- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.141
şimdi önce kan tahlilini verdik kocacım yerinde duramıyor tabi sağı solu oynayıp duruyor. neyse az sakinleşsin diye hadi hep birlikte kahvaltı edelim dedik. k.v k.p annemler biz kahvaltıya gittik. masaya oturdu kusmaya başladı heyecandan. herkes nasıl gülüyo ama..
sonra tabi sonuç alma vakti geldi hastanenin giriş banko var. oraya gittik sekretere kan sonucu vardı çıkmışmı dedim. kızcağız baktı yok dedi. eşim kızın üstüne atlayacaktı.
neyse ben rica ettim labaratuarı arayın çıkmış olması lazım diye.aradı kızcağız sağolsun. çıkmış gönderiyolar sisteme bakalım dedi. eşime bir baktım bankoda atlamış kızın ekranına yapışmış aç aç diye bağırıyo:)
sonra. kız pozitif deyince eşim ortalıktan kayboldu. ben ağlamaya başladım annemlerde ağlıyo ama ben kocamı arıyorum güyaa sarılıcam. eşimi aradım cep ten nerdesin seni arıyorum dedim koşarak şahrin merkezine kadar gitmiş. orda olduğunun farkına telefonla vardı:)))
sonra koşarak geri geldi hastaneye. doktorun yanına çıktık. doktor yemeğe gitmiş. Allahım hemşireye sarıldı ağlıyooo... doktor nerdeee bizim çocuğumuz olacaaak.. hemşireler gülüyoo. ben kocamı çekiştiriyorum dur rezil olduk sarılma falan diye..
neyse öğleden sonra doktor geldi gittik yanına. adam kapıyı açar açmaz benimki doktorun üstüne atladı nasıl sarılıyo adama:)))))
doktor hi tepki vermeden gülüyo...
ben en son eşime dedimki hayatım doktorumuzu rahat bırakta konuşalım öyle bıraktı.
doğumum sonbahar kış olması bizi zorlayacak canım. iş yerine birini almak gerekir ozaman eşim idare edemez yoğunluğu. 3-5 aylığına da insan çalıştırılmaz yazık.
nasıl olacak bilmiyorum. yaz olsa eşim teli cebe kodlar fazla trafik olmuyor idare ederdi...
ya gamzecim ateşim yükselmio ama eğer bebiş gelirse ateş yükselmez mi :18:
yok hayatım... adet döneminde göğüslerde biraz oluyor işte.
Ay inşallah canım inşallah harika bişey olur vallaaaa temmuzda hepimiz gider geliriz doğuma
Allahım dualarımız kabul eder inşallahhhhhh
cnm herşeyin hayırlısı
ben heryolu deneyecektim olmazsada evlat edinecektim benim yol haritam buydu
çünkü eşimden hiç umutlu değildim doktora gitmiyodu kürleri yapmıyodu ne uğraştım o eşşek herifimle
ama çokta dua ettim
rabbim kısmet etti oldu inş. sanada kısmet eder
Canım arkadaşlar soruo niye ağlıosun diye naptın bacım bize böyleeeeeeeeeeee
yerim ben onun blöfünüüüüü:))
Allah korusun tatlım Allahım almasın onu benden bebişsiz olur ama onsuz olmazzzzzzzzz
benim hep 36 nezaman yükseliyor ateş?
hayatım sen bi başka duygusalsın bu aralar:)))))) Allah Allahhh.... senden şüphe duyuyorum iyice:))
ben cumartesi doldurdum ağlama limitimi:)))
sonra hep beraber ilk çocuğunu doğuranlar topiğine giderizzz :))
sonra hep beraber ilk çocuğunu doğuranlar topiğine giderizzz :))
hayatım sen bi başka duygusalsın bu aralar:)))))) Allah Allahhh.... senden şüphe duyuyorum iyice:))
bende dicektim ama hadi demiyeyim dedim... :) bu hatun kesin hamiş...
döllenme olursa yüksek olur 37ye yakın diolardı ama gamze yok dedi bıraktım kendi haline çalışmalara son sürat devam o zaman
benim hep 36 nezaman yükseliyor ateş?
demi ama demi demi gamze bu kız normal değil var bişiyler
hemde nasıl be güzellerim dalga geçio kociş benimle filmlerde her sahneye ağlıyorum bi de sinirlilik bastı ki sormayın eşimin her dediği batıo sanki ben gerçi regl öncesi gerginliğe bağlamıştım ama hayırlısı inşallahhhhhhhh asyayla birlikteee
ovulasyonda yani yumurta çatladığı zaman yükselmesi lazım.
şimdi önce kan tahlilini verdik kocacım yerinde duramıyor tabi sağı solu oynayıp duruyor. neyse az sakinleşsin diye hadi hep birlikte kahvaltı edelim dedik. k.v k.p annemler biz kahvaltıya gittik. masaya oturdu kusmaya başladı heyecandan. herkes nasıl gülüyo ama..
sonra tabi sonuç alma vakti geldi hastanenin giriş banko var. oraya gittik sekretere kan sonucu vardı çıkmışmı dedim. kızcağız baktı yok dedi. eşim kızın üstüne atlayacaktı.
neyse ben rica ettim labaratuarı arayın çıkmış olması lazım diye.aradı kızcağız sağolsun. çıkmış gönderiyolar sisteme bakalım dedi. eşime bir baktım bankoda atlamış kızın ekranına yapışmış aç aç diye bağırıyo:)
sonra. kız pozitif deyince eşim ortalıktan kayboldu. ben ağlamaya başladım annemlerde ağlıyo ama ben kocamı arıyorum güyaa sarılıcam. eşimi aradım cep ten nerdesin seni arıyorum dedim koşarak şahrin merkezine kadar gitmiş. orda olduğunun farkına telefonla vardı:)))
sonra koşarak geri geldi hastaneye. doktorun yanına çıktık. doktor yemeğe gitmiş. Allahım hemşireye sarıldı ağlıyooo... doktor nerdeee bizim çocuğumuz olacaaak.. hemşireler gülüyoo. ben kocamı çekiştiriyorum dur rezil olduk sarılma falan diye..
neyse öğleden sonra doktor geldi gittik yanına. adam kapıyı açar açmaz benimki doktorun üstüne atladı nasıl sarılıyo adama:)))))
doktor hi tepki vermeden gülüyo...
ben en son eşime dedimki hayatım doktorumuzu rahat bırakta konuşalım öyle bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?