Ilk çocuğunu düşünenler...

ama daha 1 gün bile gecikmemiş oluyo adeti çıkarmıki. bilemiyorum

ya şimdi şöyle oluyor ben normalde adet döngüme bakarsak 10unda hastalanmalıydım ama ateş ölçüyorum ya onda da 16.gün yumurtladım gözüküyor
ona göre 13ünde olmalıyım diyor bilmiyorum anlayacağınız hemen geliyorummm

içine sinsin önemli olan o. hayırlı olsun ahyatım.

saol bi tanem

inşallah canım ya çok çok zor geçiyo burda zaman..orda annemede yakın sayılırdı evim evlendigimi yeni anlıyorum resmen..şimdiden ankarayı çok özledim

cnm ya kıayamam bende bi gün gidecem ankaradan atanıp o zaman kesin bende çok özlerim bide ben ankaranın yerlisiyim yani memeleketim
o yüzden daha da bağlıyım

ay iş yapamıyorum kollarımın dermanı kalmadı sankiiii

sabır cnm bana kalsa yarını bekle ama belliki sabırsızsınınz hepinizde allah emi

bende açmıyorum işten tatlım akşam bakarız

siz gamzeyle ne karıştırıyosununz bakım özelün dolu akşam izleriz falan
ben kıskanırım haberiniz olsun

bizim için face açtı asbelove.:)) kullanmıyordu face. onu yazmış hayatım.

günaydın taze anneler ve anne hayaliyle yanıp tutuşanlar... gülümsün canım taşınıyor olmana özellikle de annenin yakınına taşınmana çok sevindim hayırlı olsun canım. gamze sen de gözümün önünde canlanıyosun bi köşede sızıp kalmış uyku halinde çok şeker.. asbelove sakın yapma şimdi test. çok erken. beni düşün geçen ay yaşadıklarımı düşün, aklına kötü şeyler getirme ama herşeye de hazırlıklı olman için söylüyorum hem olası bi tek çizgiyi iş yerinde görmen pek hoş değil. ben de tutuştum senin gibi bugün adetimin 29. günü. normal şartlarda yarın bat ama geçen ay karıştı adet düzenim 15- yada 16 sıda olabilir. ve ben hala test yapmadım. ben yani sabırsız olan geçen ayki, 10 gün kala test yapan falan..:::)))inşallah allah gönlümüze göre versin canım güllümsünle gamze ikisi bir sevindi bakarsın allah bu ay da senle bana bakar biz seviniriz. hadi hayırlısı. ama sabret sakın yapma test. yarın sabah yap bence..

yahu ben anlamadım ateş ölçme olayında bende her sabah ölçüyorum 36 ,2-3-4-5 falan çıkıyo

bendede var uyku hali bebiş iyi şimdilik ama ben kötüyüm grip oldum çok kötü( sen ne yaptın keseyi gördünmü

geçmiş olsun hayatım. üzüldüm. bol c vitamini al. ve aman unutma bitki çayını günde 2 kereden fazla tüketme.
cumartesi günü gördük keseyi :)) çok mutluyuz .. bu hafta yine çağırdı doktorum. kalp atışları için sanırım.

sağol canım dikkat ediorum bakalım . çok sevindim hadi hayırlısı yerim ben onun küçük kalbini:)

sağol canım dikkat ediorum bakalım . çok sevindim hadi hayırlısı yerim ben onun küçük kalbini:)

günaydın canıımm. hoşgeldin. iyiyiz .susamda iyi:)))sen nasılsın bugün.

hoşbulduk bende iyiyim akşam misafir gelecek onu düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…