Ilk çocuğunu düşünenler...

Merhaba günaydın kızlar... Bende 2 buçuk aylık evliyim ve 2 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ama daha olmadı. Yolun çok başındayım farkındayım. Rabbim aratmasın inşallah kimseye..

kevokcum selam nasılsın? sen benden de önce başlamışsın bebek çalışmalarına :)) aynı tarihlerde nişanlanıp evlenmiştik diye hatırlıyorum ben :))

olur inşallah iki ay çok yeni daha çok tecrübeli değilim ama bir yıldan önce doktorlar tedavi bile uygulamıyor mesela o yüzden kaygılanmana gerek yok diye düşünüyorum. hayırlısı herkes için inşallah

Çok teşekkürler kızlar.. Rabbim hamile olan arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.. Benim gibi bekleyenlere de hayırlısını versin inşallah..

ayyy bendemi bi kahve içsem ağzımın suları aktı yaneee ki hergün falanda içmem

dimi dimi son bi kahvemi içeyim belki biraz sakinleştirir beniiii

bir hafta beklerim gibi geliyor dayanamazsam kan tahlili yaptırırım artık.

bulantılar uykular başladı mı sizde

o dönemler beni çok zorlayacak gibi geliyor bana ama hayırlısı :)) isteyen herkes sağlıkla kucağına alır inşallah bebeğini

ben de uyku hali çok fazla.. öyleki her an her yerde uyuyabilirim o derece yani. bulantı hafif var . bide sabahları yataktan kalkınca baş dönmesi oluyo.

bebişim sağlıkla gelsinde ben her türlü zorluğa katlanmaya razıyım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…