- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.081
cnm hs dediğim gibi evimin orda yani evden yürüyerek giderim 5 dk falan anca sürer
ama dışardan lüks geldi korktum acıkçası bide hiç bilmiyorum orayı ben eve yalın die gitmete saçma olurdu zatan
kemal hoca hiç bir hastaneye bağlı değil cnm
özel muayenesi var
ama doğumları genelde medicanada yaptırıyor
Kimsenin ahı kimsede kalmaz gülüm sıkma canını. burnundan çıkar elbet. heleki böyle durumda olan insanlara yapıyorsa...
hşnin de muayene 200 civarı birşeydi, 250 de olabilir net olarak hatırlamıyorum...
kemal beyin muayenehanesi nerede?
gamzeeeeeeeeee ordamısın :) ya ben bişi duydummmm :) acaba doğrumuuu
doğru çiçeğim doğru hemde dosdoğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok sevindimmmmmmmmmmmm :)) hayırlı uğurlu olur inşallaaaaaa:)
benimki daha sesi çıkmıyo bakalım. karnımı sevip duruyo..:)))
gün geçtikçe nereleri sevecek bakalım:))
öyle zor birşey ki gamzecim, ilk zamanlar kızıyordum bağırıyordum ama baktım daha kötü oluyor üstüne gitmemeye başladım. bir iki seans cinsel terapiyle falan toparladık biraz. şimdi de 1-2 adım geri duruyorum. birlikte olmak istemezmiş gibi yapıyorum o yaklaşsın diye. yumurtlamadım diyorum, ya da zamanını yanlış söylüyorum falan. devamlı bir mücadele halindeyim yani
günaydın çiçeklerim. bugün bebeğimle ilk mesai günü. hastaneyi görseydiniz çok trajikti bütün aile.önce bankodan sonucu aldık nasıl bir çığlık kopardım ağlamaya başladım anlatamam. oradaki herkes ağladı benimle. saatlerce k.p ağlamasını susturmaya çalıştık. adamcağız ağlamaktan konuşamadı. çok şükür sağlıklı bebeğim. değerlerimde normal çıktı. doktorum düşük tehlikesine kaşı hemen ilaç başladı.dün bütün gün yattım tembellik ettim. bugün patronumla konuşucam bakalım ne dicek:))))
hepinize çook ama çook tşk ederim. Allah sizlerden razı olsun. okudum şimdi yazdıklarınızı. dokorum içeri girer girmez sarıldı bana. ve ne olursa olsun sonuna kadar seninleyim dedi.:)))
hepinizi çok seviyorum. tşk.
cnm önce senin inanman gerekiyo
elitim hamile kaldığında eşimin ailesi çok üstüme gelid bayram burnumdan fitil fitil geldi kızlar iyi bilir
ama hep bir gün olacak ister tedaviyle ister kendiliğinden bir gün olcak bebeğim dedim
olmadı mı evletlık alır yüreğimde büyütürüm ama öyle yada böle anne olucam dedim
ister karnımda ister başkasının karnında büyüsün ama bana bir çocuk mutlaka anne diyecek dedim
o yüzden önce sen inanacaksın ve o inanacınla rabbimden isteyeceksn
Kızlar selam,,,
sabah doktora gittim. Dün sol tarafımca çok ağrım vardı. 5-6 ayda bir ağrır onun bahanesiyle bugün doktora gittim ve yumurtam kocamaan olmuş. bugün yumurtlama günümmüş.
Ha bide doktorumu yine değiştirdim. çok ilgili bir doktorum var ama özel olduğundan sürekli gidemeyecemyine doktor bulmam lazım yaa offf....
özel sağlık sigortalarını araştırıyorum şuan. bu doktora ancak özel sigorta ile gidebilirim.
gamzeeeeeeeeeeeee nasilsinnnntatlimmmmm gozunn aydinnnnnn
gamzeeeeeeeeee ordamısın :) ya ben bişi duydummmm :) acaba doğrumuuu
Canım benim ağlattın benii kusuruma bakma sabahtan beri yoğunluktan bi türlü vakit bulamadım girmeye malum bugün kutlama günü
Çok öpüyorum siziiiiii Allaha emanet olun inşallah 9ay şıp diye geçiverirde güllümsünde sende sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınızaaaa
Bize de düşer mi bu piyango canım yaa
Amanda aman bu ay bi bebiş daha gelecek inşallah desene özel sağlık isgortaları da ayakta ve yatarak diye 2ye ayrılıo biliosun canım ayakta tedavi bayağı yüklüye gelio bir araştır bakalım inşallah uygun bişey bulursunda gidersin beğendiğin dr.a
Canım benim ağlattın benii kusuruma bakma sabahtan beri yoğunluktan bi türlü vakit bulamadım girmeye malum bugün kutlama günü
Çok öpüyorum siziiiiii Allaha emanet olun inşallah 9ay şıp diye geçiverirde güllümsünde sende sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınızaaaa
Bize de düşer mi bu piyango canım yaa
Amanda aman bu ay bi bebiş daha gelecek inşallah desene özel sağlık isgortaları da ayakta ve yatarak diye 2ye ayrılıo biliosun canım ayakta tedavi bayağı yüklüye gelio bir araştır bakalım inşallah uygun bişey bulursunda gidersin beğendiğin dr.a
Sanırım tünaydın demeliyim kızlarrrrrr
çok şükür hayatım. darısı başınıza olacaaakkk:)))))
ee çalışmalar ne alemdee :)))
valla tüm hızıyla devam edio ama bakalım hakkımızda hayırlısı nedense umudum kalmadı sanki bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?