Ilk çocuğunu düşünenler...

Çok şükür canım. En yakın zamanda sesinide duyarsın inşallah.

Bebeğin herşeyden önemli tatlım ama dikkat et bence bak geçmiş olsun dün akşam kötü olmuşsun bence Dr.una danış ne gerekiyorsa onu yapppp
Dinlenmeye çalışıyorum. Akşamları iş yapmadan yatıcam biraz. Sen de hayalkırıklığını fazla büyütme. Hepimiz geçtik bu yollardan. Bir sonraki ay inşallah.
evet parol u banada önerdi ama ben ibs hastasıyım kullanmam yasak. çekicem mecburen. Bu hastalıkta dinlenmeden geçmezki hayatım. yapacak bişey yok canına yazık yani kocan da pek anlayışlı değil baksana.
Kocamı hiç deme ya uyuzluğu tuttu dün. Geçmiş karşıma gülüyor bir de. Benim gebeliğim hafif geçiyor ya, beyefendi hep böyle gidecek, hala çok normalim, normalde ne yapıyorsam aynısını yapabilirim diye düşünüyor. Pişman ettim onu ama ben de bir sürü ağladım.

şimdi ben sana anlatayım şöyle yapcaan... giyicen en salaş kıyafetlerini. saçları tepeden tutturcan. yastığı battaniyeyi alıp geçicen tv nin karşısındaki koltuğa. atıcan çulu oraya... kumandayıda alıcan eline.. haa yatışa geçmeden bide meyve tabağı yada az çerez hazırla kalkma bidaha...:)))
yatcan sonra o kanal senin bu kanal benim dolaşıp durucan. arada uyukluycan.....:)))))hıh ben dinlenmiş olurum o zaman.

evet 3 gün sonra tatilll!!!!!! üzgünüm bu ara tatil yapamıyorum da...

eğer bendende tek çıkarsa senden çift çizgili isteyecem :))) elime pempe keçeli aldırtmayın bana, yapılmış test isterim

:))) tamam hayatım. ben sana kapla gönderirim. sen yapmanın zevkine kendin varırsın.:))))
keçeli kaleme çok güldüm asyam yaaa. formundasın ..

Çok kızdım valla. insan çocuğu için bari endişelenir biraz. gülüyo bide deyince şarteller attı ebnim.
yazık canına. az nazlan yani. benimki ağrım tuttuğunda ne yapacağını şaşırıyor. elimi sık falan diyo.

şu an tam anlattığın pozisyondayım hayatımmmm
bugün sancılarımı saymazsak inanılmaz şekilde iyi hissediyorum kendimi bilmiyorum neden

Geçmiş olsun canım... Allah hepinize sabır ve dayanma gücü versin. gözümü korkutuyorsunuz valla (

Sürekli ağrım olsa, sürekli kussaydım, en başından sıkıtım olsaydı böyle yapamazdı. Şimdi aklında yer etmiş, gayet iyiyim diye. Normalde düşünceli biri ama arada bir böyle şeyler olaur diyor bana , sanki kaç hamile gördüyse. Birşeyim yok da abartıp naz yapıyorum sadı galiba.

nasıl düz mantıkla bakıyolar dimi. bişey yoksa yoktur. olmayacaktır...

Sorun olmasından korktuğu için öyle bir riski gözardı ediyordur bence canım aklıncaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…