Ilk çocuğunu düşünenler...

oh inş.
17 kasımda alırız artık haberlerinizi
valla gamze
işi gücü bıraktım asya ile asbeloven batlarını takip ediyorum valla

ne güzelll olmuuuuuuşşş.
:))))))))))

amin canım aminnnnnnn
ateşini zaten her sabah aynı saatte ölçmen gerekiomuş yataktan hiç çıkmadan gün içerisinde değişio çünkü sinir stres herşey etken

1 bucuk senedır ılk cocogumu dusunuyorum,rabbım en kısa zamanda tattırır bu duyguyu ınsallh,anneme hep saygılı ve sevgılı oldum. Hep onu anlayan en yakın kısı oldum,onun her dedıgını anladım sanırdım ama 1 bucuk senedır bebegım olmasını beklerken ne kadar az sey anlamıs oldugumu gordum, Rabbım annelıgı banada tattırırsa bakalım daha neler gorecegım????

1 bucuk senedır ılk cocogumu dusunuyorum,rabbım en kısa zamanda tattırır bu duyguyu ınsallh,anneme hep saygılı ve sevgılı oldum. Hep onu anlayan en yakın kısı oldum,onun her dedıgını anladım sanırdım ama 1 bucuk senedır bebegım olmasını beklerken ne kadar az sey anlamıs oldugumu gordum, Rabbım annelıgı banada tattırırsa bakalım daha neler gorecegım????

:)))) inşallah tadarsın hayatım. Rabbimin biz kadınlara verebileceği en güzel hikmeti.

Arkadaşlar merhaba

Bütün testleri yaptırdım rubella hariç,toxo ıgg testim 180,5 çıktı bu da ciğerlerde kedi kılı mikrobu vs.varmı diye.Hiç allerjik bir durumum olmadı ,dr a perşembe gidebilicm ama endişeliyim şimdi acaba bu testi yaptıran varmı

harika olmuş tatlımmmm inşallah o günleri de görürüzzzzz

:)))) inşallah tadarsın hayatım. Rabbimin biz kadınlara verebileceği en güzel hikmeti.

Butun testlerım normal cıkıyor ama melegımle hala bulusamadık,cumartesı hsg cektırdım,doktor rahımde yapısıklık veya tıkanıklıktan suphe ettı aksam uzerı almaya gıdecegım sonucu,insallah hersey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…