- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.221
ben sana yapar yollarım şekerim sen iste yeter kiiii
he valla. hepsini yemişler:)))))
eşim öyle bakakaldı. tamam gidiyim alıyım dedi. bide ona ağladım şimdi markete gidicen bu soğukta diye... hatlar iyice karıştı benim:)))
evet tatlım ama kasıklarımda ki batmalar haricinde ne ağrı var ne sancı bakalı acaip heyecan yaptım bugünnn
:))) bu ne duygusallık hayatım...
bende dün ahududu reçeli bitmiş evde diye ağladım:))
ben çok saçma şeylere ağlıyorum. dün bide eşim bebeğe günaydın demedi diye ağladım sabah yavvv...
cumartesi doktorumuz dediki bir susam tanesi kadar olmuş dedi. bende çıkınca anneme tel de dedim. anneee susam tanesi kadarmış bebişim diye... annem sabah aramış susam nasıl diyo:)))) koptum çocuğumun adı susam kalacak.
eşimde sabah günaydın susam dedi.
bombaya gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canııımmm benimmm. sağolasın. :)))) söylemen bile benim içimi sızlattı. sağol. sen hamiş olda. bak ben sana ne gönderecem.
kıyamam sanaaaaaa yerim ben o susamııııııı
merak etme bir daha ki görüşmede terfi eder o susamlıktan
asya duymasın.. malzeme çıktı yine:)))
desene hatlar koptu sonunda peceteleri stokla baya lazım olacak gibi
hadihayırlısı Allah umudumuzu boşa çıkarmasın inş canım
bende dün kocama papaz eriği arattım GOP ta bi manavda donmuşuna 18 tl vermiş ama azcık
dedim bu yenmez ki ben taze istiyom hem verilir bu kadar para 5-6 eriğe dedim
bağırdım çaırdım bir sürü herfi şaştı kaldı
sorma benim ayarlarda bozuldu
merhaba kızlarara ara sizleri takip ediyorum bende, kimlerde gelişme var son haberler ne diye... bu sefer selam vermeden ayrılmıyım dedim umarım benim gibi hala bekleyenler bi an önce alırsınız o güzel haberi, hamişlerede sabır diliyorum eminim çok heyecanlısınızdır sayfanın altında ismimi görürseniz gelişmeleri okuyorumdur yine .... kendinize iyi bakınnnnn.....
ben çok saçma şeylere ağlıyorum. dün bide eşim bebeğe günaydın demedi diye ağladım sabah yavvv...
cumartesi doktorumuz dediki bir susam tanesi kadar olmuş dedi. bende çıkınca anneme tel de dedim. anneee susam tanesi kadarmış bebişim diye... annem sabah aramış susam nasıl diyo:)))) koptum çocuğumun adı susam kalacak.
ay inşallah canım yaaa birileri beni dürtüp duruyor git test yap diye ama sabretmeliyim sabretmeliyimmmmm
:))) Allah sabır versin gülüm şimdiden. daha çook yol var önümüzde...
bende dün kocama papaz eriği arattım GOP ta bi manavda donmuşuna 18 tl vermiş ama azcık
dedim bu yenmez ki ben taze istiyom hem verilir bu kadar para 5-6 eriğe dedim
bağırdım çaırdım bir sürü herfi şaştı kaldı
sorma benim ayarlarda bozuldu
sabret tabi hayatım. çarşambaya kadar bekle. hayırlısı neyse o olsun. Rabbim emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın.
oyy susam tanesi kadarmıymış kuzucuk yerim ben onu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?