- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.821
10 aydır bende alıştım kırmızıyada tek çizgiyede napalım elden ne gelir ma işte umut yokmu o umut yine yeniden heycan sardı son 2 gün
iyiymiş vallaa benim biraz zor canım yaa çok nadirdir gece lavaboya kalktığımmm
atmam mı hepinizi uyandırcam uykunuzdannnnn
alıştık alıştık ama her ay yine bir umut besliyoruz be canlar ben bu aya kadar hiç oralı olmadım ama bu ay hem eşime dayadım hem de çalışmalar çok iyiydi o yüzden belki diye umut ediyorummmm
inş canım inş olur çok isterim ve senin adına çokkkk sevinirim hayırlısıyla su test iki çizgi çıksında halay çekelim şurda
sen işten ne zamn çıkıyorsun
sen işten ne zamn çıkıyorsun
Sıkma canını. Hamilesin sen o kadar yüklenmesinler.kızlar son dak golu geldi çok sinirliyim
şu an işimi toplayıp çıkacam muhtelemen cumaya kadarda çok uğrayamam
cuma teslimim vatmış ya
sabahlayıp bitirecekmişim
kıçımın kenarı yani çokta
bende o duyguyu çok merak ediyorum kutunun arkasında kullanma kılavuzu var ya orda çift cizgi var oraya uzun uzun baktım
rabbim bunu bende göreyim diye dua ettim(
kızlar son dak golu geldi çok sinirliyim
cuma teslimim vatmış ya
bu sefer çift pembe çıkmazsa alacam elime pembe keçeli kalemi :)) içim rahatlasın :)
varda cnm kremde hamilelikte kullanmayın dio
kızlar son dak golu geldi çok sinirliyim
cuma teslimim vatmış ya
Allah allah.. utanmasalar hamileyken nefes almayın dicekler. bepanten tarzı bişey sürersin dicem ama.. el kremi kullanmıyormusun şimdi??
Kızlar çok hassas olmayın valla bebek allerjik doğacak benim gibi herşeyden tahriş olacak. valla nolur herşeyi araştırmayın çok fazla. eskiden insanlar aynı şekilde yaşamaya devam ediyordu yani...
iyi fikir bende yapayım akşam çıkmazsaaaaa
yap kız! ohh içimiz rahatlasın.. yok yok yapma.. sana çift çıkacak inşallah :)
Sıkma canını. Hamilesin sen o kadar yüklenmesinler.
İyi akşmalar kızlar
Allah allah.. utanmasalar hamileyken nefes almayın dicekler. bepanten tarzı bişey sürersin dicem ama.. el kremi kullanmıyormusun şimdi??
Kızlar çok hassas olmayın valla bebek allerjik doğacak benim gibi herşeyden tahriş olacak. valla nolur herşeyi araştırmayın çok fazla. eskiden insanlar aynı şekilde yaşamaya devam ediyordu yani...
hamile olduğunu bilmiyorlar galiba? bence söyleme zamanı gelmiş. surat ifadelerini anlatırsın olurmu :)
çalıştıramazlar seni öyle hamiş hamiş. sabahlayacakmış... peh pehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?