Ilk çocuğunu düşünenler...

mrb canım hoşgeldin. benim yakın arkadaşım var. hemde arka arkaya 2 tane doğurdu ilk çocuğu 3 aylıkken hamile kaldı yine.
endişe etme sorunun belli çözümüde yapılmış.

hayırlısı canım inşallah dönmez kırmızıya da bebişin seninledir.

eve yeni geldik canım demez olurmuyum hiç..4 gibi bi ugricaz bugün belki çıkar dediler olmadı yarına kalcak..çatlicam ama meraktan

hadi inş... güzel çıkar değerlerin. mutlaka haber ver olurmu. bizde çatlarız:)
sorun yoksa ki inş yoktur hemen takvimini yap:))

geçmiş olsun canım. bi arrkadaşım oldu benimde ama daha yeni syılır beklemedeler. yalnız bu forumda vardı ddiye hatrlıyorum karşılaşmıştım sanki topiklerden bi kaçında. neden olmasın canım drlar zaten hamilelik olsun diye yapmıyolar mı bu operasyonu. inşallah kavuşursun meleğine geçmiş olsun tekrar.

mrb canım hoşgeldin. benim yakın arkadaşım var. hemde arka arkaya 2 tane doğurdu ilk çocuğu 3 aylıkken hamile kaldı yine.
endişe etme sorunun belli çözümüde yapılmış.

saol canım inş. bende kalırım çok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin adetim 23ünde inş. ilk ayda kalırım arkadaşın hemen mi kaldı yoksa 1 2 ay sonra mı ameliyattan

saol canım inş. bende kalırım çok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin adetim 23ünde inş. ilk ayda kalırım arkadaşın hemen mi kaldı yoksa 1 2 ay sonra mı ameliyattan

ilk 2 ay yumurta takibi yapıldı hayatım. birlikte gittik doktora ordan biliyorum.2. ayın sonunda hamile kaldı:)
inş sende:)

6 ay süre veriyolar bide cnmı sıkan iki rahim filminde de tıkalı çıktı ama ameliyaı başka doktor yapmıştı oda tüplerin açıkmış biz bi işlem uygulamadık dedi çok cnm sıkıldı o zaman nie kalmadım şimdiye kadar kendi doktorum da olmaz öle şey dio yapışıktır ilaçla açılmıştır dio baklım hayırlısı

banada film çekmek istediler. ben kaçtım resmen gitmedim kendime zaman vericem dedim ve o ay hamile kaldım. ha gerçekten tıkalı olupta film le açılanda varmş evet belki öyledir seninde.

:))))) çok heyecanlandım yavvvv.
bekliyoruz..

sanki saat hiç geçmiyo bari bugün sonuçlar çıksa diye dua ediyorum..yoksa bu gecede rahat uyku yok bana

burda tahlil sonucu baya beklerim galiba hadi bu neysede ilerleyen zamanlardada.. özel hastanede bile tarama testleri falan yapılınca taaa ankaraya gönderiliyomuş sonuçları ordan beklicekmişiz...:2::2:

ilk 2 ay yumurta takibi yapıldı hayatım. birlikte gittik doktora ordan biliyorum.2. ayın sonunda hamile kaldı:)
inş sende:)

bende doktora gidicektim ameliyattan sonra eşimde ailemde gitme biraz kafanı dinle doktora gidince stres yapıosn dediler bende vaz geçtim acaba gitmem daha mı iyi olur kararsızım doktor bitek yumurta takipimi yapıo yoksa ilaç falan verip destekliomu hamileliği

:))) hayatım bebeğin sağlıklı olsun sen sağlıklı olda beklemek daha kolay olur..

doğal haline bırakmıştı arkadaşımı. 5-6 ay bekliycez yumurta takibi yapıcaz olmazsa müdehale ederiz demişti. ama arkadaşım her 10 günde bir gidiyodu dr.
ama sen git ve kontrolünü yaptır derim hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…