- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.841
bu sefer çift pembe çıkmazsa alacam elime pembe keçeli kalemi :)) içim rahatlasın :)
çok güldüm yaaaa süperr bizde deneyelimm
kızlar gidiyom ben taksi falan bişey yapacam trafikte sıkıştı of of
kızlar son dak golu geldi çok sinirliyim
şu an işimi toplayıp çıkacam muhtelemen cumaya kadarda çok uğrayamam
cuma teslimim vatmış ya
sabahlayıp bitirecekmişim
kıçımın kenarı yani çokta
kızlar gidiyom ben taksi falan bişey yapacam trafikte sıkıştı of of
uyuz ya allaha havlae ediyorum ben salak şey
cnm hemoroid kremi hamişken kullanmayın dio
ya sorma ustune hoca aradı geç kalmazsın demi toplantıya çıkacam dedi bende yok dedim herifimi aradım saate bakmadığı için çıkmayı unutmuş ya çıldıracam şu an çok sinirliyim ve sinirimden ağlıyorum
inşallah canım yaa içimi karamsarlık kapladı şimcikkk
püüff püüfff uçurdum karamsarlığı :)
harikasın tatlım yaaa
kocişte dışarda yiyelim bu akşam dedi tamda günü yani ama imkanı yok bu fırsatı hayatta kaçırmam
harikasın tatlım yaaa
kocişte dışarda yiyelim bu akşam dedi tamda günü yani ama imkanı yok bu fırsatı hayatta kaçırmam
yoksa senden sürpriz bi habermi beklio dersin
yoksa senden sürpriz bi habermi beklio dersin
ooohhhh afiyet bal şeker (bide bebek) olsun!! :)
bat tarihini aklında tutan bir erkekle henüz karşılaşmadım. ama çıtlattıysaaaa olabilir :)
aklından bile geçmemiştir bence ancak benim sancım falan olduğunda bebk gelio aklına başka zaman değil bacımmm
bat tarihini aklında tutan bir erkekle henüz karşılaşmadım. ama çıtlattıysaaaa olabilir :)
aklından bile geçmemiştir bence ancak benim sancım falan olduğunda bebk gelio aklına başka zaman değil bacımmm
sanmama erkelerde nerde o hafıza zaten benimki hiç anlamıyo anlamadığı gibi olmadıkça sen ayapamıyosun yalnış hesaplıosun ovi testlerinede inanmıyorum dio her ilişki sonunda soruyo ne zaman belli olur bende atıyom bi tarih ogümn gelemden unutuyo garibim yada bendeb haber beklio çaktırmıyo
yazıkk yaa... :) bu aralar çok stresliyim hep midem bulanıyor.
eşim günü pazar kahvaltıya götüreyim seni dedi, bende midem çok bulanıyor deyince sevindi bebek var diye :?
Kıyamam açıklama yaptım stresten böyle bu ara diye.. normale döndü.
canlarım ben çıkıyorum kocişe çaktırmadan test almam lazım
öpüyorum siziiii
akşam görüşmek ümidiyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?