- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.981
:))) hayatım bebeğin sağlıklı olsun sen sağlıklı olda beklemek daha kolay olur..
konu tahliller saglık falan olunca stres oluyo insan ister istemez..allah yardımcımız olsun..umarım herşey yolunda gider
kızlar biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırımmmm sonra görüşürüzzz.
yemek yeyip gelceeem..:))
inan bana onu bu topikte ben ve gülümsün seni anlayanlardanız
beklemek....oofff... neyse .... ama bak güzel bişey için bekliyo olacaksın.
sağlıkla ilgili çoook uğraşlarımız var..
slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum evleneli 7 ay oldu ilk bebeğimi 2,5 ayllıkken kaybettim keseden kayıp gitmiş bebek birde bende bel fıtığı var bacağıma kadar vuruyo agrısı ama 2 3 gündür iyi gibiyim bende bi bebegim olsun die cok istiorum ama bel ağrılarımdan dolayı eşim istemiyor doktorumda hamile kalmadan önce bi 10 kiloya yakın zayıflamamı söledi aslında çokda bi kilom yok ama bu verdim kiloyu hamileligimde almam için eşimde şimdi zayıfladığın zaman yapıcaz diyo...gecenlerde de eşimle ilişkimizde kaza oldu ama adetim bittikden 3 gün sora şimdide çok uykum geliyor fazla acıkıyorum kasıklarımda karnımda ve göğüslerimde şişlik var acaba adettim yaklaştığından olabilirmi yoksa hamilemiyimdir adetimede daha 10 gün var
çok özledim sana bulaşmayı:)))))))
adete 10 gün kala adet belirtileri başlamaz daha sen hamile olabilirsin cnm
adete 10 gün kala adet belirtileri başlamaz daha sen hamile olabilirsin cnm
aslında göğüs ağrılarım oluyodu biraz erken başlıyo bende ama kasıklarımda da şişlik var ve durmadan acıkıorum sürekli bişeyler yiyesim var bu beni şüphelendiren eşimede bişey diyemiyorum strese griyorum diyo aslında ben cok istyorum ama o belimden dolayı pek istemiyodu
hayırlısı olsun cnm herkeste farklı olur psikolajikte oluyo benim ilk zamanlar hep midem bulanırdı her ay bütün belirtiler sanki olurdu bi kere o kadar kötü midem bulanıodu ki kusmaktan bıkmıştım doktora gittim anlattığımda sen hamilesin demişti test yaptı hiç bişi çıkmadı yani bana psikolojik oluyodu çok acıkıyodum bi hafta da 5 kilo aldığımı biliyorum yqataktan kalkamıyosum sürekli uyuyodum beni gören hamilesin derdi yani ama stresten oluyo şimdi o günleri hatırlayınca gülüyorum kendime
saol canım hayırlısı neyse o olsun evet psiklojikde olabilir bunuda düşünüorum ama ilk bebegime hamile kaldım gibi biraz belirtiler işde bide 10gün beklicem test felan yaptırsam daha sonuc cıkmaz böle beklemekde zor oluyo hep bi şüpeyle
yaş kaç cnm senin
23 canım senin?
dinlen canım kendine gel görüşürüz. dikkat et kendine..:)
afiyet olsun sana da susama da:)) yesin yesin büyüsün...:)))
20 benimde senin adet 24 ü heralde benimde 23 ü inş. ikimizde güzel haber alırız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?