- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.981
kızlar siz folik asit kullanıyomusunuz?bizde bebek düşünmeye başladık bu ay öncelikle doktor kontrolüne gittim sorun yok dedi ve folik asit başladı..ama 5 mg onunda yarısını iç dedi..markası folibol.mgı bana baya az geldi de sizlerinde bi fikrini almak istedim
günaydınn hanımlarrrr
gamzee minikkuşummm hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzz canımm
ya bu arada asyayla asbeloveyi kıskanmaya başlıcamm amaa benden hiç umudunuz yok mu
kızlar sabaha kadar rüyamda bir asya gördüm bir eren gördüm hayır ola.. her gece bebek sahibi olduğumu görüyorum. mağlummu oluyor acaba ???
kızlar bu arada hamıle arkadaslar sımddıden argan yagı kullanmaya baslasınlar,hem hamılelık nedenıyle cıkacak lekeler ıcın hemde catlaklar ıcın kullanabılırler. Argan hem cılde hem saca cok ıyı gelır. cılt lekelerıne,kırısıklara,nemlendırmeye korumaya herseye ıyı gelır.Cıldınız ıcın argan yagı yanına Ilaveten badem ve glıserın koyabılırsınız.sac ıcın ıse: argan yagı+ sarımsak yagı+badem yagı+papatya yagı+e vıtamını kullanabılırsınız
Şekerler bugün geçici verdim mahvoldum desem yeridirrrr....
Sizleri çok özledim gamzeyi merak ettim çok şükür iyi haberlerini almışızzzzz
emhacım ilk öğrendiğimizde bizde dumur olmuştuk ama birkaç gün içinde normale dönersiniz merak etme
Bir öncekinde 10milyonu görmüşsünüz canım vücudu üretiyor çok şükür bu çok önemli ki dnasında sıkıntı olanların bile tüp bebek şansı varken senin hayli hayli olur Allahımın izniyle sen eşinin yanında olduğunu ve bu sorunu birlikte çözmeniz gerektiğini göster eşine benimki ilk öğrendiğinde tamamiyle uzaklaşmıştı benden Allah korusun bu durum sizin ilişkinizide sarsar ki bunu hiç istemeyiz ne diyoruz O BEBEK BURAYA GELECEK
Güllümsüncümm son 3gün nasıl hissediyorsun tatlımmmm
Asyacımm mide bulantıların düzelmiştir inşallah
Dualarım sizinleeeeeeeeeeee
geçmiş olsun hayatım. bende hazırladım ama onaylamadım henüz k.g.v yi((
bizde sonuçlar çok iyi. pıhtılaşmamız azalmış doktor ilaca devam dedi.iğne başlamıyoruz şimdilik.
gülümsüne 3 günde sana değilmi bakiiimm
Pazartesi güü güzel açılışlar yapmak istiyorum kızlaaaarrr:))
Asbelove hamilemisin tatlım ayyy hadi hayirlisi
Eki Görüntüle 550245
kızlar bugün yaptıgım test daha eşimden başka kimsenin haberi yok..yarında bi kan vericem bakalım o zaman kesinleşir hayırlısı...
Çok şükür tatlım yaaaaa iyi haberler verdin bize sırada gülümsün ve biz varız asyayla inşallahhhhhhhh
verdim çok şükür canım kurtuldum valla bir rahatladım bir rahatladım ki sormaa
İnşallah bebişlerimiz bizimledirrrrr asyaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 550245
kızlar bugün yaptıgım test daha eşimden başka kimsenin haberi yok..yarında bi kan vericem bakalım o zaman kesinleşir hayırlısı...
Eki Görüntüle 550245
günaydın hanımlar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?