Ilk çocuğunu düşünenler...

ay çok güzel yaa nasıl sevinmiş adaöcağız öylee...gamze ne kadar zaman olu bebek düşünelii
benim eşim ne yapar acaba bebiş oluncaa merak etmeye başladım :)

ne kadar güzel hayatım normal sonuçlarının olması. rahim filmi banada çekmek isteediler ben şansımı 1 ay daha denemek istedim hamile kaldım:)
korkma hem tıkanıklık varsada açıyorlar. sıkıntın bu olsun olacaksada

:)))) inşallah tadarsın hayatım. Rabbimin biz kadınlara verebileceği en güzel hikmeti.

suan bıle neler neler farkettım hayatımda,okadr sorumsuz ve bılıncsız yasıyoruz kı elımızdekılerın kıymetını bılmeden ,suan herseyde bı anlam arıyorum.
Rabbım annelık heyecanınıda yasatırsa bana ınsallh(tum ısteyenlere) daha sonra o konudada yorum yapabılecegım cunku suan onu bıle anladııgımı dusunmuyorum

gülümsün. asya ve asbelove u çok sıkı motive etmemiz lazım bacım.

hiç affetmem valla artık hedefimde siz ikiniz varsınızn

ne güzel şeylersiniz siz yaaaa Allahım dualarımızı kabul eder inşallahhhhhh
2hafta öncesine kadar Allahım bizlere bebiş nasip et diye dua ediyordum şimdi iki bölündü
Allahım gamzeyle güllümsüne sağlıklı bir gebelik geçirip bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı
Asyayla bize de hayırlısıyla sağlıkla gebe kalmayı nasip et diye dua ediyorum

emin ol daha bende bişey anlamıyorum ağrı haricinde:)))
sanırım ilk tekmeyi yiyene kadarda anlamıycam:)))

aaamiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........

bayıldım hikayene yaaa filmlerdeki gibi olmuş resmen... hasretle beklenince bebek böyle oluyor demek ki... çok güzel anılar bunlar yaaa, bebiş büyüyünce ona da anlatırsın babasının hallerini

amin cnm ağızına sağlık bende sizlere dua ediyorum rabbim aratma yeter diorum bakalım sen mi asyamı fark atacaksınınz hadi golu bekliyoruz
nasıl gamze

Aklımda bısey kalsın ıstemedım,vakıt kaybetme her ayın sonunu bekleyıp adet olmaktan yoruldum. Eger bunda bır sorun varsa ve ben yaptırmazsam kendımı affedemezdım cok kızardım,butun cesaretımı toplayıp gıttım,bıraz agrılı sancılı cektırdım sukur,aksamda sonucu gel al dedıler,doktoruma gosterecegım bakalım nasıl yonlendırecek. Cok bekledım kendılıgınden olsun dıye ama ıste rabbımde benı boyle ımtıhan edıyor heralde ,olmadı bır turlu.. Suan senın yerınde olmak ısterdım,cok guzel bır heyecaan ve duygudur heralde.Rabbım saglıkla dogurmayı ve buyutmeyı nasıp etsın ınsallh

bayıldım hikayene yaaa filmlerdeki gibi olmuş resmen... hasretle beklenince bebek böyle oluyor demek ki... çok güzel anılar bunlar yaaa, bebiş büyüyünce ona da anlatırsın babasının hallerini

valla kamera kayıtlarını istiycem hastaneden:)))
k.p saatlerce ağladı mutluluktan. onları teselli edicem diyee .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…