- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.901
asbelove ya üzüldm cnm ya hayırlsı cnm üzülme
kırmızlar gelince haber ver ama
kızlar biz iyiyiz büyümüşüz 4mm olmuşuz
kalp arışlarını duymadık ama grafiğini gördük
doktorumuz merak etme kalbı atıyo dedi
herşey yolunda dedi
Dinlenmeye çalışıyorum. Akşamları iş yapmadan yatıcam biraz. Sen de hayalkırıklığını fazla büyütme. Hepimiz geçtik bu yollardan. Bir sonraki ay inşallah.Bebeğin herşeyden önemli tatlım ama dikkat et bence bak geçmiş olsun dün akşam kötü olmuşsun bence Dr.una danış ne gerekiyorsa onu yapppp
Kocamı hiç deme ya uyuzluğu tuttu dün. Geçmiş karşıma gülüyor bir de. Benim gebeliğim hafif geçiyor ya, beyefendi hep böyle gidecek, hala çok normalim, normalde ne yapıyorsam aynısını yapabilirim diye düşünüyor. Pişman ettim onu ama ben de bir sürü ağladım.evet parol u banada önerdi ama ben ibs hastasıyım kullanmam yasak. çekicem mecburen. Bu hastalıkta dinlenmeden geçmezki hayatım. yapacak bişey yok canına yazık yani kocan da pek anlayışlı değil baksana.
sen iste ben sana koli koli göndereyim bacım. baloncuk çıktı :)
Gece 3ten beri kaç kere uyandım tatlım yaaa uyumadım desem yeridir ve acaip terledim sancıdan sıksan su çıkardı kıyafetlerden yani
bütün gün yatmayı planlıyorummmm...
tamam tatlım senin içinde dinlenirimmmmmm işe yararsa tabi
:) bu arada günaydın hanımlar. asbelove gülüm sakın üzülme bak annemlere dedim akşam. yasin okuycaklar tek tek.
servisle geldim bugün. yine uyuyakaldım. çok rahatsız edici bir durum
asya mız 3 gün kaldı.
eğer bendende tek çıkarsa senden çift çizgili isteyecem :))) elime pempe keçeli aldırtmayın bana, yapılmış test isterim
evet 3 gün sonra tatilll!!!!!!üzgünüm bu ara tatil yapamıyorum da...
sağlık olsun canım ya. herişte bir hayır vardır. öyle düşün.
Dinlenmeye çalışıyorum. Akşamları iş yapmadan yatıcam biraz. Sen de hayalkırıklığını fazla büyütme. Hepimiz geçtik bu yollardan. Bir sonraki ay inşallah.
Kocamı hiç deme ya uyuzluğu tuttu dün. Geçmiş karşıma gülüyor bir de. Benim gebeliğim hafif geçiyor ya, beyefendi hep böyle gidecek, hala çok normalim, normalde ne yapıyorsam aynısını yapabilirim diye düşünüyor. Pişman ettim onu ama ben de bir sürü ağladım.
şimdi ben sana anlatayım şöyle yapcaan... giyicen en salaş kıyafetlerini. saçları tepeden tutturcan. yastığı battaniyeyi alıp geçicen tv nin karşısındaki koltuğa. atıcan çulu oraya... kumandayıda alıcan eline.. haa yatışa geçmeden bide meyve tabağı yada az çerez hazırla kalkma bidaha...:)))
yatcan sonra o kanal senin bu kanal benim dolaşıp durucan. arada uyukluycan.....:)))))hıh ben dinlenmiş olurum o zaman.
şu an tam anlattığın pozisyondayım hayatımmmm
bugün sancılarımı saymazsak inanılmaz şekilde iyi hissediyorum kendimi bilmiyorum neden
Günaydın kızlar
Akşam yemeğimizi yeik güzelce. Her şey normaldi. Sofrayı toplayıp tam tv karşısına oturuyordum ki karnıma kramp girdi. Neye uğradığımı şaşırdım. "bana bir şey oldu" diye çığlık attım. Gaz sancısı da vardı. Eşim önce panikledi. Wc gel-git derken geçmedi bir türlü. Uzanıp dinlenmeye çalıştım. Ben oflayıp pufladıkça eşim gülmeye başlamsın mı "olur bunlar, geçer şimdi" diye. Acım bir yandan hırslandım bir yandan hüngür hüngür ağladımAncak o zaman dank etti kafasına.
Çay falan içtim biraz daha rahatladım.Erkenden de uyumuşum olduğum yerde.
Sabah da kalktım gömlek ütülüyordum. Sen aç karnına kus güzelce, midem öyle kasıldı ki korkudan yine ağladım deli gibi. Bu sefer uyuz kocam akşamdan dersini aldığı için bebek gibi teselli etti. Kahvaltı hazırladı ama yiyemedim. 1 elma, bir dilim peynirli ekmek yiyebildim. İşe gelene kadar da acayip bulandı midem.
Akşamdan beri kabus gibi geçti zaman. Kötü rüyalar gördüm yine
Gribim geçmemişti zaten üstüne tekrar üşüttüm galiba
Sürekli ağrım olsa, sürekli kussaydım, en başından sıkıtım olsaydı böyle yapamazdı. Şimdi aklında yer etmiş, gayet iyiyim diye. Normalde düşünceli biri ama arada bir böyle şeyler olaur diyor bana , sanki kaç hamile gördüyse. Birşeyim yok da abartıp naz yapıyorum sadı galiba.Çok kızdım valla. insan çocuğu için bari endişelenir biraz. gülüyo bide deyince şarteller attı ebnim.
yazık canına. az nazlan yani. benimki ağrım tuttuğunda ne yapacağını şaşırıyor. elimi sık falan diyo.
:))) hı hııı tatilll.....
(ay bu kız ne zaman normal davranacak)
:))))))
Sürekli ağrım olsa, sürekli kussaydım, en başından sıkıtım olsaydı böyle yapamazdı. Şimdi aklında yer etmiş, gayet iyiyim diye. Normalde düşünceli biri ama arada bir böyle şeyler olaur diyor bana , sanki kaç hamile gördüyse. Birşeyim yok da abartıp naz yapıyorum sadı galiba.
Nasıl bir tatil bu anlayamadım yaaaaaaa
baloncuğum çıktııı:)))))
yazık yavvv. ben ne diyooommm asya nerelerdeeee:)
bu kıza bu ara bişeyler olduuuu bilemedimmmm:))))))
Sürekli ağrım olsa, sürekli kussaydım, en başından sıkıtım olsaydı böyle yapamazdı. Şimdi aklında yer etmiş, gayet iyiyim diye. Normalde düşünceli biri ama arada bir böyle şeyler olaur diyor bana , sanki kaç hamile gördüyse. Birşeyim yok da abartıp naz yapıyorum sadı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?