- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.961
çok sevindim canım hayırlı olsun. inşallah iyi çıkar sonucun ve hamileliğin yolunda gider.
slm kızlar ben bu siteyi 1 senedir takip ediyorum yazmak bu güne kısmetmiş ben 2 yıl 1 aylık evliyim daha bebişim yok doktor kontrollerinde bi sorun çıkmayınca rahim filmi çekildim ve tüplerim ıkalı çıktı ikiside bi daha çekildim o da aynı çıktı doktor ameliyat dedi ve ben kasımın 30unda ameliyat oldum ameliyatla tüpler açıldı dendi laporoskopi olup hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum inş. vardır duydunuzmu hiç etrafınızda ????
canım test yapmiycam şimdilik bilmiyorum zamanını da belki kahverengiler kırmızıya döner bugün yarın eğer dönmezse 15i yada 16 sı aslında bat oluyo bekleyemezsem adet gecikmesini bat günü yaparım en erkeen. 16sı yani
eve yeni geldik canım demez olurmuyum hiç..4 gibi bi ugricaz bugün belki çıkar dediler olmadı yarına kalcak..çatlicam ama meraktan
slm kızlar ben bu siteyi 1 senedir takip ediyorum yazmak bu güne kısmetmiş ben 2 yıl 1 aylık evliyim daha bebişim yok doktor kontrollerinde bi sorun çıkmayınca rahim filmi çekildim ve tüplerim ıkalı çıktı ikiside bi daha çekildim o da aynı çıktı doktor ameliyat dedi ve ben kasımın 30unda ameliyat oldum ameliyatla tüpler açıldı dendi laporoskopi olup hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum inş. vardır duydunuzmu hiç etrafınızda ????
mrb canım hoşgeldin. benim yakın arkadaşım var. hemde arka arkaya 2 tane doğurdu ilk çocuğu 3 aylıkken hamile kaldı yine.
endişe etme sorunun belli çözümüde yapılmış.
hadi inş... güzel çıkar değerlerin. mutlaka haber ver olurmu. bizde çatlarız:)
sorun yoksa ki inş yoktur hemen takvimini yap:))
saol canım inş. bende kalırım çok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin adetim 23ünde inş. ilk ayda kalırım arkadaşın hemen mi kaldı yoksa 1 2 ay sonra mı ameliyattan
:))))) çok heyecanlandım yavvvv.inşallah canım bi sıkıntı çıkmaz..bi heves onu bekliyom zaten sonuç çıksın takvimi hemen yapcam...imreniyorum şimdi size..
geçmiş olsun canım. bi arrkadaşım oldu benimde ama daha yeni syılır beklemedeler. yalnız bu forumda vardı ddiye hatrlıyorum karşılaşmıştım sanki topiklerden bi kaçında. neden olmasın canım drlar zaten hamilelik olsun diye yapmıyolar mı bu operasyonu. inşallah kavuşursun meleğine geçmiş olsun tekrar.
farkettik ama sorun yok tatlımm her halinle seviyoruz biz senii
6 ay süre veriyolar bide cnmı sıkan iki rahim filminde de tıkalı çıktı ama ameliyaı başka doktor yapmıştı oda tüplerin açıkmış biz bi işlem uygulamadık dedi çok cnm sıkıldı o zaman nie kalmadım şimdiye kadar kendi doktorum da olmaz öle şey dio yapışıktır ilaçla açılmıştır dio baklım hayırlısı
yaa evet hayatım az kaldı pazar gününede. sabır sabır. yatarsın öğlene kadar ondan sonrada işlerinle ilgilenirsin.... oohh..
:)):)
görecez..... hangi fazla çalışmaktan . nereler çizilmiş:)))
:))))) çok heyecanlandım yavvvv.
bekliyoruz..
sen var ya sennnnn :) çok fenasın sennnnnn :)))
ilk 2 ay yumurta takibi yapıldı hayatım. birlikte gittik doktora ordan biliyorum.2. ayın sonunda hamile kaldı:)
inş sende:)
sanki saat hiç geçmiyo bari bugün sonuçlar çıksa diye dua ediyorum..yoksa bu gecede rahat uyku yok bana
burda tahlil sonucu baya beklerim galiba hadi bu neysede ilerleyen zamanlardada.. özel hastanede bile tarama testleri falan yapılınca taaa ankaraya gönderiliyomuş sonuçları ordan beklicekmişiz...:2::2:
bende doktora gidicektim ameliyattan sonra eşimde ailemde gitme biraz kafanı dinle doktora gidince stres yapıosn dediler bende vaz geçtim acaba gitmem daha mı iyi olur kararsızım doktor bitek yumurta takipimi yapıo yoksa ilaç falan verip destekliomu hamileliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?