- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.881
kocaman bi tek çizgiiiiiiiiiii
allahım isteyen herkese yaşatsın cnm kimseyi boynu bükük bırakmasın
cnm 20 gün sonra gel zaten o zman iyice büyür dedi
4 aralık saat 7 de işte
kuzum üzülme ne olur kısmet değilmiş
seni gerçekten çok ama çok iyi anlıyorum
ben bunu kaçkere yaşadım
bir kere 15 gün attı adetim bütün testler negatif dedi
allahım en kısa zamanda sana nasip etsin bu mutluluğu
sizlerin üzüldüğü her an gerçekten bende çok üzüüyorum
ben kız kardeşim yok bi tane erkek kardeşim var
o yüzden sizler benim kız kardeşlerim olduğununz kardeş üzülünce diğerinin canı yanmaz mı hiç
ne olur üzülme ya kıyamıyorum
Herkese günaydın..
uzun zamandır sizleri takip ediyorum heyecanınızı, umutlarınızı içten hissediyorum.. herşey gönlünüzce olur inşallah.
Benim sizlere bir sorum olacak..
bat tarihim 15 kasım olarak görünüyor.. dün akşam yaptığım testte silik çizgiyi gördük. dayanamadık özel hastaneye kan testine gittik ve sonuç 176,2 çıktı..
yorumlarınızı bekliyorum..Teşekkürler şimdiden..
Herkese günaydın..
uzun zamandır sizleri takip ediyorum heyecanınızı, umutlarınızı içten hissediyorum.. herşey gönlünüzce olur inşallah.
bat tarihim 15 kasım olarak görünüyor.. dün akşam yaptığım testte silik çizgiyi gördük. dayanamadık özel hastaneye kan testine gittik ve sonuç 176,2 çıktı..
yorumlarınızı bekliyorum..Teşekkürler şimdiden..[/QUOT
gülsüme katılıyorum canım birkaç gün sonra tekrar yaptır şimdilik sakin olun varsa da çok erken keseyi görmede paylaşmayın kimseyle derim
Benim ilk HCG değerim 172 idi. İki gün sonra aynı yere tekrar ölçtür. TebriklerHerkese günaydın..
Herkese günaydın..
Günaydın kızlar
Akşam yemeğimizi yeik güzelce. Her şey normaldi. Sofrayı toplayıp tam tv karşısına oturuyordum ki karnıma kramp girdi. Neye uğradığımı şaşırdım. "bana bir şey oldu" diye çığlık attım. Gaz sancısı da vardı. Eşim önce panikledi. Wc gel-git derken geçmedi bir türlü. Uzanıp dinlenmeye çalıştım. Ben oflayıp pufladıkça eşim gülmeye başlamsın mı "olur bunlar, geçer şimdi" diye. Acım bir yandan hırslandım bir yandan hüngür hüngür ağladımAncak o zaman dank etti kafasına.
Çay falan içtim biraz daha rahatladım.Erkenden de uyumuşum olduğum yerde.
Sabah da kalktım gömlek ütülüyordum. Sen aç karnına kus güzelce, midem öyle kasıldı ki korkudan yine ağladım deli gibi. Bu sefer uyuz kocam akşamdan dersini aldığı için bebek gibi teselli etti. Kahvaltı hazırladı ama yiyemedim. 1 elma, bir dilim peynirli ekmek yiyebildim. İşe gelene kadar da acayip bulandı midem.
