Ilk çocuğunu düşünenler...

amin gülüm. allah seninde kucağını boş bırakmasın. harika bir duygu. :))) işin nazı şımarması da ayrı bişey tabi. prensesler gibi hissediyorum kendimi. :)))
bebişimi alıyorum avucmun içine ooohhhh.
bizim çok ihtiyacımız vardı bu bebeğe. çok zor günlerden geçtik. çok şükür Rabbim nasip etti.

ben de 1 yıldır korunmuyorum ama bebiş gelmedi henüz. eşimle ufak sıkıntılar da atlattık, hafif tedaviler oldu eşim ama yine de gelmedi bebk. bir sonraki adımda benim rahim filmi çektirmem lazım. ama korkuyorum açıkçası. çok zor bir işlem mi gerçekten? ne kadar sürüyor?

merhaba canım, ben ılac falan kullanmamıstım,dısa bosalma seklınde korunduk ama 1 bucuk seneyı gecıyor neredeyse korunmuyoruz ben gereken tum tahlıllerı yaptırdım hıcbısey cıkmadı esımde sperm sayısı dusuklugu tespıt edıldı,o gunden berı bosanalım ben sana bır evlat veremıyorum deyıp duruyor. Ben esımı severek evlendım. Ama ılk gunden berıde cocuk ıstedıgımı bılıyor. bu yuzden sureklı bosanmayı dıle getırıyor,bu durumda benı strese sokuyor,zaten ıs yerı yeterınce streslı sıkıntılı bıde aıle ıcı kavgalar..ustune tuz bıber ekıyor.bız kadınlar yeterkı olsun dıye herseyı yaparken onların bu kestırıp atması hemen bosanalım demesı benı cok uzuyor.

En son arkadasımın tavsıyesıyle doktor degıstırdım.oda rahım fılmı hıc cektırmemıssın bı onu getır belkı orada sorun vardır dedı.calıstıtıgm ıcın haftasonuna kaldı. gıttım once bıseyler ye sonra verecegım ılacları ıc dedı. agrı kesıcı ve mıkrop onleyıcı ıkı ılac verdı.yarım saat sonra hsg odasına aldılar.cıhazı yerlestırme sınek sısırıgı gıbı (yanı alttan muayene olduysan ondan az acıyor),daha sonra ılac ve su karısımı gonderıyorlar,bu fılmın cekılmesını saglıyormus,ılacın ulastıgı yerlerın fılmı cekılıyor,bu su basınclı bır su ,rahmın patlayacak gıbı sısıyor,doluluk hıssı ve yanma hıssedıyorsun (en acılı kısmı burası) daha sonra cıhazı cıkarıyorlar ve bıtıyor,bıraz kanama oluyor1-2 gune gecıyormus. cokmu acıdı desen hayır adet agrıları ınsanların daha fazla oluyor ..ama hıc acımadı dıyemem.10dk suruyor

Ayrıca topıklerın bırınde hsg cektıren 100 kısıden 20 sının hamıle kaldıgını okudum. Yanı basınclı ılac etkısıyle tıkanıklık ve kucuk yapısıklıklar acılıyormus. Ve dezenfekte ozellıgı oldguundan hamılelık kolaylasıyormus.bunuda okuyunca hıc tereddut etmeden gıttım hastaneye.hemsıre cok rahatlattı acıkcası. doktorlar herzamnkı gıbı yuzumuze bakmadan ıs bıtırıp cıkma derdındeydı ama olsun sonucum temız cıksında onların yuzu cok onemlı degıl:)))

canım sizde sayı düşüklüğü mü var sadece morfoloji normal mi
bi de değerleri hatırlıo musun benim eşimde de aynı sorun varda dün dank etti kafasına sıkıntı boşanalım dedi ama çözüm bu değil kesinlikle bende üzüldüm ağladım ama sıkıntı aslında tedaviden kaçmaları erkekler böyle değil midir zaten hep sorunlardan kaçarlar o yüzden biraz sana iş düşüyorrrrr maalesef

canım ya çok sevndm, bu ne bereket, nasıl güzel haberler maşallah arka arkaya doğurcaz inşallah Rabbimin izniyle, gözünüz aydın ailecek, canım dinlen hiç yorma kendini izin al ilk ayllar önemli biliyosun dikkkat et kendine...

Evet tabıatları boyle canım,ama tek basıma cocuk yapaılsem ınan onla hıc ugrasmayacagım:))) Sadece sayı dusuklugu var bızde morfolojı normal 9mılyon 600 sperm sayısı,urolg bı vıtamın karısımı proxceed dıye bı ılac verdı %20 gebelıgı artırıyormus.onu kullanıyor cok duzenlı olmasada kecı boynuzu yapıyorum ama ıste rabbım ol derse 1 sperm nelere kadır ama olmayınca olmuyor.. ara ara bunalıp bosanalım dıyor benımde moralım altust oluyor.bakalım sımdı heyecanla rahım fılmı sonucunu beklıyorum saat 5 te alıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…