Ilk çocuğunu düşünenler...

ahhh canım sorma hiç geçen hafta işlem yaparken yarısında uyuyakaldım. birde başka bir topiği okurken burası sandım yorum yaptım. rezil oldum rezil. çok farklı bir durummuş:))

Günaydın herkese

Birkaç gündür iştahım azaldı. Özellikle sabahları fazla yiyemiyorum. Bebek sıkıntı vermiyor çok şükür. Gribimin etkileri devam ediyor. İşler yoğun. Sizler iysiniz okuduğum kadarıyla

hoşgeldin hayatım. iyiyiz çok şükür. rahatlamışsın bebekle ilgili:) sevindim. geçmiş olsun.

az önce kırmızımsı bişey gördüm ama hiç belirti yok hem erken daha gelmez dimi yaa yardım ediiiinnnnnnn((((

hoşgeldin hayatım. iyiyiz çok şükür. rahatlamışsın bebekle ilgili:) sevindim. geçmiş olsun.
Daha rahatım evet. Zaten rahat hamilelik geçiriyorum diye ünlenmişim. Süreli nazar değiyor, hemen ağırlaşmaya başlıyorum. HAftasonu rahatça temizliğimi yaptım, ütümü yaptım, ev işleri sıkıntı vermedi. Yemeğimi eskisi gibi yapıyorum. Şükürler olsun kokudan tiksinme derdim yok. Eşim de canı sağolasıca lokantaymış gibi sipariş veriyor bana, onu beğenmedim bunu yap tarzında. Alooo hamileyim ben ne bulursan onu yiyeceksin, buna şükret diyorum yine de sallamıyor
günaydınlar, nasılsınız, herkesler iyiler mi
İyiyiz. Sen nasılsın?
az önce kırmızımsı bişey gördüm ama hiç belirti yok hem erken daha gelmez dimi yaa yardım ediiiinnnnnnn((((
Gelmez inşallah
çaya geliyorlar tatlı yaptım ama kurabiye poğaca yapsam mı diye düşünüyorum
Yakınlarsa tatlı yeterli. Biraz daha aç olacaklarsa poğaça yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…