- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.041
ya cnm bende aman yine olmadı dedim attım lavobanın içine bide 2 çigiyi görünce tekarar test yaptım
şaka gibi bi şey olduğu için benim için
baktım ilk önce c beliriyo sonra idrarın geri gelitp t yi belirginleşytiriyo
tabi hemen kan ertesi günde doktorda aldım soluğu
bizde seni bekliyoduk meraktaydık
o zaman bugünçalışmanı yap amuduna kalk
sabhata yap keza yarın akşamada ki şansımız bol olsun
psikopata bağladım
neden cnm çok mu bahalı ssk farkı ne kadar ki
çok mu zorlar szi ne güzel sevmiştin bu kadını
merhaba
ne güzel yakalamışsınız yumurtayıinşallah spermler de yakalar
seninde olacak hayatım. içime doğuyor:)))))
canım kadın tatlı filan ama dün çok ağrım vardı yürüyemiyordum. tıp merkezini aradım cevap yok güya doğum yapıaln yar yani. neyse doktor cep vermişti zaten hiç ulaşamamıştım yine arayayım dedim yine cevap yok msj attım kendimi tanıttım çok ağrım var yarın merkezdeyseniz gelebilirmiyim diye. dönüş yapmadı. bende seninle işim olmaz bir daha dedim. daha da gitmem.
Özel dr. var hakan bey, muayene ücreti 120 tl çok ilgili. sabah aradım doktoru çağırdılar erkenden geldi benim için. çok zor ve sabırla muayene etti beni. çok ilgili ( özel olunca böyle..) ama her seferinde sadece 120 tl muayeneye ücret veremem ben. bunun kan tahlili vss var ki gebelik varsa muayene ücreti artıyor direk. çok isterim dr. o olsun ama bilmyorum. özel sağlık sigortası araştıracam.
canım kadın tatlı filan ama dün çok ağrım vardı yürüyemiyordum. tıp merkezini aradım cevap yok güya doğum yapıaln yar yani. neyse doktor cep vermişti zaten hiç ulaşamamıştım yine arayayım dedim yine cevap yok msj attım kendimi tanıttım çok ağrım var yarın merkezdeyseniz gelebilirmiyim diye. dönüş yapmadı. bende seninle işim olmaz bir daha dedim. daha da gitmem.
Özel dr. var hakan bey, muayene ücreti 120 tl çok ilgili. sabah aradım doktoru çağırdılar erkenden geldi benim için. çok zor ve sabırla muayene etti beni. çok ilgili ( özel olunca böyle..) ama her seferinde sadece 120 tl muayeneye ücret veremem ben. bunun kan tahlili vss var ki gebelik varsa muayene ücreti artıyor direk. çok isterim dr. o olsun ama bilmyorum. özel sağlık sigortası araştıracam.
Hakan beyde bugün çok umutlandırmak istemedi ihtimal %20 dir ama güzel haber bekliyorum yakında dedi.
bugün bana çalışma göründü. yat , kalk , sürün, amuda kalk...
canım özel hastanelerde çok uygulamalar var. mesela kart çıkartıyosun burda her gidişinde sadece 13 tl alıyorlar. tahliller falanda dahil.
özel hastanelerde bi araştırsan.
bugün bana çalışma göründü. yat , kalk , sürün, amuda kalk...
anladım cnm
bizde ole ama napcan zor buldum
bizde her gittiğimizde 200 tl veriyoz ki bu da inidirimli normalda 300 alıyo
büyük eltimin doktoru olduğu için indirm yaptı
tahlileride özel labaratuvarlada yapacak bizdde yanmış durumdayız
ama ankarda acemi periden bilirsiniz devlat felakat durumda
ünv. hastanesindeki hocalar bu tam gün yasasında
hepsi muayene açtı
ole tıp merkezlerindeki doktorlarla geelik takibi zor zaten
napalım yapacaz artık bişeyler
bende çok dertleriniyorum bzaen ama eşim bu kadar oldu ya napalım alıştık biz doktorlara para dökmeye dio
ama neyse deertlendim yine
inanın zamanlı çalışma yapabilmek bile lüks. ben eşimle bu sorunu yaşayınca anladım. birkaç ay bebek tutmayınca, yumurtlama zamanımda ilşkiye girmekten korkar olmuştu eşim, ya yine olmazsa diye, bu stres yüzünden de fiziksel olarak ilişkiye hazırlanamıyordu, anlarsınız işte... o yüzden çalışma yapabilmenin de kıymetini bilmek lazım
anladım cnm
hepsi muayene açtı
bende çok dertleriniyorum bzaen ama eşim bu kadar oldu ya napalım alıştık biz doktorlara para dökmeye dio
En son bakacağım yer Başkent Hast. kaldı birde orayı keşfedecem. iyi diyorlar doktoru için. Ama resmen hizmet ücretine göre değişiyor arkadaş . segment atlıyorsun sanki.
Hakan bey normal muayene ile yetmedi birde mikroskopla rahmimi inceledi.. şaşırdım yuh dedim :))
özel sağlık sigortaları ilk 6 ay-1 sene bebeğe ilişkin hiçbirşeyi karşılamıyor belki biliyorsunuzdur. yani 1-2 ay içinde hamile kalırsanız sigortadan faydalanamazsınız.
En son bakacağım yer Başkent Hast. kaldı birde orayı keşfedecem. iyi diyorlar doktoru için. Ama resmen hizmet ücretine göre değişiyor arkadaş . segment atlıyorsun sanki.
Hakan bey normal muayene ile yetmedi birde mikroskopla rahmimi inceledi.. şaşırdım yuh dedim :))
evet hayatım beni biliyosun artık ne yapacağımı şaşırmıştım:)))
fark varrr çünkü hastalık için değil bebişiniz için dökülüyo artık paralar gülüm:)))
anladım cnm
hepsi muayene açtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?