- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.201
amiiiinnnnn bitanemmm... inş.. tekme yicemiz günlerde gelecek:))) duaya bak:)))))
çok güldümmm
Aklımda bısey kalsın ıstemedım,vakıt kaybetme her ayın sonunu bekleyıp adet olmaktan yoruldum. Eger bunda bır sorun varsa ve ben yaptırmazsam kendımı affedemezdım cok kızardım,butun cesaretımı toplayıp gıttım,bıraz agrılı sancılı cektırdım sukur,aksamda sonucu gel al dedıler,doktoruma gosterecegım bakalım nasıl yonlendırecek. Cok bekledım kendılıgınden olsun dıye ama ıste rabbımde benı boyle ımtıhan edıyor heralde ,olmadı bır turlu.. Suan senın yerınde olmak ısterdım,cok guzel bır heyecaan ve duygudur heralde.Rabbım saglıkla dogurmayı ve buyutmeyı nasıp etsın ınsallh
:)))) doğru diyosun bacım... takvime hatırlatma yapmışım bende 17 kasımı asya yazmışım:)))
Aklımda bısey kalsın ıstemedım,vakıt kaybetme her ayın sonunu bekleyıp adet olmaktan yoruldum. Eger bunda bır sorun varsa ve ben yaptırmazsam kendımı affedemezdım cok kızardım,butun cesaretımı toplayıp gıttım,bıraz agrılı sancılı cektırdım sukur,aksamda sonucu gel al dedıler,doktoruma gosterecegım bakalım nasıl yonlendırecek. Cok bekledım kendılıgınden olsun dıye ama ıste rabbımde benı boyle ımtıhan edıyor heralde ,olmadı bır turlu.. Suan senın yerınde olmak ısterdım,cok guzel bır heyecaan ve duygudur heralde.Rabbım saglıkla dogurmayı ve buyutmeyı nasıp etsın ınsallh
yapmayın böyle gözlerim yaşarıyor, utandırıyorsunuz beniiii :)))
amin cnm ağızına sağlık bende sizlere dua ediyorum rabbim aratma yeter diorum bakalım sen mi asyamı fark atacaksınınz hadi golu bekliyoruz
nasıl gamze
ne var ha ne var yanı takip ediyoz hamişleri sinirlendirmeyin ulen
yok bacım yok şaka bi tarafa siz hamiş olana kadar peşinizdeyiz yani takibe aldık sizi
bizimde bu 3.ayımızz canımm..rabbim kucağına almayı nasip etsin
yapmayın böyle gözlerim yaşarıyor, utandırıyorsunuz beniiii :)))
ne var ha ne var yanı takip ediyoz hamişleri sinirlendirmeyin ulen
yok bacım yok şaka bi tarafa siz hamiş olana kadar peşinizdeyiz yani takibe aldık sizi
ben de 1 yıldır korunmuyorum ama bebiş gelmedi henüz. eşimle ufak sıkıntılar da atlattık, hafif tedaviler oldu eşim ama yine de gelmedi bebk. bir sonraki adımda benim rahim filmi çektirmem lazım. ama korkuyorum açıkçası. çok zor bir işlem mi gerçekten? ne kadar sürüyor?
yürüyüz yapıcaaammm pankart açıcammmm:)))) arkandayım gülüm... peşlerini bırakmıycaaaz.
merhaba canım, ben ılac falan kullanmamıstım,dısa bosalma seklınde korunduk ama 1 bucuk seneyı gecıyor neredeyse korunmuyoruz ben gereken tum tahlıllerı yaptırdım hıcbısey cıkmadı esımde sperm sayısı dusuklugu tespıt edıldı,o gunden berı bosanalım ben sana bır evlat veremıyorum deyıp duruyor. Ben esımı severek evlendım. Ama ılk gunden berıde cocuk ıstedıgımı bılıyor. bu yuzden sureklı bosanmayı dıle getırıyor,bu durumda benı strese sokuyor,zaten ıs yerı yeterınce streslı sıkıntılı bıde aıle ıcı kavgalar..ustune tuz bıber ekıyor.bız kadınlar yeterkı olsun dıye herseyı yaparken onların bu kestırıp atması hemen bosanalım demesı benı cok uzuyor.
En son arkadasımın tavsıyesıyle doktor degıstırdım.oda rahım fılmı hıc cektırmemıssın bı onu getır belkı orada sorun vardır dedı.calıstıtıgm ıcın haftasonuna kaldı. gıttım once bıseyler ye sonra verecegım ılacları ıc dedı. agrı kesıcı ve mıkrop onleyıcı ıkı ılac verdı.yarım saat sonra hsg odasına aldılar.cıhazı yerlestırme sınek sısırıgı gıbı (yanı alttan muayene olduysan ondan az acıyor),daha sonra ılac ve su karısımı gonderıyorlar,bu fılmın cekılmesını saglıyormus,ılacın ulastıgı yerlerın fılmı cekılıyor,bu su basınclı bır su ,rahmın patlayacak gıbı sısıyor,doluluk hıssı ve yanma hıssedıyorsun (en acılı kısmı burası) daha sonra cıhazı cıkarıyorlar ve bıtıyor,bıraz kanama oluyor1-2 gune gecıyormus. cokmu acıdı desen hayır adet agrıları ınsanların daha fazla oluyor ..ama hıc acımadı dıyemem.10dk suruyor
çok sağolsun canım benim :)
yürüyüz yapıcaaammm pankart açıcammmm:)))) arkandayım gülüm... peşlerini bırakmıycaaaz.
günaydın çiçeklerim. bugün bebeğimle ilk mesai günü. hastaneyi görseydiniz çok trajikti bütün aile.önce bankodan sonucu aldık nasıl bir çığlık kopardım ağlamaya başladım anlatamam. oradaki herkes ağladı benimle. saatlerce k.p ağlamasını susturmaya çalıştık. adamcağız ağlamaktan konuşamadı. çok şükür sağlıklı bebeğim. değerlerimde normal çıktı. doktorum düşük tehlikesine kaşı hemen ilaç başladı.dün bütün gün yattım tembellik ettim. bugün patronumla konuşucam bakalım ne dicek:))))
hepinize çook ama çook tşk ederim. Allah sizlerden razı olsun. okudum şimdi yazdıklarınızı. dokorum içeri girer girmez sarıldı bana. ve ne olursa olsun sonuna kadar seninleyim dedi.:)))
hepinizi çok seviyorum. tşk.
canım sizde sayı düşüklüğü mü var sadece morfoloji normal mi
bi de değerleri hatırlıo musun benim eşimde de aynı sorun varda dün dank etti kafasına sıkıntı boşanalım dedi ama çözüm bu değil kesinlikle bende üzüldüm ağladım ama sıkıntı aslında tedaviden kaçmaları erkekler böyle değil midir zaten hep sorunlardan kaçarlar o yüzden biraz sana iş düşüyorrrrr maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?