Ilk çocuğunu düşünenler...

oyyy oyyy aşermeleride başlamışşş kök söktürün kızlar kocanızaa
ah ben bi hamiş olayı neler yapacamm :)

bende öyle diorum ama hiç asermezmişiz benim kuzenim asere asere simite aserdi

pirinç tanesine terfi etti.:))))
k.v dem her gün internetten bakıyo ne kadar olmuş diye. dün bana tel açmış diyoki. kolları ve bacakları belirginleşecekmiş bu hafta:))
şaşıp kalıyorum.

teknolojik bababnne var sizde desene ayy ne kadar heycanlı ve güzel benim kocişte evin en küçüğü 2 ablası var 10 yasatn fazla büyükler öle bişi olsa koparlar valla

:))) çok saçma şeylere ağlayınca bide oturup gülüyorum saatlerce:))) dengesizleştim..

ayyy bu iş çok hoşuma gitmeye başladı :))) bende istiyorummmm

hiç sorma babaanne pek teknolojik. internetten herşeyimize bakıyo:))) süper babaanne olacak:)))
benim görümce benden 3 yaş küçük nişanlı. ama pek hevesli yiğenine.. beni ara sıra kızdırırdı. şimd onların acısını çıkartıyorum:)))

eline fırsat geçmişş sonuna kadar kullann canımmm :)
ay ben hamile olsam herşey aşererim bi reklam izlesem yeter zaten şimdi bile canım çekerr

valla kızlar. ilk çocuk ilk torun pek bi kıymete bindiriyo. tadını çıkarın:))))

inşallah olursa eşimin tarafında ilk olacak k.p belli etmese de pek meraklı k.v. desen kedileri öyle bi seviyor ki çocukları bile kıskanıyo torunu düşünemiyorum kim bilir ne yapar ses çıkarmıyo ama geçen fena taş attı bende kaşındım tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…