Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın şekerlerrrrr
Hayırlı cumalarrrr
Aaaa uyumuşsun gamzecim ama ben bugün senden daha güzel performanslar bekliyordummmm tatlım yerim seniiiiii
Asyacım yazık sanaaaa sen bence oraya bir kanepe attır dediğin gibi telefonları açık bırakıp gider uyursun
Güllümsün hala mı bulanıo miden kendi kendinize nazar değdirdiniz be gülüm dikkat
Acemicim çok güzel şeyler bulmuşsun eline koluna sağlık aklımın bir kenarına yazdım elbet lazım olacak ilerde dimi ama

kızlarrrrrrrrrrrrrrr yaa kendimi çok iyi hissediyorum sonunda doktorumu buldum ben :) dün 2.günümdü ve doktora gittim erkek demiştim yaa..süper biri yaaa.tam yarım saat konuştuk benim ve eşimin rapaorlarını inceledi..ben sordum o ceapladı o sordu ben cevapladık.okadar güzel anlattı ki herşeyi..gördüğüm kadarıyla ikinizdede problem yok dedi.veee biz sebebi belli olmayan kısırlık bölümündeymişiz her 7 çiftin 1.de varmış ozaman dedi biz ihtimaller üzerinden gideceğiz dedi..bir yandan kagıda çiziyor adam bir yandan bana anlatıyor :) 1.ihtimal eşinin spermi cıvık çıkmış bu spermlerin rahme tutunmasını engeller dedi içerde az sperm sayısı kalır dedi.2.ihtimal döl yolun uzun olabilir dedi.3.ihtimal rahim agzı mukusun yogun olabilir buda spermlerin geçisini engeller dedi 4.ihtimal kötü dedi vucudun eşinin spermini kabul etmeyebilir dedi alerjik bir durum yani dedi.yumurta döllenir ama rahme tutunamaz dedi birsürü test istedi..allahtan tek tüp kanla hepsine bakabiliyorlarmış testler 294 tl tutdu vışşşş dedim ama yaptırdımm öenmli çünkü..eşim tekrar sperm testi verecek ve ayın 19.eşimle birlikte gideceğiz.doktor dediki o gün sabaha kadar nöbetçiyim ben.iş çıkışı eşinle gelin uzun uzun konuşuruz dedi :) çok memnun kaldım ya kızlar..sonuçlarımı gidince alacağım..eğer istanbul anadolo bölgesindeyseniz şiddetle tavsiye ederim.pendik bölge hastanesi. doktor.s.dogan cüceloğlu.

:))) günaydın hayatım. valla elimden geleni yapıyorum rezil olmamak için. çok zor beeaaa:))))
göz kapaklarımı bantlıycam sanırım..

günaydın hayatım. ne kadar güzel bir haber bu. doktorun ilgisi. kafanızdaki soruların yanıt bulmuş olması çok güzel bişey. Hadi bakalım. Allah yardımcınız olsun.

günaydın acemi peri yafu benimde iki gündür midem berbat

Dikkat edin kızlar kendinize. Benim gribim geçiyor derken boğazım yine tıkanmaya başladı. Mide bulantımın çoğu da bundan oluyor. O kadar meyve yiyorum, sıcak tutuyorum kendimi, sıcak içecekler içiyorum ama yine byleyim. Anlamadım gitti :44:

evet yaa. grip olunca benimde midem çok bulanır.. Ben her akşam bir fincan kuşburnu çayı içiyorum takviye olsun diye.

yo gayette zarifsin valla benim gibi hem uzun hemde iri oluncada deve gibi oluyo bacm

karnımız büyüyünce nasıl olucaz acaba:))))9
çok meraktayım ben. totolarda büyürmü mesela. bazı hamişleri görüyorum sadece top gibi karnı oluyo. çok güzel duruyo. bazılarıda arka fırlamış göbek fırlamış çok çirkin duruyo.

ben 2. seçenekte olurum kesin zaten şimididen totom var kocaman

ben 2. seçenekte olurum kesin zaten şimididen totom var kocaman

bakalım.. benim kociş her hafta bir fotomu çekicekmiş.cumartesi günü haberi alınca ilk fotomu çekti:)))
yarın kontrol var ...
yaa gülümsün doktor bana geçen hafta bu hafta için kalp atışı duyarız dedi.benmi yanlış anladım dicem . eşimde dedi diyo. erken değilmi yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…