bişey yok. benim kuzen ank. başkentte yaptı doğumu. sorunlu oldu prematüre doğurdu. oradaki dr. çok memnundu. yengeside izmir başkentte gidiyor oda memenun bi araştırayım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…