- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.481
günaydın taze anneler ve anne hayaliyle yanıp tutuşanlar... gülümsün canım taşınıyor olmana özellikle de annenin yakınına taşınmana çok sevindim hayırlı olsun canım. gamze sen de gözümün önünde canlanıyosun bi köşede sızıp kalmış uyku halinde çok şeker.. asbelove sakın yapma şimdi test. çok erken. beni düşün geçen ay yaşadıklarımı düşün, aklına kötü şeyler getirme ama herşeye de hazırlıklı olman için söylüyorum hem olası bi tek çizgiyi iş yerinde görmen pek hoş değil. ben de tutuştum senin gibi bugün adetimin 29. günü. normal şartlarda yarın bat ama geçen ay karıştı adet düzenim 15- yada 16 sıda olabilir. ve ben hala test yapmadım. ben yani sabırsız olan geçen ayki, 10 gün kala test yapan falan..:::)))inşallah allah gönlümüze göre versin canım güllümsünle gamze ikisi bir sevindi bakarsın allah bu ay da senle bana bakar biz seviniriz. hadi hayırlısı. ama sabret sakın yapma test. yarın sabah yap bence..
hoşbulduk bende iyiyim akşam misafir gelecek onu düşünüyorum :)
Günaydın herkese
Birkaç gündür iştahım azaldı. Özellikle sabahları fazla yiyemiyorum. Bebek sıkıntı vermiyor çok şükür. Gribimin etkileri devam ediyor. İşler yoğun. Sizler iysiniz okuduğum kadarıyla
sağol canım dikkat ediorum bakalım . çok sevindim hadi hayırlısı yerim ben onun küçük kalbini:)
kızlar ben çıkıyorum okul vakti yaklaştı. iyi bakın kendinize görüşmek üzere
günaydınlar, nasılsınız, herkesler iyiler mi
ahhh canım sorma hiç geçen hafta işlem yaparken yarısında uyuyakaldım. birde başka bir topiği okurken burası sandım yorum yaptım. rezil oldum rezil. çok farklı bir durummuş:))
kızlar nette sorun var yazdıklarım çıkmıo gamze kusura bakma cnm
yemeğemi:))))
ne pişirsek modundamısın. yardımcı olalımmı:))) acıktım zaten.
okadar diosun yaniiii
çaya geliyorlar tatlı yaptım ama kurabiye poğaca yapsam mı diye düşünüyorum
kızlar ben çıkıyorum okul vakti yaklaştı. iyi bakın kendinize görüşmek üzere
günaydınlar, nasılsınız, herkesler iyiler mi
az önce kırmızımsı bişey gördüm ama hiç belirti yok hem erken daha gelmez dimi yaa yardım ediiiinnnnnnn((((
Daha rahatım evet. Zaten rahat hamilelik geçiriyorum diye ünlenmişim. Süreli nazar değiyor, hemen ağırlaşmaya başlıyorum. HAftasonu rahatça temizliğimi yaptım, ütümü yaptım, ev işleri sıkıntı vermedi. Yemeğimi eskisi gibi yapıyorum. Şükürler olsun kokudan tiksinme derdim yok. Eşim de canı sağolasıca lokantaymış gibi sipariş veriyor bana, onu beğenmedim bunu yap tarzında. Alooo hamileyim ben ne bulursan onu yiyeceksin, buna şükret diyorum yine de sallamıyorhoşgeldin hayatım. iyiyiz çok şükür. rahatlamışsın bebekle ilgili:) sevindim. geçmiş olsun.
İyiyiz. Sen nasılsın?günaydınlar, nasılsınız, herkesler iyiler mi
Gelmez inşallahaz önce kırmızımsı bişey gördüm ama hiç belirti yok hem erken daha gelmez dimi yaa yardım ediiiinnnnnnn((((
Yakınlarsa tatlı yeterli. Biraz daha aç olacaklarsa poğaça yapılabilirçaya geliyorlar tatlı yaptım ama kurabiye poğaca yapsam mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?