- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.241
yedim iyiyim cnm bazen bulanıyo o le devamlı değil allahtan rahatım ya maşallah
Bu internet deli etti beni bugün.
Gamzecim takvimin ve hikayen çok duygulandırdı beni. Darısı bekleyen diğer arkadaşlara.
Ben de iyileşme sürecindeyim canlar. Ağır geçiyor bu hastalık
hadi bakalım yürüyüş hee:))))))nasıl diyordunuz heh baloncuk çıkıverdi
Allahım tez zamanda haber vermeyi nasip eder size inşallah çift çizgilerimiziiii
Bu internet deli etti beni bugün.
Gamzecim takvimin ve hikayen çok duygulandırdı beni. Darısı bekleyen diğer arkadaşlara.
Ben de iyileşme sürecindeyim canlar. Ağır geçiyor bu hastalık
yedim iyiyim cnm bazen bulanıyo o le devamlı değil allahtan rahatım ya maşallah
cnm ilk spermegrom yaptırdığımızda hareket yerlerdeydi
kadın doğumcu değere baktı ve eşime senin acilen üroloji uzm.na gitmen lazım dedi
bu yolla bebek sahibi olman mümkün değil dedi
eşim bütün defterleri kapattı bir yıl doktor lafınıa bile tahammul edemedi
ama ben çok yıprandım
keçiboynuzu dediler verdim bir süre sonra tadı kötü dedi içimedi
havuç suyu dediler içmedi bi cevi yedi züenli sigarıyı falan azalttı
en sonunda gittik doktora ve düzelmişti bişeyler ama dört dörtlük değildi
ama rabbime çok şükür oldu
herşeyin başı dua
hıh işte ben de onu dyorum. benim eşim bir sperm testini düzen lab.da yaptırdı morfoloji 14 çıktı, sonra hşde yaptırdı ve 0 çıktışok olduk. hş de test sonuçlarını değerlendiren doktor dedi ki, bu morfolojiye takılmayın. rastgele seçilen 100 sperme bakıyoruz. bu sizde hiç sağlan sperm olmadığı anlamına gelmez dedi... demek seninki de öyle olmuş. çook sevindim bu değerlerle hamile kalmana, bunlar hep umut işte bana hepimize...
varıkosel ıcın muayene ettı doktor hıcbısey cıkmadı allaha sukur,sperm sayısı dusuk sadece,bakalım bu yenı doktor ne dıyecek,bı sperm sayımı yaptırsak onuda bı goturecegım
bak bende sana bunu anlatmaya çalıştım. gülümsün çok azimli kaya gibi bir kadın ara sıra sıkıntıları oldu ama çok şükür şimdi benim damadımı doğuracak:))
Allah sanada nasip etsin
damadıma iyi baakkk:))))
kizlar sizin mutlulugunuzu paylastikca icimzdeki aci bir nebzede olsa azaliyor,,,allah bu sevinci hepimize yasatsin....
çok şükür, varikosel de yoksa, takviyelerle düzelmesi daha da kolay olur. sigara içiyorsa mutlaka bıraktır...
kızların da dedikleri gibi dua etmek, inanmak da çok önemli. bir de, kkda okuyoruz işte, insanlar testislerdeki 1 spermin peşine düşüyorlar, çok şükür ki normal yolla hamile kalamasak bile aşılama, tüp bebek için umudumuz var
Rabbim tüm bebek isteyen arkdaslarıma saglıklı birer,ikişer,üçer.... evlat versin inşallah. Umutsuzluga kapılmamak lazım herseyın bası dua,moral..Ama doktorlar bunları en ıyı bılen ınsanlar oldukları halde oyle seyler soyluyorlarkı zaten erkeklerı doktora goturmek bır dert bıde karamsar ıkı cumle duyunca fılm kopuyor. Bu sefer de spermıgrm yaptırayım gerekırse kendım goturup urologa gosterıcem
ooooh inşallah hayatım. nasıl mutlu olurum anlatamam:)))
yeni topüğimizi açarız hemen.
merak etme damadın ağızıma mıçtı yanı
kaç günüdür parmağında oyantıyo beni sıpa daha parmakları çıkmadan
bide çıksa napar acaba sıpacaığım benim oyyyy bi doğsada totosunu istirsam
bak bende sana bunu anlatmaya çalıştım. gülümsün çok azimli kaya gibi bir kadın ara sıra sıkıntıları oldu ama çok şükür şimdi benim damadımı doğuracak:))
Allah sanada nasip etsin
Bana acemi diyen hatunlar sizi de görücez
Bebeciğim hastalığın da etkisiyle sıkıntı veriyor bana. Midem bulanıyor, karın derilerim ağrıyor, tadım tuzum yok pek. İki üç haftadır gece boyu kesintisiz uyumak diye bir şey yok. En az kalksam iki kez kalkıyorum. Yorgunluktan ölüyorum. Çabucak acıkıp iki lokmada doyuyorum.
Bebeğimin erkek olduğuna inanmaya başladım neden bilmem. 23 kasımda kontrolüm var. Cinsiyetinin belli olacağını düşünüyorum ben
çok şükür, varikosel de yoksa, takviyelerle düzelmesi daha da kolay olur. sigara içiyorsa mutlaka bıraktır...
kızların da dedikleri gibi dua etmek, inanmak da çok önemli. bir de, kkda okuyoruz işte, insanlar testislerdeki 1 spermin peşine düşüyorlar, çok şükür ki normal yolla hamile kalamasak bile aşılama, tüp bebek için umudumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?