Ilk çocuğunu düşünenler...

he valla. hepsini yemişler:)))))
eşim öyle bakakaldı. tamam gidiyim alıyım dedi. bide ona ağladım şimdi markete gidicen bu soğukta diye... hatlar iyice karıştı benim:)))

desene hatlar koptu sonunda peceteleri stokla baya lazım olacak gibi

evet tatlım ama kasıklarımda ki batmalar haricinde ne ağrı var ne sancı bakalı acaip heyecan yaptım bugünnn

hadihayırlısı Allah umudumuzu boşa çıkarmasın inş canım

kıyamam sanaaaaaa yerim ben o susamııııııı
merak etme bir daha ki görüşmede terfi eder o susamlıktan

kıyamam sanaaaaaa yerim ben o susamııııııı
merak etme bir daha ki görüşmede terfi eder o susamlıktan

pirinç tanesine terfi etti.:))))
k.v dem her gün internetten bakıyo ne kadar olmuş diye. dün bana tel açmış diyoki. kolları ve bacakları belirginleşecekmiş bu hafta:))
şaşıp kalıyorum.

bende dün kocama papaz eriği arattım GOP ta bi manavda donmuşuna 18 tl vermiş ama azcık
dedim bu yenmez ki ben taze istiyom hem verilir bu kadar para 5-6 eriğe dedim
bağırdım çaırdım bir sürü herfi şaştı kaldı
sorma benim ayarlarda bozuldu

merhaba kızlar ara ara sizleri takip ediyorum bende, kimlerde gelişme var son haberler ne diye... bu sefer selam vermeden ayrılmıyım dedim umarım benim gibi hala bekleyenler bi an önce alırsınız o güzel haberi, hamişlerede sabır diliyorum eminim çok heyecanlısınızdır sayfanın altında ismimi görürseniz gelişmeleri okuyorumdur yine .... kendinize iyi bakınnnnn.....

:))) Allah sabır versin gülüm şimdiden. daha çook yol var önümüzde...

inş canım. topiğimiz çok uğurlu . sanada uğur getirsin.

oyy susam tanesi kadarmıymış kuzucuk yerim ben onu yaaa

oyyy oyyy aşermeleride başlamışşş kök söktürün kızlar kocanızaa
ah ben bi hamiş olayı neler yapacamm :)

:)) susamın annesi psikopat gamze :)) aman kızlar sabah gamze ye slm vermeyi günaydın demeyi unutmayalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…