- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.961
günaydınnnn hanımlarrr
öğlen oldu gerçi ama anca ev işlerini bitirdimmm
evet yaa. benim bu kez pek korkuda kalmadı hayırdır inş.
patronumla eşim az önce yolda karşılaşmışlar. patronum eşime sarılmış hayırlı olsun demiş tebrik etmiş.:))))
olsun sağlıkla geçirin de hamileliğinizi sonra verirsiniz nasıl olsa be tatlımmmm:)))))
eşinde ağız kulaklarda dolaşıyor zaten maaşallahhhhhh:)))
Valla umarim veririz cnm ya dun avm de bi kadin gorduk yeni dogum yapmis yani cocuk bir aylik falandir kiz aslinda ince ama karni ole kalmis gorunce korktum valla
olsun sağlıkla geçirin de hamileliğinizi sonra verirsiniz nasıl olsa be tatlımmmm:)))))
:)))) hiç sorma hayatım. yaa sabaha kadar ne zaman gözümü açsam eli karnımda:)))
azıcık hareket etsem fırlıyo kalkıyo ayağa. dün gece wc ye gitcem hemen kalktı ne istiyosan ben getireyim sen kalkma dedi...
bende gülerek şunu bi götürsene wc ye dedim... çok güldük:)))
Bende ilk öğrendiğimden itibaren her sabah 1 süt,1 yumurta ve peynir yedim..Akşam yatarken süt içtim..Dediğin gibi tiksindim
Meyveli yoğurtlara göz diktim bende..Birde activyaya :))))
Cok guldum ya allah emi
onlara bakıp etkilenmek yok bacım. öyle yaparsak işimiz zor.
Allah nasip ederse doğum temmuz ağustosta görümcemin düğün var. ben napıcam o zaman(((
gece döktürdüm espirikleri bacımmm:))))
ben o kadar ısrar etmiyorum. yani illa süt yoğurt demiyorum. süt içmiyorum hastalığım nedeniyle. ayran içiyorum bol bol. hepsini karşılıyor.
Valla umarim veririz cnm ya dun avm de bi kadin gorduk yeni dogum yapmis yani cocuk bir aylik falandir kiz aslinda ince ama karni ole kalmis gorunce korktum valla
günaydın ... oohh bende şimdi evde olup azıcık uyusam(((
:)))) hiç sorma hayatım. yaa sabaha kadar ne zaman gözümü açsam eli karnımda:)))
azıcık hareket etsem fırlıyo kalkıyo ayağa. dün gece wc ye gitcem hemen kalktı ne istiyosan ben getireyim sen kalkma dedi...
70 kilo ve 1,60 boyla hamile kalırsan sen de yarım kiloyu dert edersin yavrum. Sen kesin benden zayıfsındır. Dertlenme o kadar. Güzel beslenirsen çok kilo alınmıyor.Ay kizlar beni unutmuyonuz demi
Acemiperi cok ozendim sana ya yarim kilo cok iyi ben nasil bi topac olacam acaba
Doğumda zaten 5-8 kg gidiyormuş. Kalan da o koşturmacada veriliyormuş. Asıl sorun süt verme döneminde aşırı yiyip kilo almamak. İşte o kalıcı oluyorolsun sağlıkla geçirin de hamileliğinizi sonra verirsiniz nasıl olsa be tatlımmmm:)))))
Activia mideni de rahatlatır, gaz sorununu azaltır. İyi bir terci bence. Ben oldum olsaı meyveli yoğurdu pek yiyemem. Arada bir az yiyorum ama her zaman değil. Ayran ve zeytine düştüm ben
Bende ilk öğrendiğimden itibaren her sabah 1 süt,1 yumurta ve peynir yedim..Akşam yatarken süt içtim..Dediğin gibi tiksindim
Bomba ciftsiniz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?