- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.101
evet canım hakan beye özel sigortam varken gidiyorum zaten şimdi yok.
içime doğuyor sırada asya ve asbelove var:)
doktora yumurtayı çatlatmaya gerek varmı dedim. bu ay için pek yanaşmadı adet itibari ile yaparız istesen dedi. şuan yumurtan zaten çatlayacak iğne yapsakta bişey değişmez ihitmalin %20 dir. olmama ihtimali katlıyor dedi.
%20 bana özel bir ihtimal değil bu arada kızlar... yani hamile kalmak %20-25 miş ihtimal olarak. Ne zor iş yahu...
inşallah canım ama umudum kalmadı sankimmmm
valla tüm hızıyla devam edio ama bakalım hakkımızda hayırlısı nedense umudum kalmadı sanki bu ay
inşallah canımm... her ay geçtikçe benim için sorunda büyüyor. inşallah hemen gelir bebişimiz.
zor ama... imkansız değil dimi asyacıımm..
çalış... kırma azmini..
kızlar dün akşam eşimle konuştuk biraz dumur oldu birazcık
yapılan tetkiklerin sadece kontrol amaçlı olduğunu kazımış beynine bir arkadaşı da demiş kızkardeşiminde çocuğu olmuodu hocaya gitti haftasına hamile kaldı
sende git dedi bana bende şaşırdım bende sorun yok ki hayatım gitmesi gereken sensin deyince
e bende de bişey yok dedi
nasıl yaa dedim meğerse bizim bey sadece kontrol edildiğini düşünüomuş sperm sayın 8milyon morfololoji de %0deyince şok oldu adamım
bana ne dese beğenirsiniz o zaman ayrılalım dedim saçmalama ben seninle çocuğum olsun diye mi evlendim
çaresi var tüp bebek yaparız olmazsa da iki sevgili gibi yaşarız problem mi deyince rahatladı
ama sen onu gel de bana sor içim hiç rahat değil kızlar yaaa
ne olduki umudun kalmadı???? ne güzel yumurtlama gününe şahit oldun. benimde bugünmüş.. doktor öyle dedi.. bir daktım ki koocaman bir top duruyor orada.. çatlayacak gibi :))
biraz ağrım var nasıl çalışacam bilmiyorum valla zor olacak. bide çok zor oldu bugünkü muayenem. çok uğraştı doktor...
o çatala otıurdum yine. doktora keşke erkek olsam diyorum bazen deyince o da başka doktorlar makat içinde kullanıyor size özel değil o kadar dedi..
ne çok rahatladımmmm bir bilseeennn
hayatım niye. yumurtada var.. çalışıyosunuzda.. niye olmasın
yapılan tetkiklerin sadece kontrol amaçlı olduğunu kazımış beynine bir arkadaşı da demiş kızkardeşiminde çocuğu olmuodu hocaya gitti haftasına hamile kaldı
sende git dedi bana bende şaşırdım bende sorun yok ki hayatım gitmesi gereken sensin deyince
nasıl yaa dedim meğerse bizim bey sadece kontrol edildiğini düşünüomuş sperm sayın 8milyon morfololoji de %0deyince şok oldu adamım
bana ne dese beğenirsiniz o zaman ayrılalım dedim saçmalama ben seninle çocuğum olsun diye mi evlendim
çaresi var tüp bebek yaparız olmazsa da iki sevgili gibi yaşarız problem mi deyince rahatladı
Canım benim ağlattın benii kusuruma bakma sabahtan beri yoğunluktan bi türlü vakit bulamadım girmeye malum bugün kutlama günü
Çok öpüyorum siziiiiii Allaha emanet olun inşallah 9ay şıp diye geçiverirde güllümsünde sende sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınızaaaa
Bize de düşer mi bu piyango canım yaa
Amanda aman bu ay bi bebiş daha gelecek inşallah desene özel sağlık isgortaları da ayakta ve yatarak diye 2ye ayrılıo biliosun canım ayakta tedavi bayağı yüklüye gelio bir araştır bakalım inşallah uygun bişey bulursunda gidersin beğendiğin dr.a
ya zaten bende sıkıntı yok
ben her ay çatır çatır yumurtluyorum canım ama dün eşimle öyle konuşunca bütün umutlar suya düştüüüü
gelecek.bebiş sorunları çözecek asyam.
lütfen bakın cumartesi günü başıma gelenleri anlatsam krize girersiniz gülmekten:)
:)))) sen bi hamiş oldaaa ağrı neymiş görürsün.
:))))) erkeklerede dürtüyolarmış öylemiiii....çok sevindim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?