Ilk çocuğunu düşünenler...

asya yı sıkıştır ... kesin bulur:)

bencede öle istemese 10 kilo verdinde yapıcaz dermi ilk basta ilgisiz gibi görünüolar soradan nasıl sevinirler

benim kocamda öleydi ilk zamanlar ilgisizdi falan bide benim eşimle aramda 10 yaş var şimdi 2 sene geçince bakıyorum oda arıyo çocuklara olan sevgisi daha da arttı sanki ilk zamanlar ben olmuyo die üzülünce bana kızıyodu olur takma die.... aslında öle olmaları daha iyi boşver çocuk olmuyo die kadına hayatı zindan eden erkekler var etrafta öle olcağına böle olsun boşver :)))

ay benimde eşimle aramda tam 10 yaş var ondada çok cocuk özlemi var birinin bebegini çocugunu sevdinde belli oluyor canım öleleri olmazmı bundan 2 ay önce annemmi hastane götürmüştük acile baktık hastane çok kalabalık bi aşiret gelmişler neymiş kızın basına kalkmışlar çocugun olmuyo diye kızda kocası yatınca evinin banyosuna kendisi asmış yogun bakımda yatıodu

aynen özellikle yeğenlerini sevişini bi görsen tam ideal bi baba olur bende ideal bi anne olurum tabi allah nasip ederse bende çok severim çocukları...

allah onların belasını versin işte pislikler sanki kızın elinde allah yardım etsin çok üzüldüm şimdi yaaaa

merhaba arkadaslar,

bende cocuk yapmayi düsünenlerdenim ama daha cok kararsizim...siz nasil karar verdiniz?

merhaba arkadaslar,

bende cocuk yapmayi düsünenlerdenim ama daha cok kararsizim...siz nasil karar verdiniz?

nie kararsızsın cnm bak burda bir sürü insan çocuk için uğraşıo çocuktan daha güzel bişi var mı ki?....
eşini seviosan ve evliliğini biraz yaşadıysan bence sende yap çocuk evliliği daha da güzelleştirir

tamam canım sakın üzülme. üzülmek yok. stres yapmak yok yola devam.

yok canım stres de yok düşünmiycem de artık bak burdan söylüyorum önümüzdeki ay için totemimdir isteyen katılsın. ne bat konuşucam ne sat :)) ne de belirti sayıcam gelirse gelir..:))

kızlar ben de bugün erken çıkayım diyorum hazır iş yokken azıcık dinleneyim evde. susamımı büyüteyim:)))
yarın görüşürüz öpüldünüz.

Kırmızıııııı(

yok canım stres de yok düşünmiycem de artık bak burdan söylüyorum önümüzdeki ay için totemimdir isteyen katılsın. ne bat konuşucam ne sat :)) ne de belirti sayıcam gelirse gelir..:))

Bende bende de geldilerr...............
evet canım kendi haline bırakıyorum bendeeeee olursa olur herşeyi kendi haline bırak gitsinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…