- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.381
cnm inan hiç bilmiyorum sorun benim eşimde idi o yüzden hep erkek inifilitesine yönelik kürleri denedik biz
ben hiiç bu bahsettiğin şeyleri yemedim
ama boswer galıva şu çörek otu bal karışımını yaptı ve faydasını gördü die bilyorum değilmi boswer ?
kusura bakma yardımcı olamadım
Allah kolaylık versin canım. otobüsler normalde de mide bulandırır zaten. seni düşünemedim yani..
bu sefer korkmaya başladım gülümsüncüm. daha önce planlama sıkıntısından erteliyordum ama bu sefer korkuyorum. kaldıramam diye. sinir stresten midem bulanıyor durmadan.
Tatlım o büyük etki ediyor sana sanırım ama bunu sakin sakin oturup konuşursanız çözebilirsiniz gibi geliyor bana şu anda üst üste geldiği için bazı şeyler tepki veriyorsun bir de regl dönemi yaklaşıyor onunda verdiği bir dengesizlik var olacak tatlım düzelecek hepsi
olsun cnm.saolasın yinede.. ben belki bi bilgin vardır die sordum.. ama neyse yapıcam incir kürünü ve balçörekotnu..
gerçi geçen ay vardı ama gittismdi daha etkili olur diye düsünüyorum.. ve tabii insaAllah sirkeli su da işin içine girdi diye düsünürsek..
günaydınlar bu arada herkese ..
olsun cnm.saolasın yinede.. ben belki bi bilgin vardır die sordum.. ama neyse yapıcam incir kürünü ve balçörekotnu..
gerçi geçen ay vardı ama gittismdi daha etkili olur diye düsünüyorum.. ve tabii insaAllah sirkeli su da işin içine girdi diye düsünürsek..
daha yeni yeni geçiyo bualantım ama ne kadar tuzlu şet bulduysam yedim mahvoldum
bak anahtar bulundu işte arkadaşı almış yanlışlıkla . boşuna boşa gerginlik yaşadık. adam anlamıyor işte! al yedeği çıkar bir yerden dedim ama yok ortalığı bir gerecek o. günde kaç defa bunu yaşıyoruz. benimki de can yahu?
Günaydın hanımlar
Bugün acayip yağmur var Ankarada. Soğuk da cabası. Ama keyfim yerinde çok şükür. Sizler nasılsınız
kendine bize çaktırmıyon ama çok mu sıkıntı yaptın ki vucudun bole eror verdi ha ?????????????????
Benimki de aynı tatlım panik oldu mu eyvah öl daha iyi yani maalesef hepsi aynı sende arada kaynıyorsun işte ne yapacaksın ama genelde bunlar bir araya gelince bizimde sabrımız taşıyor haklısın ama bunu her yaşadığında pes etsen de 2gün sonra yine ayağa kalkacaksın yoksa yaşanmaz hayat be güzelim
Gunaydin kizlar
Ise daha yeni geldim ankaradaki yagmur trafigi mahvetmis durumda sabahin 7'30 dan beri yoldayim ve cok sinirliyim otobusle nie gelirsinki kocan birakacakti ne guzl koca kafam benim yanima bi amca oturdu teke gibi midem aldi basini gitti 2 paket cubuk kraker yedim ofise geldim tuzlu syler yedim yani anlayacaginiz dunyayi yedim hala midem bulaniyo offf bide bugun irakli is yaptigimiz adamlar geliyo onlarinda cok guzel koktugu solenemez yandim ya
OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
alıntı etkilendim :)))))))))))))))))
sorma canım ya.. zorla yemek yiyorum artık. midem almıyor. sanki tatsız tuzsut ot yiyor gibiyim. yemeyincede ellerim titremeye başlıyor kan şekerim düşüyor. çikolataya saldırıyorum. şu kışı bir atlatsak...
benimkide aynı hahah
Günaydın hayatım ...
miğde bulantısı bugün bendede var azıcık ama.
ıııyyyhhhh ıraklılar için bişey diyemicem şimdi hiç çekilmez. sen bi bahane bul ve kaç ordan çabuk çabuk
sağol canım, daha önede karamsarlığa girmiştim evet ama bu sefer korkuyorumbünyem yaşam tarzıma tepki veriyor. üstüne hamilelik gelirse nasıl olurum diye korkuyorum da artık. ileriye yönelik elbette bebek düşünecem tabi ama bu nezaman düzene gireceğimize bağlı sanırım.
Sadece işi değil. artık eşimide kaldıramıyorum. herşeye sinirlenir , pireyi deve yapar oldu. sabah arabanın anahtarı kayboldu kriz yaşadık resmen. halbuki yedek anahtar var işte al git yani... onun bu krizleri beni depresyona sokuyor. herşeye söyleniyor, tepki veriyor sonra bana neden büyütüyorsun diyor. ikinci kriz yaşamamak için susuyorum, bünyem tepki veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?