Ilk çocuğunu düşünenler...

Bu internet deli etti beni bugün.

Gamzecim takvimin ve hikayen çok duygulandırdı beni. Darısı bekleyen diğer arkadaşlara.

Ben de iyileşme sürecindeyim canlar. Ağır geçiyor bu hastalık

geçmiş olsun bizim tescilli acemi annemiz. tşk ederim hayatım çok sağol. hikayemiz çok ekşın barındıryodu. :))))
hiç böylesini hayal etmemiştim ama :))))
kuşburnu çayı iç günde 1 fincan iyi gelir. ben şimdiden başladım bağışıklığı güçlendirsin diye.

Rabbim tüm bebek isteyen arkdaslarıma saglıklı birer,ikişer,üçer.... evlat versin inşallah. Umutsuzluga kapılmamak lazım herseyın bası dua,moral..Ama doktorlar bunları en ıyı bılen ınsanlar oldukları halde oyle seyler soyluyorlarkı zaten erkeklerı doktora goturmek bır dert bıde karamsar ıkı cumle duyunca fılm kopuyor. Bu sefer de spermıgrm yaptırayım gerekırse kendım goturup urologa gosterıcem

bak bende sana bunu anlatmaya çalıştım. gülümsün çok azimli kaya gibi bir kadın ara sıra sıkıntıları oldu ama çok şükür şimdi benim damadımı doğuracak:))
Allah sanada nasip etsin

varıkosel ıcın muayene ettı doktor hıcbısey cıkmadı allaha sukur,sperm sayısı dusuk sadece,bakalım bu yenı doktor ne dıyecek,bı sperm sayımı yaptırsak onuda bı goturecegım

çok şükür, varikosel de yoksa, takviyelerle düzelmesi daha da kolay olur. sigara içiyorsa mutlaka bıraktır...
kızların da dedikleri gibi dua etmek, inanmak da çok önemli. bir de, kkda okuyoruz işte, insanlar testislerdeki 1 spermin peşine düşüyorlar, çok şükür ki normal yolla hamile kalamasak bile aşılama, tüp bebek için umudumuz var

kizlar sizin mutlulugunuzu paylastikca icimzdeki aci bir nebzede olsa azaliyor,,,allah bu sevinci hepimize yasatsin....

bak bende sana bunu anlatmaya çalıştım. gülümsün çok azimli kaya gibi bir kadın ara sıra sıkıntıları oldu ama çok şükür şimdi benim damadımı doğuracak:))
Allah sanada nasip etsin

haklısın, inançlı ve inatçı olmam lazım tabi bir de dirayetli... inşallah bana da nasip olur gamzecim yaaa, inşallah

Bana acemi diyen hatunlar sizi de görücez

Bebeciğim hastalığın da etkisiyle sıkıntı veriyor bana. Midem bulanıyor, karın derilerim ağrıyor, tadım tuzum yok pek. İki üç haftadır gece boyu kesintisiz uyumak diye bir şey yok. En az kalksam iki kez kalkıyorum. Yorgunluktan ölüyorum. Çabucak acıkıp iki lokmada doyuyorum.

Bebeğimin erkek olduğuna inanmaya başladım neden bilmem. 23 kasımda kontrolüm var. Cinsiyetinin belli olacağını düşünüyorum ben

Rabbım kendınden baska kımseye muhtac etmesın bızlerı,benım onun hıkmetınden suphem yok er yada gec bırgun saglıkla bebeklerımızı bıze verecek.

Hamıle kalan arkadaslar lutfen paylasımlarınızı kesmeyın ınsan cok mutlu oluyor,sizin hıkayelerınızı okudukca sankı kendım yasamıs gıbı okuyorum herseyı

aynen ole ama unutma el elden üstündür
bu doktor olayı ole ki tecrübelerimle sabittir
askın tek doktra bağlı kalmayın kimi için umutsuz olan hasta kimi doktor için gayet te umut barınrıabilir yani

:)))) ben onun totosunu ısırcaaammm:))))
ama sanırım doğduktan bir kaç sonra gelebilicem:))) malum gelin hanım çıkacak o aralar:))

acemi 2 li test için ne zaman gideceksin..Bu arada randevum benim doğum günümde

işte bu çok doğru hamd olsun halimize binlerce şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…