Ilk çocuğunu düşünenler...

Bende 1 kutu 50lik Folbiol 5mg 1x1 bitirdim. Çalıştığım hastanede doktoruma sordum devam edebilirsin dedi. Bana söylenen fazla folik asit alsan bile zaten idrarla atılıyo sorun yok. Yarım ve tamın pek bi farkı olmaz herhalde yinede sen bi görüş doktorunla. Uzun süre kullandırıyolar yeri geldiğinde.

Şekerler bugün geçici verdim mahvoldum desem yeridirrrr....
Sizleri çok özledim gamzeyi merak ettim çok şükür iyi haberlerini almışızzzzz
emhacım ilk öğrendiğimizde bizde dumur olmuştuk ama birkaç gün içinde normale dönersiniz merak etme
Bir öncekinde 10milyonu görmüşsünüz canım vücudu üretiyor çok şükür bu çok önemli ki dnasında sıkıntı olanların bile tüp bebek şansı varken senin hayli hayli olur Allahımın izniyle sen eşinin yanında olduğunu ve bu sorunu birlikte çözmeniz gerektiğini göster eşine benimki ilk öğrendiğinde tamamiyle uzaklaşmıştı benden Allah korusun bu durum sizin ilişkinizide sarsar ki bunu hiç istemeyiz ne diyoruz O BEBEK BURAYA GELECEK
Güllümsüncümm son 3gün nasıl hissediyorsun tatlımmmm
Asyacımm mide bulantıların düzelmiştir inşallah
Dualarım sizinleeeeeeeeeeee

günaydınn hanımlarrrr
gamzee minikkuşummm hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzz canımm
ya bu arada asyayla asbeloveyi kıskanmaya başlıcamm amaa benden hiç umudunuz yok mu

mrb canım şu an gece saat 00:16 ve daha yeni bakıyorum :)))
ciiikkk ciiikk çok şükür keseyi gördük:))) benim bo topiğe uğrayan herkesten umudum var. uur getirecek hayatım:)

ben argan yağını yüzüme kullanıyorum. şimdide göbüşe kullanıcam:)

geçmiş olsun hayatım. bende hazırladım ama onaylamadım henüz k.g.v yi((
bizde sonuçlar çok iyi. pıhtılaşmamız azalmış doktor ilaca devam dedi.iğne başlamıyoruz şimdilik.
gülümsüne 3 günde sana değilmi bakiiimm
Pazartesi güü güzel açılışlar yapmak istiyorum kızlaaaarrr:))

Hamislerim benim annelik duygusu anne olmak ne kadar güzel kutsal bir gorev... Allahım vizede en kısa zamanda yaşatması umuduyla...sizler unutmadım 1 haftadır cepten bağlanıyorum netim yok hepinizi çok özledim herkes kendine iyi baksın öpüyorum sizleri canlarım

Çok şükür tatlım yaaaaa iyi haberler verdin bize sırada gülümsün ve biz varız asyayla inşallahhhhhhhh
verdim çok şükür canım kurtuldum valla bir rahatladım bir rahatladım ki sormaa
İnşallah bebişlerimiz bizimledirrrrr asyaaaaaaaaa

kızlar bugün yaptıgım test daha eşimden başka kimsenin haberi yok..yarında bi kan vericem bakalım o zaman kesinleşir hayırlısı...

Kızlar bende bebek isteyenlerdenim rabbim inşallah verir.14 ay oldu evleneli ilk günden beridir korunmuyoruz ve olmadı. Geçen aydan bu yana seraphone kullanıyorum 2, kutum ilkinde olmadı çatlatma iğneside vuruldum bakalım yarın doktora gidecem yumurtam oluşmuşmu diye ben gibi yumurtlama hapı kullanan varmı aranızda ... Bildiklerimizi paylaşalım en azından ....

kızlarrrr günaydıııııın en güzel günlerrr sizin olsun hayatınız neşe, sağlık,huzur,mutluluk, rahminiz bebiş dolsunn :)))

gülümsün şu listeyi yeniler misin? yeni bebişler gelsin totem gibi bişey oldu :))

inşallah hayatım..... az kaldı az:)

günaydın iki gündür çok fenayım hanımlar öğürüp üğürüp kusamıyorum ya o an bittiğim an
şu an yürüyen ruhum
çook fenayım ya
hiç bişey yiyemiyorum
çok sevdiğim suyu bile içemiyorum
ve ağzım dilim kurudu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…