- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.121
inşallah canımcım ama gerildim işte sanki yine iki sevgili buluşamadı benim yumurta boşa gitti diye sıkıntıya girdim
aynı seni dediğini düşünüyorum
onlarda bizim gibi temmuz anası olacak
ağustos değilmi?? temmuz olsa daha iyi olur tabi yaa... :))
ya gülüm birer hafta arayla doğuracaz zaten topic bu hızla giderse ne farke eder ha temmuz sonu ha ağustos başı
hayatım siz ömür boyu yanyana yaşlanmak için evlendiniz. sakın çocuksuz aile olmaz deme. benim çocuğum olmazsa üzülürüm belki ama kocamla yinede mutlu olurum çok mutlu olurum hemde. o benim aşkım çünkü. senin içinde öyledir eminim. lütfen kötü düşünme. işler yolunda gitmese bile elini tutan biri varsa korkma. hayat seni okadar kolay üzemez.
anlat bakimmmmm :))) baloncuk çıktı ama boşş doldur içini
düşecek cnm başka yolu yok bitanem
ya o yönden sıkıntım yok her yolu deneyeceğiz birlikte olmazsa da önüme bakarım bu zamana kadar çocuksuzduk bişey olmadı eksilen bişeyimiz de yok
yola ikimiz devam ederiz
ama bebişimizin olması bir neşe olur evde Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah dün akşam onu öyle görünce çok kötü oldum ne biliyim işte
ahhh deme öyle benim kociş için çok öenmlii.... ama ben artık takmıyorum eskisi gibi.
bir çaresi düşünür elbet canım , bir doğurup ta çıkaralım :)))
suya falan düşmesin. kızıcammm haaaa....
devam çalışmaya.
şimdi önce kan tahlilini verdik kocacım yerinde duramıyor tabi sağı solu oynayıp duruyor. neyse az sakinleşsin diye hadi hep birlikte kahvaltı edelim dedik. k.v k.p annemler biz kahvaltıya gittik. masaya oturdu kusmaya başladı heyecandan. herkes nasıl gülüyo ama..
sonra tabi sonuç alma vakti geldi hastanenin giriş banko var. oraya gittik sekretere kan sonucu vardı çıkmışmı dedim. kızcağız baktı yok dedi. eşim kızın üstüne atlayacaktı.
neyse ben rica ettim labaratuarı arayın çıkmış olması lazım diye.aradı kızcağız sağolsun. çıkmış gönderiyolar sisteme bakalım dedi. eşime bir baktım bankoda atlamış kızın ekranına yapışmış aç aç diye bağırıyo:)
sonra. kız pozitif deyince eşim ortalıktan kayboldu. ben ağlamaya başladım annemlerde ağlıyo ama ben kocamı arıyorum güyaa sarılıcam. eşimi aradım cep ten nerdesin seni arıyorum dedim koşarak şahrin merkezine kadar gitmiş. orda olduğunun farkına telefonla vardı:)))
sonra koşarak geri geldi hastaneye. doktorun yanına çıktık. doktor yemeğe gitmiş. Allahım hemşireye sarıldı ağlıyooo... doktor nerdeee bizim çocuğumuz olacaaak.. hemşireler gülüyoo. ben kocamı çekiştiriyorum dur rezil olduk sarılma falan diye..
neyse öğleden sonra doktor geldi gittik yanına. adam kapıyı açar açmaz benimki doktorun üstüne atladı nasıl sarılıyo adama:)))))
doktor hi tepki vermeden gülüyo...
ben en son eşime dedimki hayatım doktorumuzu rahat bırakta konuşalım öyle bıraktı.
cnm erkekler böle kafasına dank diyene kadar işin ciddiyetine varmıyo
işin ciddiyetine varıncada boşanalım ayağına çekiyolar
yok ole tedavisini olcak sizde çalışmlara devam edeceksiniz ve hayırlısıyal gelecek o bebek buraya
valla bak bu ay hamiş olursak çok komik olur. bi bakacaklar bizim topicte kimse yok toplu doğuma gitmişler dicekler.. hafta farkıyla bir hamiş çıkıyor. seninle benim aramdada 1 hafta filan olacak :))) inşallahhh yarabbimmmmm
ya gamzecim ateşim yükselmio ama eğer bebiş gelirse ateş yükselmez mi :18:
şimdi önce kan tahlilini verdik kocacım yerinde duramıyor tabi sağı solu oynayıp duruyor. neyse az sakinleşsin diye hadi hep birlikte kahvaltı edelim dedik. k.v k.p annemler biz kahvaltıya gittik. masaya oturdu kusmaya başladı heyecandan. herkes nasıl gülüyo ama..
sonra tabi sonuç alma vakti geldi hastanenin giriş banko var. oraya gittik sekretere kan sonucu vardı çıkmışmı dedim. kızcağız baktı yok dedi. eşim kızın üstüne atlayacaktı.
neyse ben rica ettim labaratuarı arayın çıkmış olması lazım diye.aradı kızcağız sağolsun. çıkmış gönderiyolar sisteme bakalım dedi. eşime bir baktım bankoda atlamış kızın ekranına yapışmış aç aç diye bağırıyo:)
sonra. kız pozitif deyince eşim ortalıktan kayboldu. ben ağlamaya başladım annemlerde ağlıyo ama ben kocamı arıyorum güyaa sarılıcam. eşimi aradım cep ten nerdesin seni arıyorum dedim koşarak şahrin merkezine kadar gitmiş. orda olduğunun farkına telefonla vardı:)))
sonra koşarak geri geldi hastaneye. doktorun yanına çıktık. doktor yemeğe gitmiş. Allahım hemşireye sarıldı ağlıyooo... doktor nerdeee bizim çocuğumuz olacaaak.. hemşireler gülüyoo. ben kocamı çekiştiriyorum dur rezil olduk sarılma falan diye..
neyse öğleden sonra doktor geldi gittik yanına. adam kapıyı açar açmaz benimki doktorun üstüne atladı nasıl sarılıyo adama:)))))
doktor hi tepki vermeden gülüyo...
ben en son eşime dedimki hayatım doktorumuzu rahat bırakta konuşalım öyle bıraktı.
adamı artık nasıl sıkıtysan maymuna dönmüş yazık ya
Öyle umut ediyorum canım bakalım hayırlısı ama olmazsa da olmaz dimi
Allahım herşeyi bilir verir
doğru kelimeyi arıyordum 2 gündür. maymunum o beniiimm:))))
maymun baba oluyooo
neden önemli kocan için ben anlamadım cnm ya
sen kocişi dert etme blöf yapmış. bazen bende blöf yapıyorum. ama ayrılamam ben ondan blöf yaniazcık dram yapmış yeme sakın! durmak yok yola devam!! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?