Ilk çocuğunu düşünenler...

Rabbim sana bağışlasın canım doktora gitmeyi düşünüyorum hiç olmazsa sorun varsada yoksada çıkar böyle beklemek yerine bi sonuca ulaştırır

ben bu kocayı boğmayayım da ne yapayım sen hazırda yemekte tut işte gelecekler aç olacakmış diyo ((( ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

aman da aman herifinede kızarmış

Rabbim sana bağışlasın canım doktora gitmeyi düşünüyorum hiç olmazsa sorun varsada yoksada çıkar böyle beklemek yerine bi sonuca ulaştırır

bencede hem ikinizde bi kontorolden geçmiş olursunuz

ovvv hamile kalmak için çok verimli bir yaştasın hayatım adet döngünde düzgünmüş. hormon testlerini yaptırdınmı peki.

hoşbulduk öncelikle tşkr ederim yok henüz doktora gitmedim 1-2 güne adet olucam bitiminde gitmeyi düşünüyorum oturduğum yerde bi tanıdık buradaki özel bi hastaneyi tavsiye etti oraya gidecem inş

hormon testi içinmi ben bilmiyorum henüz ne için ne zamanları gideceğimi beni mazur gör :S

evet hayatım adetin 2. günü gidip yaptırman gerekiyor. sen adet bitince gitsen bile doktor öyle dicek kesin.
o yüzden adetin yaklaşmışken ilk günü randevunu al ve 2. günü git. için rahat olur.

kızlar rüyamda benim adam birileriyle kavga ediyordu kolları kaburgaları kırılmıştı çok korkarak kalktım ayetel kürsi okuyordum kalktığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…