- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.001
beni özlediniz mi
Merhaba kıslar.adetimi 11.günündeyim dün akşam benim herif geç geldi yorgunda da bi cacık olmadı( zaten o benim kadar istemio geçenlerde de yazmıştım size. Bide yiğeni bizde kalıyo bu aralar oda engelliyo tabi bizi atlayamıtorum herifin üstüne tv izlerken.Nsl kandırsan bu akşam ne yapsam ya (formülü olan varmı :))
ay inş canım ya inş olur eşim şuanda ne kadar istemesede ben cok istiyorum oluncada hayır demiceni biliyorum
onlar öle gözükür ama isterler biz üzülmiyelim die öle yapıolar olunca eminim bizden daha çok sevinirlerah keşke olsa da
bencede öle istemese 10 kilo verdinde yapıcaz dermi ilk basta ilgisiz gibi görünüolar soradan nasıl sevinirler
benim kocamda öleydi ilk zamanlar ilgisizdi falan bide benim eşimle aramda 10 yaş var şimdi 2 sene geçince bakıyorum oda arıyo çocuklara olan sevgisi daha da arttı sanki ilk zamanlar ben olmuyo die üzülünce bana kızıyodu olur takma die.... aslında öle olmaları daha iyi boşver çocuk olmuyo die kadına hayatı zindan eden erkekler var etrafta öle olcağına böle olsun boşver :)))
özlediktee... O ne bkiiim elindekiii...
ay benimde eşimle aramda tam 10 yaş var ondada çok cocuk özlemi var birinin bebegini çocugunu sevdinde belli oluyor canım öleleri olmazmı bundan 2 ay önce annemmi hastane götürmüştük acile baktık hastane çok kalabalık bi aşiret gelmişler neymiş kızın basına kalkmışlar çocugun olmuyo diye kızda kocası yatınca evinin banyosuna kendisi asmış yogun bakımda yatıodu
merhaba arkadaslar,
bende cocuk yapmayi düsünenlerdenim ama daha cok kararsizim...siz nasil karar verdiniz?
Kırmızıııııı(
geldi mi kız şimdi bende aklımdan geçiriyordum ne oldu diye kısmet canım ya hayırlısı diyelim öyle olsun
Kırmızıııııı(
tamam canım sakın üzülme. üzülmek yok. stres yapmak yok yola devam.
Kırmızıııııı(
yok canım stres de yok düşünmiycem de artık bak burdan söylüyorum önümüzdeki ay için totemimdir isteyen katılsın. ne bat konuşucam ne sat :)) ne de belirti sayıcam gelirse gelir..:))
Kırmızıııııı(
yok canım stres de yok düşünmiycem de artık bak burdan söylüyorum önümüzdeki ay için totemimdir isteyen katılsın. ne bat konuşucam ne sat :)) ne de belirti sayıcam gelirse gelir..:))
kızlar ben de bugün erken çıkayım diyorum hazır iş yokken azıcık dinleneyim evde. susamımı büyüteyim:)))
yarın görüşürüz öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?