- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.641
Günaydın şekerlerrrrr
Hayırlı cumalarrrr
Aaaa uyumuşsun gamzecim ama ben bugün senden daha güzel performanslar bekliyordummmm tatlım yerim seniiiiii
Asyacım yazık sanaaaa sen bence oraya bir kanepe attır dediğin gibi telefonları açık bırakıp gider uyursun
Güllümsün hala mı bulanıo miden kendi kendinize nazar değdirdiniz be gülüm dikkat
Acemicim çok güzel şeyler bulmuşsun eline koluna sağlık aklımın bir kenarına yazdım elbet lazım olacak ilerde dimi ama
:) krekerden bişe olmaz hayatım:)))
olsun yavvv koyverdim gitt ben sağlıkla doğsunda bebişler sonra düşünürüz artık.
offffffffffff one ya gece 2 canım benim kıyamam
kızlarrrrrrrrrrrrrrr yaa kendimi çok iyi hissediyorumsonunda doktorumu buldum ben :) dün 2.günümdü ve doktora gittim erkek demiştim yaa..süper biri yaaa.tam yarım saat konuştuk benim ve eşimin rapaorlarını inceledi..ben sordum o ceapladı o sordu ben cevapladık.okadar güzel anlattı ki herşeyi..gördüğüm kadarıyla ikinizdede problem yok dedi.veee biz sebebi belli olmayan kısırlık bölümündeymişiz her 7 çiftin 1.de varmış ozaman dedi biz ihtimaller üzerinden gideceğiz dedi..bir yandan kagıda çiziyor adam bir yandan bana anlatıyor :) 1.ihtimal eşinin spermi cıvık çıkmış bu spermlerin rahme tutunmasını engeller dedi içerde az sperm sayısı kalır dedi.2.ihtimal döl yolun uzun olabilir dedi.3.ihtimal rahim agzı mukusun yogun olabilir buda spermlerin geçisini engeller dedi 4.ihtimal kötü dedi vucudun eşinin spermini kabul etmeyebilir dedi alerjik bir durum yani dedi.yumurta döllenir ama rahme tutunamaz dedi birsürü test istedi..allahtan tek tüp kanla hepsine bakabiliyorlarmış testler 294 tl tutdu vışşşş dedim ama yaptırdımm öenmli çünkü..eşim tekrar sperm testi verecek ve ayın 19.eşimle birlikte gideceğiz.doktor dediki o gün sabaha kadar nöbetçiyim ben.iş çıkışı eşinle gelin uzun uzun konuşuruz dedi :) çok memnun kaldım ya kızlar..sonuçlarımı gidince alacağım..eğer istanbul anadolo bölgesindeyseniz şiddetle tavsiye ederim.pendik bölge hastanesi. doktor.s.dogan cüceloğlu.
günaydın acemi peri yafu benimde iki gündür midem berbat
günaydın kızzlar..
çok fenayımdün 2 ye doğru kapattık işyerini, mal gibiyim. telefonlardan kahvaltıda yapamadım.
1 telefonu açık bıraktım artık dayanamadım. diğerinden teker teker gelsinler :))
günaydı tatlım:))
bende de tam tersi ishal var bir iki gündür. ibs hastasıyım ben sanırım ondan...
akşam yemekte salatadan başka bişey yiyemiyorum bende. çabuk tıkanıyorum aynen. ahh şu uyku halide olmasa...
günaydın hayatım. ne kadar güzel bir haber bu. doktorun ilgisi. kafanızdaki soruların yanıt bulmuş olması çok güzel bişey. Hadi bakalım. Allah yardımcınız olsun.
bacım sen zarrif hatunsun ben koyuveremem ki 100 geçerim valla ole koyuverirsem
doktorda kızıyo doğumun zor olur dio
ya bide çocuk yap diyorlar. evdeki kuşla ilgisizlikten ölmek üzereler. geçen zor kurtardım
Dikkat edin kızlar kendinize. Benim gribim geçiyor derken boğazım yine tıkanmaya başladı. Mide bulantımın çoğu da bundan oluyor. O kadar meyve yiyorum, sıcak tutuyorum kendimi, sıcak içecekler içiyorum ama yine byleyim. Anlamadım gitti :44:
:)))) kısa ve yere yakın dicektin heralde....
bacım o zaman eşin sana böle güvenemeyecek ki yardımcı alacak mecbur
yo gayette zarifsin valla benim gibi hem uzun hemde iri oluncada deve gibi oluyo bacm
bencede yavvv.yazık yani böyle olmazki asya..
karnımız büyüyünce nasıl olucaz acaba:))))9
çok meraktayım ben. totolarda büyürmü mesela. bazı hamişleri görüyorum sadece top gibi karnı oluyo. çok güzel duruyo. bazılarıda arka fırlamış göbek fırlamış çok çirkin duruyo.
noldu kızlar problem mi varrr geçmişi okuyamadım
asya gece 2 ye kadar çalışmışta ona diyoruz hayatım. kızcağız uykusuzluk ve yorgunluktan hasta olacak.
:))) günaydın hayatım. valla elimden geleni yapıyorum rezil olmamak için. çok zor beeaaa:))))
göz kapaklarımı bantlıycam sanırım..
ben 2. seçenekte olurum kesin zaten şimididen totom var kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?