Ilk çocuğunu düşünenler...

asbelove ya üzüldm cnm ya hayırlsı cnm üzülme
kırmızlar gelince haber ver ama

kızlar biz iyiyiz büyümüşüz 4mm olmuşuz
kalp arışlarını duymadık ama grafiğini gördük
doktorumuz merak etme kalbı atıyo dedi
herşey yolunda dedi

asbelove .. cnm üzülme dicem ama.. bana göre yeni evli sayılırsınız hepiniz.. bak bide beni göz önüne getir bitanemm.. tabi herkes kendi yaşadığını bilir ama.. öyle yorgunum öyle yorgunum kii.. beden yorgunluğu, düsünce yorgunluğu.. daha nasıl anlatılır bilmem ki.. bak ? aklına beni getir... ne olur üzülme tatlım emi

gullumsun hsg cnm.. çok sevindimm.. senin adına.. e artık yakındır kalp atısını da duymanın, hadi hayırlısı bakalım :)
insallah bizde görürüz o günleri

Maaşallah canım maaşallah Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eder tatlım
ne zaman bir daha ki randevu o zaman duyarsınız inşallah canım kalbinin pıt pıt larını canımmmm maaşallahhh
bakalım gelir elbet bir ara benim kırmızılarda herhalde

Deniyorum canım sağolll

allahım isteyen herkese yaşatsın cnm kimseyi boynu bükük bırakmasın

cnm 20 gün sonra gel zaten o zman iyice büyür dedi
4 aralık saat 7 de işte
kuzum üzülme ne olur kısmet değilmiş
seni gerçekten çok ama çok iyi anlıyorum
ben bunu kaçkere yaşadım
bir kere 15 gün attı adetim bütün testler negatif dedi
allahım en kısa zamanda sana nasip etsin bu mutluluğu
sizlerin üzüldüğü her an gerçekten bende çok üzüüyorum
ben kız kardeşim yok bi tane erkek kardeşim var
o yüzden sizler benim kız kardeşlerim olduğununz kardeş üzülünce diğerinin canı yanmaz mı hiç
ne olur üzülme ya kıyamıyorum

kızlar şu an evdn yazıuyorum muhtemlen bu gün çok uğrayamam çok işim var bide ist.dan iş için gelecekler
feleket bi gün beni bekliyo
hepinize şimididen günaydın ve kocaman öpücükler

çok sevindim gülüm..
Darısın başımıza:)))

yaptım bileeeee

yavvv gülümmm niye bilmiyorum. senin hakkında içimde bir ferahlık var. hayırlısı bakalım. hislerime güvenirim ama. dün akşam k.v me sordum fal bakacak durumda değildi. anne ne ghissediyosun bir arkadaşım var dedim. face de gösterdim. oda benim gibi dedi. içimde rahatsızlık yok dedi.

kızlar şu an evdn yazıuyorum muhtemlen bu gün çok uğrayamam çok işim var bide ist.dan iş için gelecekler
feleket bi gün beni bekliyo
hepinize şimididen günaydın ve kocaman öpücükler

günaydın bacım. hiç üzülme kendini kasmadan çalışmaya çalış. doktoruna bulantılarını hemoroidini sordunmu. çok merak ettim.
bende senle aynıyım bir erkek kardeşim var ama artık bir sürü bacım var çok şükür.
birlikte bekleyip mutlu sona hep birlikte sevinicez allahın izniyle hepimiz için.

:) bu arada günaydın hanımlar. asbelove gülüm sakın üzülme bak annemlere dedim akşam. yasin okuycaklar tek tek.
servisle geldim bugün. yine uyuyakaldım. çok rahatsız edici bir durum
asya mız 3 gün kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…