- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.981
ayranı çok seviyordum ben onuda içemiyorum şimdi..Başlarda çok üstüne düşünce böyle oldum ben
evde olmaya hiç özenme belli bi zamandan sonra çok sıkıyoo
ben geçen sene kpss hazırlandığım için hiç sıkılmıyodum
ama bu sene büyük bi boşluğa düştümm
benim arkadaşım doğum yaptı basenleri 3kattı vücudundan 1sene sonra genç kız gibi oldu doğum yapar yapmaz gitmez zaten o kilolar tatlım ama 1sene içinde gider sen merak etme
70 kilo ve 1,60 boyla hamile kalırsan sen de yarım kiloyu dert edersin yavrum. Sen kesin benden zayıfsındır. Dertlenme o kadar. Güzel beslenirsen çok kilo alınmıyor.
Doğumda zaten 5-8 kg gidiyormuş. Kalan da o koşturmacada veriliyormuş. Asıl sorun süt verme döneminde aşırı yiyip kilo almamak. İşte o kalıcı oluyor
Activia mideni de rahatlatır, gaz sorununu azaltır. İyi bir terci bence. Ben oldum olsaı meyveli yoğurdu pek yiyemem. Arada bir az yiyorum ama her zaman değil. Ayran ve zeytine düştüm ben
Maaşallah maaşallah bu konuda güllümsünde sende çok şanslısınız allahım bozmasın daim etsin inşallahhhhh
demekki çok üstüne düşmemek lazım... bende kalsiyum ve magnezyum takviyeye başladım.
70 kilo ve 1,60 boyla hamile kalırsan sen de yarım kiloyu dert edersin yavrum. Sen kesin benden zayıfsındır. Dertlenme o kadar. Güzel beslenirsen çok kilo alınmıyor.
Doğumda zaten 5-8 kg gidiyormuş. Kalan da o koşturmacada veriliyormuş. Asıl sorun süt verme döneminde aşırı yiyip kilo almamak. İşte o kalıcı oluyor
Activia mideni de rahatlatır, gaz sorununu azaltır. İyi bir terci bence. Ben oldum olsaı meyveli yoğurdu pek yiyemem. Arada bir az yiyorum ama her zaman değil. Ayran ve zeytine düştüm ben
ben fliboil ve elevit kullanıyorum sadece...
Doktora gidince balık yağı istiyecem..
günaydınlar nasılsınız hanımlar, topiğin güzel anneleri ve adayları :)
günaydın canım hoşgeldin. iyiyiz. sen nasılsın.
Maaşallah maaşallah bu konuda güllümsünde sende çok şanslısınız allahım bozmasın daim etsin inşallahhhhh
demekki çok üstüne düşmemek lazım... bende kalsiyum ve magnezyum takviyeye başladım.
Valla diorum ki yedigini ye sonra verirsin ama doktorum ilk 4 ay kilo yasak diyince napim dusunuyom mecbur kizlar ama tabi onemli olan saglik benim ve bebegimin sagligi
Valla diorum ki yedigini ye sonra verirsin ama doktorum ilk 4 ay kilo yasak diyince napim dusunuyom mecbur kizlar ama tabi onemli olan saglik benim ve bebegimin sagligi
Aman kızlar bırakın kiloyu düşünmeyi hamileliğin tadını çıkarın..Bebeğiniz doğsun..Spor salonları ne güne duruyor :)
kiloyu bende düşünmüyorum şu an ama yinede dikkat etmek gerekiyor sonra kalıcı oluyor cocuk olduktan sonra spor salonunu bir süre unutmak gerekıyor malesef
kiloyu bende düşünmüyorum şu an ama yinede dikkat etmek gerekiyor sonra kalıcı oluyor cocuk olduktan sonra spor salonunu bir süre unutmak gerekıyor malesef
ben normaldede pek zaman ayıramıyordum spora noolacaksa artık. çocuk olunca hiç ayıramam sanırım
Bebek 2-3 aylık olunca akşamları 1 saat eşim bakar ben giderim...Unutmak söz konusu olamaz ben kiloda takıntılıyım..Bebek için uykusuz gecelerde zayıflamazsam.Spor salonu paklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?