- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.941
hayırlısı tabi canım. bende düşünmüyorum artık. çünkü bu stres altında zor olacaksa istemiyorum. hayırlısı yani...
olabilir herşey beklenir asyamızdan valla formunda bu ara maaşallah:))
:)))) tamam pekiii.... 120 gün de pek çok beeaaa.. ben şimdiden özledim yazı. güneşi:)
fazla çalışmaktan hararet yaptım gülüm. devreler cızırdıyor...
dur bozma moralimi ben burda hapistekiler gibi çizik atıyorum zatennn ( baloncuk çıktımı siyah beyaz çizgili kıyafetimle...)
işimi evime taşıdığım bir günlük pazar tatili :))
fazla çalışmaktan hararet yaptım gülüm. devreler cızırdıyor...
kocaman bi tek çizgiiiiiiiiiii
asbelove ya üzüldm cnm ya hayırlsı cnm üzülme
kırmızlar gelince haber ver ama
kızlar biz iyiyiz büyümüşüz 4mm olmuşuz
kalp arışlarını duymadık ama grafiğini gördük
doktorumuz merak etme kalbı atıyo dedi
herşey yolunda dedi
Günaydın kızlar
Akşam yemeğimizi yeik güzelce. Her şey normaldi. Sofrayı toplayıp tam tv karşısına oturuyordum ki karnıma kramp girdi. Neye uğradığımı şaşırdım. "bana bir şey oldu" diye çığlık attım. Gaz sancısı da vardı. Eşim önce panikledi. Wc gel-git derken geçmedi bir türlü. Uzanıp dinlenmeye çalıştım. Ben oflayıp pufladıkça eşim gülmeye başlamsın mı "olur bunlar, geçer şimdi" diye. Acım bir yandan hırslandım bir yandan hüngür hüngür ağladımAncak o zaman dank etti kafasına.
Çay falan içtim biraz daha rahatladım.Erkenden de uyumuşum olduğum yerde.
Sabah da kalktım gömlek ütülüyordum. Sen aç karnına kus güzelce, midem öyle kasıldı ki korkudan yine ağladım deli gibi. Bu sefer uyuz kocam akşamdan dersini aldığı için bebek gibi teselli etti. Kahvaltı hazırladı ama yiyemedim. 1 elma, bir dilim peynirli ekmek yiyebildim. İşe gelene kadar da acayip bulandı midem.
Akşamdan beri kabus gibi geçti zaman. Kötü rüyalar gördüm yine
Gribim geçmemişti zaten üstüne tekrar üşüttüm galiba
dur bozma moralimi ben burda hapistekiler gibi çizik atıyorum zatennn ( baloncuk çıktımı siyah beyaz çizgili kıyafetimle...)
Canım bazı insanlarda adet öncesi kahverengi akıntı oluyor. Ben de bebek düşünürken yaşamıştım bunu hemen heyecan yapmıştım hiç başıma gelmemişti çünkü. Ama olabiliyormuş. Yalnız benim bir gün akıntı geldi ertesi gün kırmızıalr. Senin iki gündür ara ara leke gelmesi süpriz olabilirkızlar bezdirdim sizi artık biliyorum ama bugün değişik bi his var içimde. adet olmadım ara ara tuvaleete gittikçe kahverengi geliyo ama adet sancısı falan hiçbişey yok böyle adet olmaz heralde değil mi? amaaa test yapmak yok adetim gecikmeden. bugün rüyamda yine sarıışın bembeyaz tenli pamuk gibi bi kız çocuğu gördüm yanağını okşadım sen ne güzel bişeysin böyle maşallah sana dedim ama ço güzeldi doyamadım ona öptüm öptümmm...:)
kızlar bezdirdim sizi artık biliyorum ama bugün değişik bi his var içimde. adet olmadım ara ara tuvaleete gittikçe kahverengi geliyo ama adet sancısı falan hiçbişey yok böyle adet olmaz heralde değil mi? amaaa test yapmak yok adetim gecikmeden. bugün rüyamda yine sarıışın bembeyaz tenli pamuk gibi bi kız çocuğu gördüm yanağını okşadım sen ne güzel bişeysin böyle maşallah sana dedim ama ço güzeldi doyamadım ona öptüm öptümmm...:)
kızlar bezdirdim sizi artık biliyorum ama bugün değişik bi his var içimde. adet olmadım ara ara tuvaleete gittikçe kahverengi geliyo ama adet sancısı falan hiçbişey yok böyle adet olmaz heralde değil mi? amaaa test yapmak yok adetim gecikmeden. bugün rüyamda yine sarıışın bembeyaz tenli pamuk gibi bi kız çocuğu gördüm yanağını okşadım sen ne güzel bişeysin böyle maşallah sana dedim ama ço güzeldi doyamadım ona öptüm öptümmm...:)
peki testi ne zaman yapmayı düşünüyosun canım. niye bezelim. güzel haberler almak daha mutlu ediyo bizi. olurmu hiç öyle şey.
canım test yapmiycam şimdilik bilmiyorum zamanını da belki kahverengiler kırmızıya döner bugün yarın eğer dönmezse 15i yada 16 sı aslında bat oluyo bekleyemezsem adet gecikmesini bat günü yaparım en erkeen. 16sı yani
benimde çok az lekelenmem oluyodu adet günüme yakın ve günümde sancım yoktu..hatta lekeyi görünce heralde olucam diyodum eşime fazla umutlanma diye tembihliyodum..ama ben gün geçtikten 3-4 gün sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm..bugünde kan testine gittim.hayırlısı canım inşllh hamilesindir.
benimde çok az lekelenmem oluyodu adet günüme yakın ve günümde sancım yoktu..hatta lekeyi görünce heralde olucam diyodum eşime fazla umutlanma diye tembihliyodum..ama ben gün geçtikten 3-4 gün sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm..bugünde kan testine gittim.hayırlısı canım inşllh hamilesindir.
sonucu kaçta alıcan canım.
bak hiç diyomu kan verdim diye... kız sen çatlatırsın insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?