- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.261
inşallah olursa eşimin tarafında ilk olacak k.p belli etmese de pek meraklı k.v. desen kedileri öyle bi seviyor ki çocukları bile kıskanıyo torunu düşünemiyorum kim bilir ne yapar ses çıkarmıyo ama geçen fena taş attı bende kaşındım tabi :))
:)))) olur valla. fikirlere açığım. kv. rüyasında görmüş erkek olursa ata olacak yanına bir isim buluruz. kız olursada tüm topik toplantı yaparız
eline fırsat geçmişş sonuna kadar kullann canımmm :)
ay ben hamile olsam herşey aşererim bi reklam izlesem yeter zaten şimdi bile canım çekerr
aman o zamanlar gelsinde tek derdimiz o olsun :))
inş. bakalım bu hafta cumartesi yine doktor kontrolümüz var kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla
inşallah hayırlısıyla bekliyoruz güzel haberleri :)) o güzel haberler bu topiğe gelecek beaaa
:)))) olur valla. fikirlere açığım. kv. rüyasında görmüş erkek olursa ata olacak yanına bir isim buluruz. kız olursada tüm topik toplantı yaparız
evet bu kadar stresle bebişin saçları dimdik doğardı asyam.. rahatladınmı azıcık.
bu hafta gülümsünden güzel haber. ve bir kişiden daha hamiş haberi duymak istiyorum....
kız olursa "lalin" nasıl
bal dudaklı güzel kadın demek
yok canım ya.. bölge müd. isyan ettim. 15-20 gün daha katlanacakmışız(( ağlamak istiyorum.....
bhcg yeniilettim bugün kızlar
42491 oh ya içim rahatladı valla
kız olursa "lalin" nasıl
bal dudaklı güzel kadın demek
yok canım ya.. bölge müd. isyan ettim. 15-20 gün daha katlanacakmışız(( ağlamak istiyorum.....
kimyasal fala olması diye mi?
k.v si uygun görürse niye olmasın gelinin adını koyan ilk kv.:))) güzel isim..
asya duymasın.. malzeme çıktı yine:)))
ay çok şımardım
ben bu ismi çok seviyorum
ama kuzenım koydu kızına
o yüzden ben hüma koyacam
yoksa koyardım valla kzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?