Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım arkadaşlar soruo niye ağlıosun diye naptın bacım bize böyleeeeeeeeeeee

hmmmmmmmmmmm şimdi anlamdım cnm

Allahım bilir verir herşeyi yaaa Allahıma sığındım inşallah verecek bu ay bize bebişimize sağlıkla sıhhatle

sonra hep beraber ilk çocuğunu doğuranlar topiğine giderizzz :))

ilk çocuğunu doğranlar
ilk çocuğunu büyütenler
ilk çocuğunu okula gönderenler
ilk çocuğunu mezun edenler
ilk çocuğunu evlendirenler
ilk çocuğunun çocuğunu bekleyenler
ilk çocuğununun coçuğunu sevlener derken halimiz ne olacak merak konusu

hayatım sen bi başka duygusalsın bu aralar:)))))) Allah Allahhh.... senden şüphe duyuyorum iyice:))
ben cumartesi doldurdum ağlama limitimi:)))

bende dicektim ama hadi demiyeyim dedim... :) bu hatun kesin hamiş...

hemde nasıl be güzellerim dalga geçio kociş benimle filmlerde her sahneye ağlıyorum bi de sinirlilik bastı ki sormayın eşimin her dediği batıo sanki ben gerçi regl öncesi gerginliğe bağlamıştım ama hayırlısı inşallahhhhhhhh asyayla birlikteee

döllenme olursa yüksek olur 37ye yakın diolardı ama gamze yok dedi bıraktım kendi haline çalışmalara son sürat devam o zaman

o net değildir bence. benim yarım saat önce 35.5 yarımsaat sonra 36.5 - 37 oluyor. güvenilmez en iyisi beklemek canımcım..
Allahım nolur bugün benim oturaklı ve sabırlı yumurtam ile yaramaz ve kıpır spermler buluşsun.

hadi bakalım 13 kasımı bekliyoruz ikimiz içinde büyük gün hah

gamzecim hayırlı ugurlu olsun coook sevındım darısı başımıza artıkkk benimde malesefff 6 gun gecikmeli olarakkk kırmızılar gelmeye başladı bu ay başarısız sonuçlandı hayırlısı artık napalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…