- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.061
ben de ankaradayım da, sen kime gidiyorsun acaba? ben şimdilik linadan sema hanıma ve prof. hakan şatıroğluna gidiyorum... lina evime çok yakın, hş uzak...
abimin eşi orada doğum yaptı, esra kuşçu'ya gidiyordu ve çok memnundu. çok iyi bir doktor. çok hastası var biraz sıra oluyordu o yüzden. hastane de özel ama öyle medicana tobb gibi değil. eski hastane ya,, biraz devlet hastanesi havası var. özel odaları bile eh işte. bazı "butik" özel hastanelerdeki gibi hemşireler falan oervane değil. kalabalık bir hastane çünkü. ama abimler yine de memnundu. teyzemin doktoru da ali ayhandı, o zamanlar hacettepedeydi. şimdi o da başkentteymiş
inanın zamanlı çalışma yapabilmek bile lüks. ben eşimle bu sorunu yaşayınca anladım. birkaç ay bebek tutmayınca, yumurtlama zamanımda ilşkiye girmekten korkar olmuştu eşim, ya yine olmazsa diye, bu stres yüzünden de fiziksel olarak ilişkiye hazırlanamıyordu, anlarsınız işte... o yüzden çalışma yapabilmenin de kıymetini bilmek lazım
çalışcan artııık yanee:))))
doktor eşime sana kırmızı kart gösteriyoruz dedi:))))
nasıl güldüm anlatamam
benim eşime dese çok şükür der heralde
buna paranın gücü diolar hayatım
ne kadar ekmek okadar köfte sende
cnm hs benim evimin yanında ama oraya gitmedim dışardan çok lüks geldi
korktum
esra kuşcuya gittim bebek olmuyo die
eve çok iyi ama çok yoğun
yoğun doktor istemedim
gittiğimde beni hatırlamalı
bende kemal göle gidiyorum çok tatlı beğeniyorum seviyorumda
benim eşime dese çok şükür der heralde
ay çok gülüdm bizim herifler aynı ya şimdi
ben gebe kaldım adam bana 9 ay el sürmeyecek ya
doktor sıkıntı yok dediği halde
kendine yol gözüktü tabi
bebeğin kafasına vuralım tak tak dio olmaz doğana kadar yok dio
hangimiz erkek ben anlmadım
ya
aynen öyle.. Hakan bey 300 dese verecektim valla. hem ağrım vardı hem o baksın istedim.
onlara bahane ver yeter
cnm hs benim evimin yanında ama oraya gitmedim dışardan çok lüks geldi
korktum
esra kuşcuya gittim bebek olmuyo die
eve çok iyi ama çok yoğun
yoğun doktor istemedim
gittiğimde beni hatırlamalı
bende kemal göle gidiyorum çok tatlı beğeniyorum seviyorumda
kendine yol gözüktü tabi
ya
ya veriyosun sağlık böle bişey işte
biz alıştık
babam hastaneden çıkarken
eve hastane yatagı ve havalı yatak alacaktık girdik bi medikalcıye bizi bi kazıkladı sorma normalde bu ikisi taş çatlasa 1,500 falan
baktı bizim ihityacımız var alınacak bu
4000 kitledi şerefsiz domuz
aldık mecburduk
ole sağlık sektörü ole valla
napcan
biz de hşye dolunay hanım için gidiyorduk, eşimin bu performans kaygısını yenmek için, terapi amaçlı. birdün dolunay hanım bir muayene ayarladı, adetlerim düzensizleşti deyince. adam muayene etti, eşim sperm testi verdi falan, bebek olmaması için neden görünmüyor ama çok uzarsa aşılamayla başlayalım dediler. yalnız aşılama öncesi rahim filmi istemediler, o beni tedirgin etti, belki kanallarda tıkanıklık var ne biliyim yani. ucuz bir merkez değil ama ilgililer bayağa, son derce de temiz. ve hakan hoca hakikaten acayip babacan ve güven veriyor. dediğim gibi bana çok uzak yalnız. belki gebelik oluşursa ona giderim.
dediğin gibi esra hoca çok yoğunmuş... ben kemal beyi duymamıştım, hangi hastanede çalışıyor?
ya ben kocam numunelik sanıyordum ama burada sizlerle konuştukça yok dedim varmış başka dabir de benimki dengesiz, tatilde günde 2 hatta 3 olduğu olur evde bazen 1 hafta 10 gün yaklaşmaz. bir adamı ortam, stres bu kadar mı etkilder şaşıyorum
doktora yumurtayı çatlatmaya gerek varmı dedim. bu ay için pek yanaşmadı adet itibari ile yaparız istesen dedi. şuan yumurtan zaten çatlayacak iğne yapsakta bişey değişmez ihitmalin %20 dir. olmama ihtimali katlıyor dedi.
%20 bana özel bir ihtimal değil bu arada kızlar... yani hamile kalmak %20-25 miş ihtimal olarak. Ne zor iş yahu...
kendine yol gözüktü tabi
ya
biz de hşye dolunay hanım için gidiyorduk, eşimin bu performans kaygısını yenmek için, terapi amaçlı. birdün dolunay hanım bir muayene ayarladı, adetlerim düzensizleşti deyince. adam muayene etti, eşim sperm testi verdi falan, bebek olmaması için neden görünmüyor ama çok uzarsa aşılamayla başlayalım dediler. yalnız aşılama öncesi rahim filmi istemediler, o beni tedirgin etti, belki kanallarda tıkanıklık var ne biliyim yani. ucuz bir merkez değil ama ilgililer bayağa, son derce de temiz. ve hakan hoca hakikaten acayip babacan ve güven veriyor. dediğim gibi bana çok uzak yalnız. belki gebelik oluşursa ona giderim.
dediğin gibi esra hoca çok yoğunmuş... ben kemal beyi duymamıştım, hangi hastanede çalışıyor?
ya ben kocam numunelik sanıyordum ama burada sizlerle konuştukça yok dedim varmış başka dabir de benimki dengesiz, tatilde günde 2 hatta 3 olduğu olur evde bazen 1 hafta 10 gün yaklaşmaz. bir adamı ortam, stres bu kadar mı etkilder şaşıyorum
bütün jin. dr. ismi Hakanmı yahuu :)) ne ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?