Ilk çocuğunu düşünenler...

eşinde ağız kulaklarda dolaşıyor zaten maaşallahhhhhh:)))

:)))) hiç sorma hayatım. yaa sabaha kadar ne zaman gözümü açsam eli karnımda:)))
azıcık hareket etsem fırlıyo kalkıyo ayağa. dün gece wc ye gitcem hemen kalktı ne istiyosan ben getireyim sen kalkma dedi...
bende gülerek şunu bi götürsene wc ye dedim... çok güldük:)))

Valla umarim veririz cnm ya dun avm de bi kadin gorduk yeni dogum yapmis yani cocuk bir aylik falandir kiz aslinda ince ama karni ole kalmis gorunce korktum valla

onlara bakıp etkilenmek yok bacım. öyle yaparsak işimiz zor.
Allah nasip ederse doğum temmuz ağustosta görümcemin düğün var. ben napıcam o zaman(((

olsun sağlıkla geçirin de hamileliğinizi sonra verirsiniz nasıl olsa be tatlımmmm:)))))

Cok guldum ya allah emi

Bende ilk öğrendiğimden itibaren her sabah 1 süt,1 yumurta ve peynir yedim..Akşam yatarken süt içtim..Dediğin gibi tiksindim

Meyveli yoğurtlara göz diktim bende..Birde activyaya :))))

ben o kadar ısrar etmiyorum. yani illa süt yoğurt demiyorum. süt içmiyorum hastalığım nedeniyle. ayran içiyorum bol bol. hepsini karşılıyor.

onlara bakıp etkilenmek yok bacım. öyle yaparsak işimiz zor.
Allah nasip ederse doğum temmuz ağustosta görümcemin düğün var. ben napıcam o zaman(((

Cnm kusma falanda yokki biraz versekte sonra az az alsak napalim gideriz bir diyetisyene sonra sporda yapariz olur herhalde bi sewyler

Valla umarim veririz cnm ya dun avm de bi kadin gorduk yeni dogum yapmis yani cocuk bir aylik falandir kiz aslinda ince ama karni ole kalmis gorunce korktum valla

benim arkadaşım doğum yaptı basenleri 3kattı vücudundan 1sene sonra genç kız gibi oldu doğum yapar yapmaz gitmez zaten o kilolar tatlım ama 1sene içinde gider sen merak etme

süper bi çiftsinizzzz maşallahhh 41 keree

kızlar süt gaz sancınızı arttırır. ben laktoz sindiremediğim için ne zaman içsem kıvranırım. yoğurt yada ayran tüketmeye çalışın. daha rahat edersiniz :)) hatta cacık filan bol nane ile.. ohhh mis çok severim beennnn...

Ay kizlar beni unutmuyonuz demi
Acemiperi cok ozendim sana ya yarim kilo cok iyi ben nasil bi topac olacam acaba
70 kilo ve 1,60 boyla hamile kalırsan sen de yarım kiloyu dert edersin yavrum. Sen kesin benden zayıfsındır. Dertlenme o kadar. Güzel beslenirsen çok kilo alınmıyor.
olsun sağlıkla geçirin de hamileliğinizi sonra verirsiniz nasıl olsa be tatlımmmm:)))))
Doğumda zaten 5-8 kg gidiyormuş. Kalan da o koşturmacada veriliyormuş. Asıl sorun süt verme döneminde aşırı yiyip kilo almamak. İşte o kalıcı oluyor

Bende ilk öğrendiğimden itibaren her sabah 1 süt,1 yumurta ve peynir yedim..Akşam yatarken süt içtim..Dediğin gibi tiksindim

Activia mideni de rahatlatır, gaz sorununu azaltır. İyi bir terci bence. Ben oldum olsaı meyveli yoğurdu pek yiyemem. Arada bir az yiyorum ama her zaman değil. Ayran ve zeytine düştüm ben

tatlım actıvyaya pek düşme derim bende sevdıgım tüm şeylerden tiksiniyorum malesef

Maaşallah maaşallah bu konuda güllümsünde sende çok şanslısınız allahım bozmasın daim etsin inşallahhhhh

gülümsün dert etme canım kiloları kalırsada anneliğinin simgesi olsun napalım
bebiş bi olsun emzirdikçe kolayca verirsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…