Ilk çocuğunu düşünenler...

Selam kızlar, uzuntumu kederımı bı yana attım,geldım topıge.
Kendı tahlıl ve testlerımın ıyı cıkmasına bıle sevınememıstım esımın sperm sayısı 0 cıkınca. Ama allaha sukur demeye calısıyorum. Evet hayatımın sonu degıl,bırcok organım guzel calısıyor,sevdıgım ınsanla beraberım ,yakınlarım hala yasıyor,ıyı bır ısım var...allaha hamdu senalar olsun,bu gunlerıne sukur. Çocuk hayalımden vazgecmıs degılım,rabbım nasıp ettıgınde tabıkı olacak,belkı saglıklı bıreylerden bıraz daha gec olacak ama emınım rabbım bana bu duyguyu nasıp edecek.

Ben sadece saglıklı sıhhatlı bır kız cocugu ıstemıstım, kendıme arkadas olabılcek,benım sahıp olamadıgım ımkanlara sahıp olacak,ıstedıgı yerı gezecek,ıstedıgını yıyecek ıcecek,gezecek..etrafındakıler ıcın degıl kendı ıstedıgı ıcın her ıstedıgını yasayabılecek kucuk bır kız cocugu,sıkıldıgımda benı dınleyecek,ona kıyafetler alacagım,benı karsılıksız, cıkarsız sevecek bır kız cocugu... Rabbım herkese bır sınav sunuyor bu dunyada benım sınavlarımda bıtmemıs demekkı. Para,saglık,ölumler.. sorunlarından sonra bunuda gogusleyecegım ınsallh.

Kendımı kaybedercesıne degıl,duayla bekleyecegım..bır tane ajanda aldım kendıme,senı beklerken neler yasadıgımı yazacagım, eşimi,onun hallerını,kendı heyecanlarımı,su durumda sana hazırlayabılecegım tek hedıye budur sanırım..ıcımı ona dokecegım,sen geldıgınde ıcımde keder olmasını ıstemıyorum..

ozlemle ,sevgıyle,duayla senı bekleyecegım melegım...

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki
Allahım herşeyi bilir verir bizimde sınavımız buymuş ne diyelim....
Allahımın izniyle normal yolla olmazsa tedaviyle olacak ama olacak çok şükür bizler sağlıklıyız
Eşlerimizde problem olabilir ancak çok şükür vücutları sperm üretiyor aşılama-tüp bebek bir şekilde olacak hayırlsııyla
Bende senin gibi bir defter aldım ve yazmaya başladım
İnşallah evlatlarımıza okutacağız zamanı geldiğinde.......

beni ağlattınınz kızlar

Merhaba canım.. Evliliğe hazırlıktan bebişlere hazırlık bölümüne geldik..
Sen de ne var yok bebiş düşünüyon mu?

canım üzme tabi kendini. geçen gün haberleri izliyordum. bir çift, bebek için her yöntemi denemişler. en bilinen doktorlara gitmişler, tüp bebek denemişler olmamış. 25 yıl sonra bebek kendiliğinden gelmiş. Yani bizim çabamız bir yere kadar. yaşayacağımız varsa ne mutlu ama yoksa da hayata bir kere geliyoruz be gülüm

kıyamam az kaldı tatlım 5haftacık 12.haftayı doldurdun mu puf
uçup gidecek bulantı falan kalmayacakkkkkk

ya cnm canı saolsun ama çok snirliyim ya
sakinleşemiyorum
dün doktor bile farketti
ne oldu sana ne bu sinir vucudun kaskatı olmuş
bak böle yapma çok sinrli beben olur dedi
ya sinirde iyice mideme vuruyo deli ediyo beni

sakinleşemiyorum
dün doktor bile farketti

evet canım iyi değil bence de biraz sakinleşmen gerekkkkk tatlımmmmm
dr. bişey önermedi mi peki bu durum içim bir de mide bulantıların hemoroid için ne dedi
ne önerdi tatlımmmmm

sakinleşemiyorum
dün doktor bile farketti

gülümsün sizi görünce valla gözüm korkuyooorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…