Akşamdan beri kabus gibi geçti zaman. Kötü rüyalar gördüm yine
Gribim geçmemişti zaten üstüne tekrar üşüttüm galiba
allahım isteyen herkese yaşatsın cnm kimseyi boynu bükük bırakmasın
cnm 20 gün sonra gel zaten o zman iyice büyür dedi
4 aralık saat 7 de işte
kuzum üzülme ne olur kısmet değilmiş
seni gerçekten çok ama çok iyi anlıyorum
ben bunu kaçkere yaşadım
bir kere 15 gün attı adetim bütün testler negatif dedi
allahım en kısa zamanda sana nasip etsin bu mutluluğu
sizlerin üzüldüğü her an gerçekten bende çok üzüüyorum
ben kız kardeşim yok bi tane erkek kardeşim var
o yüzden sizler benim kız kardeşlerim olduğununz kardeş üzülünce diğerinin canı yanmaz mı hiç
ne olur üzülme ya kıyamıyorum
:) bu arada günaydın hanımlar. asbelove gülüm sakın üzülme bak annemlere dedim akşam. yasin okuycaklar tek tek.
servisle geldim bugün. yine uyuyakaldım. çok rahatsız edici bir durum
asya mız 3 gün kaldı.
Günaydın kızlar
Akşam yemeğimizi yeik güzelce. Her şey normaldi. Sofrayı toplayıp tam tv karşısına oturuyordum ki karnıma kramp girdi. Neye uğradığımı şaşırdım. "bana bir şey oldu" diye çığlık attım. Gaz sancısı da vardı. Eşim önce panikledi. Wc gel-git derken geçmedi bir türlü. Uzanıp dinlenmeye çalıştım. Ben oflayıp pufladıkça eşim gülmeye başlamsın mı "olur bunlar, geçer şimdi" diye. Acım bir yandan hırslandım bir yandan hüngür hüngür ağladımAncak o zaman dank etti kafasına.
Çay falan içtim biraz daha rahatladım.Erkenden de uyumuşum olduğum yerde.
Sabah da kalktım gömlek ütülüyordum. Sen aç karnına kus güzelce, midem öyle kasıldı ki korkudan yine ağladım deli gibi. Bu sefer uyuz kocam akşamdan dersini aldığı için bebek gibi teselli etti. Kahvaltı hazırladı ama yiyemedim. 1 elma, bir dilim peynirli ekmek yiyebildim. İşe gelene kadar da acayip bulandı midem.
Akşamdan beri kabus gibi geçti zaman. Kötü rüyalar gördüm yine
Gribim geçmemişti zaten üstüne tekrar üşüttüm galiba
günaydın kızlar nasılsınız nezle oldum ya dün temizlik misafir derken iyice yoruldumgülümsün çok sevindim sonuçlarına canım:), absolove canım vardır herşeyde bi hayır kısmet değilmiş çok üzme kedini canım ya
Grip mahvetti beni. İki hafta oldu hala geçmedi. Doktor çok ağrın olursa parol al demişti ama başka ilaç söylemedi. Dinlenemiyorum sanırım. Rapor alsam iyi olur ama işler yoğun sorun çıkar şimdi.geçmiş olsun canımne kadar çok hasta oldun sen yavv. bünyende zayıfladı tabi.
azıcık dinlensen kendini toparlarsın.
kramplar benim şimdiden var .. ağlatıyo aynı seninki gibi. gece uykumdan uyandırıyo valla. kendime gelemiyorum uzun bir süre. geçecek hepsi ..
Grip mahvetti beni. İki hafta oldu hala geçmedi. Doktor çok ağrın olursa parol al demişti ama başka ilaç söylemedi. Dinlenemiyorum sanırım. Rapor alsam iyi olur ama işler yoğun sorun çıkar şimdi.
Allahım razı olsun canımmmmm ölüyorum sancıdan ama ne gelen var ne giden bugün evdeyim gitmedim işeeeee
Grip mahvetti beni. İki hafta oldu hala geçmedi. Doktor çok ağrın olursa parol al demişti ama başka ilaç söylemedi. Dinlenemiyorum sanırım. Rapor alsam iyi olur ama işler yoğun sorun çıkar şimdi.
kocaman bi tek çizgiiiiiiiiiii
iyi etmişsin işe gitmediğine. bende uyuklayarak çalışıyorum valla
dinlen bugün .. benim içinde dinlen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?