- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.181
deme ole dem midem bulanıyo bea
şimdi önce kan tahlilini verdik kocacım yerinde duramıyor tabi sağı solu oynayıp duruyor. neyse az sakinleşsin diye hadi hep birlikte kahvaltı edelim dedik. k.v k.p annemler biz kahvaltıya gittik. masaya oturdu kusmaya başladı heyecandan. herkes nasıl gülüyo ama..
sonra tabi sonuç alma vakti geldi hastanenin giriş banko var. oraya gittik sekretere kan sonucu vardı çıkmışmı dedim. kızcağız baktı yok dedi. eşim kızın üstüne atlayacaktı.
neyse ben rica ettim labaratuarı arayın çıkmış olması lazım diye.aradı kızcağız sağolsun. çıkmış gönderiyolar sisteme bakalım dedi. eşime bir baktım bankoda atlamış kızın ekranına yapışmış aç aç diye bağırıyo:)
sonra. kız pozitif deyince eşim ortalıktan kayboldu. ben ağlamaya başladım annemlerde ağlıyo ama ben kocamı arıyorum güyaa sarılıcam. eşimi aradım cep ten nerdesin seni arıyorum dedim koşarak şahrin merkezine kadar gitmiş. orda olduğunun farkına telefonla vardı:)))
sonra koşarak geri geldi hastaneye. doktorun yanına çıktık. doktor yemeğe gitmiş. Allahım hemşireye sarıldı ağlıyooo... doktor nerdeee bizim çocuğumuz olacaaak.. hemşireler gülüyoo. ben kocamı çekiştiriyorum dur rezil olduk sarılma falan diye..
neyse öğleden sonra doktor geldi gittik yanına. adam kapıyı açar açmaz benimki doktorun üstüne atladı nasıl sarılıyo adama:)))))
doktor hi tepki vermeden gülüyo...
ben en son eşime dedimki hayatım doktorumuzu rahat bırakta konuşalım öyle bıraktı.
evet canımcım inşallah benimkiler gelmez de bebişim benimledir
bebişin kalp atışlarını sağlıklı olduğunu duyup gelirsin sende hayırlısıyla inşallahhhhh
Butun testlerım normal cıkıyor ama melegımle hala bulusamadık,cumartesı hsg cektırdım,doktor rahımde yapısıklık veya tıkanıklıktan suphe ettı aksam uzerı almaya gıdecegım sonucu,insallah hersey yolundadır.
gamzeden sonra listeyi güncelledin mi?
e bende artık tavuklara danışmıyorum çook şükürrr :)
:)))) inşallah tadarsın hayatım. Rabbimin biz kadınlara verebileceği en güzel hikmeti.
ay çok güzel yaa nasıl sevinmiş adaöcağız öylee...gamze ne kadar zaman olu bebek düşünelii
benim eşim ne yapar acaba bebiş oluncaa merak etmeye başladım :)
gülümsün. asya ve asbelove u çok sıkı motive etmemiz lazım bacım.
hiç affetmem valla artık hedefimde siz ikiniz varsınızn
suan bıle neler neler farkettım hayatımda,okadr sorumsuz ve bılıncsız yasıyoruz kı elımızdekılerın kıymetını bılmeden ,suan herseyde bı anlam arıyorum.
Rabbım annelık heyecanınıda yasatırsa bana ınsallh(tum ısteyenlere) daha sonra o konudada yorum yapabılecegım cunku suan onu bıle anladııgımı dusunmuyorum
ne güzel şeylersiniz siz yaaaa Allahım dualarımızı kabul eder inşallahhhhhh
2hafta öncesine kadar Allahım bizlere bebiş nasip et diye dua ediyordum şimdi iki bölündü
Allahım gamzeyle güllümsüne sağlıklı bir gebelik geçirip bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı
Asyayla bize de hayırlısıyla sağlıkla gebe kalmayı nasip et diye dua ediyorum
şimdi önce kan tahlilini verdik kocacım yerinde duramıyor tabi sağı solu oynayıp duruyor. neyse az sakinleşsin diye hadi hep birlikte kahvaltı edelim dedik. k.v k.p annemler biz kahvaltıya gittik. masaya oturdu kusmaya başladı heyecandan. herkes nasıl gülüyo ama..
sonra tabi sonuç alma vakti geldi hastanenin giriş banko var. oraya gittik sekretere kan sonucu vardı çıkmışmı dedim. kızcağız baktı yok dedi. eşim kızın üstüne atlayacaktı.
neyse ben rica ettim labaratuarı arayın çıkmış olması lazım diye.aradı kızcağız sağolsun. çıkmış gönderiyolar sisteme bakalım dedi. eşime bir baktım bankoda atlamış kızın ekranına yapışmış aç aç diye bağırıyo:)
sonra. kız pozitif deyince eşim ortalıktan kayboldu. ben ağlamaya başladım annemlerde ağlıyo ama ben kocamı arıyorum güyaa sarılıcam. eşimi aradım cep ten nerdesin seni arıyorum dedim koşarak şahrin merkezine kadar gitmiş. orda olduğunun farkına telefonla vardı:)))
sonra koşarak geri geldi hastaneye. doktorun yanına çıktık. doktor yemeğe gitmiş. Allahım hemşireye sarıldı ağlıyooo... doktor nerdeee bizim çocuğumuz olacaaak.. hemşireler gülüyoo. ben kocamı çekiştiriyorum dur rezil olduk sarılma falan diye..
neyse öğleden sonra doktor geldi gittik yanına. adam kapıyı açar açmaz benimki doktorun üstüne atladı nasıl sarılıyo adama:)))))
doktor hi tepki vermeden gülüyo...
ben en son eşime dedimki hayatım doktorumuzu rahat bırakta konuşalım öyle bıraktı.
oh inş.
17 kasımda alırız artık haberlerinizi
valla gamze
işi gücü bıraktım asya ile asbeloven batlarını takip ediyorum valla
ay çok güzel yaa nasıl sevinmiş adaöcağız öylee...gamze ne kadar zaman olu bebek düşünelii
benim eşim ne yapar acaba bebiş oluncaa merak etmeye başladım :)
ne güzel şeylersiniz siz yaaaa Allahım dualarımızı kabul eder inşallahhhhhh
2hafta öncesine kadar Allahım bizlere bebiş nasip et diye dua ediyordum şimdi iki bölündü
Allahım gamzeyle güllümsüne sağlıklı bir gebelik geçirip bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı
Asyayla bize de hayırlısıyla sağlıkla gebe kalmayı nasip et diye dua ediyorum
ne kadar güzel hayatım normal sonuçlarının olması. rahim filmi banada çekmek isteediler ben şansımı 1 ay daha denemek istedim hamile kaldım:)
korkma hem tıkanıklık varsada açıyorlar. sıkıntın bu olsun olacaksada
emin ol daha bende bişey anlamıyorum ağrı haricinde:)))
sanırım ilk tekmeyi yiyene kadarda anlamıycam:)))
bayıldım hikayene yaaafilmlerdeki gibi olmuş resmen... hasretle beklenince bebek böyle oluyor demek ki... çok güzel anılar bunlar yaaa, bebiş büyüyünce ona da anlatırsın babasının hallerini
ya o günler gelsin be gamze arada bi batma var ben burdayım heyyy dio ama ben tekme istiyom ya bananae
3 ay oldu hayatım ilk ay hamile kaldım ama düştü 1 ay ara verdik yine hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?