- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.581
cnm stres yapma ben tam 2,5 yıl bekledim ve çok uğraştım en son tüp bebek yapacaktım ama bak rabbim gönderdi
daha çok yenii önce stres yapmayın
zaten doktorlar 1 sene geçmeden bi şey yapıyolar
ama karı koca ikinizde bi doktora ön muayene olarak gözükebilrisiniz
en azından bi sıkıntı varsa dermanını ararsınınz yoksada bi oh çekersiniz
ben bu kocayı boğmayayım da ne yapayım sen hazırda yemekte tut işte gelecekler aç olacakmış diyo((( ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Rabbim sana bağışlasın canım doktora gitmeyi düşünüyorum hiç olmazsa sorun varsada yoksada çıkar böyle beklemek yerine bi sonuca ulaştırır
ovvv hamile kalmak için çok verimli bir yaştasın hayatım adet döngünde düzgünmüş. hormon testlerini yaptırdınmı peki.
hoşbulduk öncelikle tşkr ederim yok henüz doktora gitmedim 1-2 güne adet olucam bitiminde gitmeyi düşünüyorum oturduğum yerde bi tanıdık buradaki özel bi hastaneyi tavsiye etti oraya gidecem inş
selam kızlar...
naber nasılsınız ?
selam kızlar...
naber nasılsınız ?
adetin 2. günü gitmen gerekiyor hayatım.
ben bu kocayı boğmayayım da ne yapayım sen hazırda yemekte tut işte gelecekler aç olacakmış diyo((( ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hormon testi içinmi ben bilmiyorum henüz ne için ne zamanları gideceğimi beni mazur gör :S
selam kızlar...
naber nasılsınız ?
kızlar rüyamda benim adam birileriyle kavga ediyordu kolları kaburgaları kırılmıştı çok korkarak kalktım ayetel kürsi okuyordum kalktığımda
kızlar rüyamda benim adam birileriyle kavga ediyordu kolları kaburgaları kırılmıştı çok korkarak kalktım ayetel kürsi okuyordum kalktığımda
sinirli bulantılı aç ole değişik herkeste bi garip ruh hali var
hayır olsun hayatım. şu aralar stres yaptın azıcık ondandır inş.
hayırlara gelsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?