Ilk çocuğunu düşünenler...

kocaman bi tek çizgiiiiiiiiiii

hayırlısı diye dua etmiştin can ım hayırlısı böyleymiş. bulup da kaybetmektense olmasın bekleyelim diyorum ben. çalışmalara devam allah gülecek yüzümüze..

maşallah köfteye çok sevindim. inşallah tık tıkları da duyarsın en kısa zamanda:)

geçmiş olsun tatlım senin mercimek babasına kızmaya başladı demek ki ona haddini bildirmeye varlığını göstermeye çalışıyo rüyalara da takılma canım hayır olsun inşallah.

dur bozma moralimi ben burda hapistekiler gibi çizik atıyorum zatennn ( baloncuk çıktımı siyah beyaz çizgili kıyafetimle...)

bak bu çok iyiydi çok güldüm yaa :))

kızlar bezdirdim sizi artık biliyorum ama bugün değişik bi his var içimde. adet olmadım ara ara tuvaleete gittikçe kahverengi geliyo ama adet sancısı falan hiçbişey yok böyle adet olmaz heralde değil mi? amaaa test yapmak yok adetim gecikmeden. bugün rüyamda yine sarıışın bembeyaz tenli pamuk gibi bi kız çocuğu gördüm yanağını okşadım sen ne güzel bişeysin böyle maşallah sana dedim ama ço güzeldi doyamadım ona öptüm öptümmm...:)

Canım bazı insanlarda adet öncesi kahverengi akıntı oluyor. Ben de bebek düşünürken yaşamıştım bunu hemen heyecan yapmıştım hiç başıma gelmemişti çünkü. Ama olabiliyormuş. Yalnız benim bir gün akıntı geldi ertesi gün kırmızıalr. Senin iki gündür ara ara leke gelmesi süpriz olabilir

peki testi ne zaman yapmayı düşünüyosun canım. niye bezelim. güzel haberler almak daha mutlu ediyo bizi. olurmu hiç öyle şey.

hayırlısı canım hayırlısı beklemekte yarar var adetin geciktiğinde yaparsın testini hayırlısıyla
Allahım vermiştir kararını

peki testi ne zaman yapmayı düşünüyosun canım. niye bezelim. güzel haberler almak daha mutlu ediyo bizi. olurmu hiç öyle şey.

canım test yapmiycam şimdilik bilmiyorum zamanını da belki kahverengiler kırmızıya döner bugün yarın eğer dönmezse 15i yada 16 sı aslında bat oluyo bekleyemezsem adet gecikmesini bat günü yaparım en erkeen. 16sı yani

benimde çok az lekelenmem oluyodu adet günüme yakın ve günümde sancım yoktu..hatta lekeyi görünce heralde olucam diyodum eşime fazla umutlanma diye tembihliyodum..ama ben gün geçtikten 3-4 gün sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm..bugünde kan testine gittim.hayırlısı canım inşllh hamilesindir.

hayırlısı olsun. hadi inş dönmez kırmızıyada rüyan gerçek olur.

sonucu kaçta alıcan canım.
bak hiç diyomu kan verdim diye... kız sen çatlatırsın insanı.

çok sevindim canım hayırlı olsun. inşallah iyi çıkar sonucun ve hamileliğin yolunda gider.

slm kızlar ben bu siteyi 1 senedir takip ediyorum yazmak bu güne kısmetmiş ben 2 yıl 1 aylık evliyim daha bebişim yok doktor kontrollerinde bi sorun çıkmayınca rahim filmi çekildim ve tüplerim ıkalı çıktı ikiside bi daha çekildim o da aynı çıktı doktor ameliyat dedi ve ben kasımın 30unda ameliyat oldum ameliyatla tüpler açıldı dendi laporoskopi olup hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum inş. vardır duydunuzmu hiç etrafınızda ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…