- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.461
ama daha 1 gün bile gecikmemiş oluyo adeti çıkarmıki. bilemiyorum
günaydın canım iiyiz. sen nasılsın.
haklı çıktın zeynepçim. çok tşk ederim ağrılarım çok azaldı..
ama daha 1 gün bile gecikmemiş oluyo adeti çıkarmıki. bilemiyorum
ne demek canım sen iyi olda
içine sinsin önemli olan o. hayırlı olsun ahyatım.
inşallah canım ya çok çok zor geçiyo burda zaman..orda annemede yakın sayılırdı evim evlendigimi yeni anlıyorum resmen..şimdiden ankarayı çok özledim
ay iş yapamıyorum kollarımın dermanı kalmadı sankiiii
bende açmıyorum işten tatlım akşam bakarız
5 6 gün önceden öğrenenler bile var ben çokkk gördüm çift çizgileri ben hariç ben hep tek hep tek
saol bi tanem
cnm ya kıayamam bende bi gün gidecem ankaradan atanıp o zaman kesin bende çok özlerim bide ben ankaranın yerlisiyim yani memeleketim
o yüzden daha da bağlıyım
sabır cnm bana kalsa yarını bekle ama belliki sabırsızsınınz hepinizde allah emi
siz gamzeyle ne karıştırıyosununz bakım özelün dolu akşam izleriz falan
ben kıskanırım haberiniz olsun
ya şimdi şöyle oluyor ben normalde adet döngüme bakarsak 10unda hastalanmalıydım ama ateş ölçüyorum ya onda da 16.gün yumurtladım gözüküyor
ona göre 13ünde olmalıyım diyor bilmiyorum anlayacağınız hemen geliyorummm
bizim için face açtı asbelove.:)) kullanmıyordu face. onu yazmış hayatım.
bence kahve
günaydın düyanın en güzel anneleri ve anne adayları günaydın gamze ve susamcık :)) nasılsınız bakalım millet
çok şükür canım. uyku hali dışında rahatım. heryerde uyuyabilecek durumdayım:))
sen nasılsın. nasıl gidiyor. bebiş nasıl
ya şimdi şöyle oluyor ben normalde adet döngüme bakarsak 10unda hastalanmalıydım ama ateş ölçüyorum ya onda da 16.gün yumurtladım gözüküyor
bendede var uyku hali bebiş iyi şimdilik ama ben kötüyüm grip oldum çok kötü( sen ne yaptın keseyi gördünmü
geçmiş olsun hayatım. üzüldüm. bol c vitamini al. ve aman unutma bitki çayını günde 2 kereden fazla tüketme.
cumartesi günü gördük keseyi :)) çok mutluyuz .. bu hafta yine çağırdı doktorum. kalp atışları için sanırım.
geçmiş olsun hayatım. üzüldüm. bol c vitamini al. ve aman unutma bitki çayını günde 2 kereden fazla tüketme.
cumartesi günü gördük keseyi :)) çok mutluyuz .. bu hafta yine çağırdı doktorum. kalp atışları için sanırım.
günaydın canıımm. hoşgeldin. iyiyiz .susamda iyi:)))sen nasılsın bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?