Ilk çocuğunu düşünenler...

zor ama... imkansız değil dimi asyacıımm..
çalış... kırma azmini..

kızlar dün akşam eşimle konuştuk biraz dumur oldu birazcık
yapılan tetkiklerin sadece kontrol amaçlı olduğunu kazımış beynine bir arkadaşı da demiş kızkardeşiminde çocuğu olmuodu hocaya gitti haftasına hamile kaldı
sende git dedi bana bende şaşırdım bende sorun yok ki hayatım gitmesi gereken sensin deyince
e bende de bişey yok dedi
nasıl yaa dedim meğerse bizim bey sadece kontrol edildiğini düşünüomuş sperm sayın 8milyon morfololoji de %0deyince şok oldu adamım
bana ne dese beğenirsiniz o zaman ayrılalım dedim saçmalama ben seninle çocuğum olsun diye mi evlendim
çaresi var tüp bebek yaparız olmazsa da iki sevgili gibi yaşarız problem mi deyince rahatladı
ama sen onu gel de bana sor içim hiç rahat değil kızlar yaaa

valla tüm hızıyla devam edio ama bakalım hakkımızda hayırlısı nedense umudum kalmadı sanki bu ay

ne olduki umudun kalmadı???? ne güzel yumurtlama gününe şahit oldun. benimde bugünmüş.. doktor öyle dedi.. bir daktım ki koocaman bir top duruyor orada.. çatlayacak gibi :))

zor ama... imkansız değil dimi asyacıımm..
çalış... kırma azmini..

biraz ağrım var nasıl çalışacam bilmiyorum valla zor olacak. bide çok zor oldu bugünkü muayenem. çok uğraştı doktor...

o çatala otıurdum yine. doktora keşke erkek olsam diyorum bazen deyince o da başka doktorlar makat içinde kullanıyor size özel değil o kadar dedi..

ne çok rahatladımmmm bir bilseeennn

ooo neydiii yaaa..... canım üzülüyorum bak. çıkarın aklınızdan hoca falan. birde böyle şeyler ne o ayrılmak falan. Allah korusun.
hem bak gülümsünde çok umutsuzdu eşi konusunda ne kadar isyanlar etti. sakın kalbinizi bozmayın umudunuzu yitirmeyin. Rabbimin hikmetine sual etmeyin.

ne olduki umudun kalmadı???? ne güzel yumurtlama gününe şahit oldun. benimde bugünmüş.. doktor öyle dedi.. bir daktım ki koocaman bir top duruyor orada.. çatlayacak gibi :))

ya zaten bende sıkıntı yok
ben her ay çatır çatır yumurtluyorum canım ama dün eşimle öyle konuşunca bütün umutlar suya düştüüüü

:)))) sen bi hamiş oldaaa ağrı neymiş görürsün.
:))))) erkeklerede dürtüyolarmış öylemiiii....çok sevindim:))

hayatım siz ömür boyu yanyana yaşlanmak için evlendiniz. sakın çocuksuz aile olmaz deme. benim çocuğum olmazsa üzülürüm belki ama kocamla yinede mutlu olurum çok mutlu olurum hemde. o benim aşkım çünkü. senin içinde öyledir eminim. lütfen kötü düşünme. işler yolunda gitmese bile elini tutan biri varsa korkma. hayat seni okadar kolay üzemez.

düşecek cnm başka yolu yok bitanem

cnm erkekler böle kafasına dank diyene kadar işin ciddiyetine varmıyo
işin ciddiyetine varıncada boşanalım ayağına çekiyolar
yok ole tedavisini olcak sizde çalışmlara devam edeceksiniz ve hayırlısıyal gelecek o bebek buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…