Ilk çocuğunu düşünenler...

canım gözün aydınn
kendine ve bebişe iyi bakk kolay gelsin

günaydın kızlar nasılsınız nezle oldum ya dün temizlik misafir derken iyice yoruldum gülümsün çok sevindim sonuçlarına canım:), absolove canım vardır herşeyde bi hayır kısmet değilmiş çok üzme kedini canım ya

Herkese günaydın..

uzun zamandır sizleri takip ediyorum heyecanınızı, umutlarınızı içten hissediyorum.. herşey gönlünüzce olur inşallah.

Benim sizlere bir sorum olacak..

bat tarihim 15 kasım olarak görünüyor.. dün akşam yaptığım testte silik çizgiyi gördük. dayanamadık özel hastaneye kan testine gittik ve sonuç 176,2 çıktı..

yorumlarınızı bekliyorum..Teşekkürler şimdiden..

ya kızlar yeni geldim işe hemen çalışacam ama kayan şakülümü düzeltmem lazım
midem yine çok kötü
hepinizin iyi dilekleri ve duları için çok teşekkür ediyorum canlarım

arkadaşım öncelikle hoşgeldin
erken yapmış ama hayırlı olsun diiroum
bi ablamın 119 çıktı bhcg si şimdi 3 aylık gebe
ama sen adet öncesi yaptığın için iki gün sonra tekrarala
ikiye katlaması lazım katlarsa bi sıkıntı yok
sonrada en kısa zamanda doktora git

Günaydın kızlar

Akşam yemeğimizi yeik güzelce. Her şey normaldi. Sofrayı toplayıp tam tv karşısına oturuyordum ki karnıma kramp girdi. Neye uğradığımı şaşırdım. "bana bir şey oldu" diye çığlık attım. Gaz sancısı da vardı. Eşim önce panikledi. Wc gel-git derken geçmedi bir türlü. Uzanıp dinlenmeye çalıştım. Ben oflayıp pufladıkça eşim gülmeye başlamsın mı "olur bunlar, geçer şimdi" diye. Acım bir yandan hırslandım bir yandan hüngür hüngür ağladım Ancak o zaman dank etti kafasına.

Çay falan içtim biraz daha rahatladım.Erkenden de uyumuşum olduğum yerde.

Sabah da kalktım gömlek ütülüyordum. Sen aç karnına kus güzelce, midem öyle kasıldı ki korkudan yine ağladım deli gibi. Bu sefer uyuz kocam akşamdan dersini aldığı için bebek gibi teselli etti. Kahvaltı hazırladı ama yiyemedim. 1 elma, bir dilim peynirli ekmek yiyebildim. İşe gelene kadar da acayip bulandı midem.

Akşamdan beri kabus gibi geçti zaman. Kötü rüyalar gördüm yine

Gribim geçmemişti zaten üstüne tekrar üşüttüm galiba

Benim ilk HCG değerim 172 idi. İki gün sonra aynı yere tekrar ölçtür. Tebrikler

hayırlı olsun hayatım.:) gebesin bu değerlerle. ama bat geçince testi yenilet ve dr la görüş canım. garantiye al.

geçmiş olsun canım ne kadar çok hasta oldun sen yavv. bünyende zayıfladı tabi.
azıcık dinlensen kendini toparlarsın.
kramplar benim şimdiden var .. ağlatıyo aynı seninki gibi. gece uykumdan uyandırıyo valla. kendime gelemiyorum uzun bir süre. geçecek hepsi ..

Sağol tatlımmmmm iyi ki varsınız
dün oturdum ağladım biraz tabi ki ama durmak yok yola devam orada takılıp kalamammmm
Bugün bende evdeyim çünkü acaip sancım var ölüyorum sandım gece ama tık yok kırmızılar gelmemekte ısrarcı bana iyice eziyet çektirip gelecek sanırım bu ayyyy
yerim senin o miniği maaşallah Allahım nazardan saklasın bebişimmmmmmm

Allahım razı olsun canımmmmm ölüyorum sancıdan ama ne gelen var ne giden bugün evdeyim gitmedim işeeeee

ayy boğacam senin kocayı olan o olacak benim ki yapsa boğardım yani nezleyimde asabiyim biraz :)

Günaydın canım. geçmiş olsun. akşam iyi geçmiştir umarım senin için. ilk tanışmalar biraz resmi olur:)

Grip mahvetti beni. İki hafta oldu hala geçmedi. Doktor çok ağrın olursa parol al demişti ama başka ilaç söylemedi. Dinlenemiyorum sanırım. Rapor alsam iyi olur ama işler yoğun sorun çıkar şimdi.

Grip mahvetti beni. İki hafta oldu hala geçmedi. Doktor çok ağrın olursa parol al demişti ama başka ilaç söylemedi. Dinlenemiyorum sanırım. Rapor alsam iyi olur ama işler yoğun sorun çıkar şimdi.

Bebeğin herşeyden önemli tatlım ama dikkat et bence bak geçmiş olsun dün akşam kötü olmuşsun bence Dr.una danış ne gerekiyorsa onu yapppp

evet parol u banada önerdi ama ben ibs hastasıyım kullanmam yasak. çekicem mecburen. Bu hastalıkta dinlenmeden geçmezki hayatım. yapacak bişey yok canına yazık yani kocan da pek anlayışlı değil baksana.

iyi etmişsin işe gitmediğine. bende uyuklayarak çalışıyorum valla
dinlen bugün .. benim içinde dinlen..

Gece 3ten beri kaç kere uyandım tatlım yaaa uyumadım desem yeridir ve acaip terledim sancıdan sıksan su çıkardı kıyafetlerden yani
bütün gün yatmayı planlıyorummmm...
tamam tatlım senin içinde dinlenirimmmmmm işe yararsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…