Ilk çocuğunu düşünenler...

benim arkadaşım doğum yaptı basenleri 3kattı vücudundan 1sene sonra genç kız gibi oldu doğum yapar yapmaz gitmez zaten o kilolar tatlım ama 1sene içinde gider sen merak etme

O kadar emin olma senden zayif olduguma 170 boy 75 kiloda bende var ah ah evlendigimde 58 kiloydum incecikrtim ben ya

günaydınlar nasılsınız hanımlar, topiğin güzel anneleri ve adayları :)

evet canım o dönemde dikkat etmeniz gerek benim arkadaşım 1yılda normal haline döndü biraz dikkat işte

Aman kızlar bırakın kiloyu düşünmeyi hamileliğin tadını çıkarın..Bebeğiniz doğsun..Spor salonları ne güne duruyor :)

Valla diorum ki yedigini ye sonra verirsin ama doktorum ilk 4 ay kilo yasak diyince napim dusunuyom mecbur kizlar ama tabi onemli olan saglik benim ve bebegimin sagligi

Aman kızlar bırakın kiloyu düşünmeyi hamileliğin tadını çıkarın..Bebeğiniz doğsun..Spor salonları ne güne duruyor :)

kiloyu bende düşünmüyorum şu an ama yinede dikkat etmek gerekiyor sonra kalıcı oluyor cocuk olduktan sonra spor salonunu bir süre unutmak gerekıyor malesef

kiloyu bende düşünmüyorum şu an ama yinede dikkat etmek gerekiyor sonra kalıcı oluyor cocuk olduktan sonra spor salonunu bir süre unutmak gerekıyor malesef

ben normaldede pek zaman ayıramıyordum spora noolacaksa artık. çocuk olunca hiç ayıramam sanırım

Bebek 2-3 aylık olunca akşamları 1 saat eşim bakar ben giderim...Unutmak söz konusu olamaz ben kiloda takıntılıyım..Bebek için uykusuz gecelerde zayıflamazsam.Spor salonu paklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…