- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.021
Selam kızlar, uzuntumu kederımı bı yana attım,geldım topıge.
Kendı tahlıl ve testlerımın ıyı cıkmasına bıle sevınememıstım esımın sperm sayısı 0 cıkınca. Ama allaha sukur demeye calısıyorum. Evet hayatımın sonu degıl,bırcok organım guzel calısıyor,sevdıgım ınsanla beraberım ,yakınlarım hala yasıyor,ıyı bır ısım var...allaha hamdu senalar olsun,bu gunlerıne sukur. Çocuk hayalımden vazgecmıs degılım,rabbım nasıp ettıgınde tabıkı olacak,belkı saglıklı bıreylerden bıraz daha gec olacak ama emınım rabbım bana bu duyguyu nasıp edecek.
Ben sadece saglıklı sıhhatlı bır kız cocugu ıstemıstım, kendıme arkadas olabılcek,benım sahıp olamadıgım ımkanlara sahıp olacak,ıstedıgı yerı gezecek,ıstedıgını yıyecek ıcecek,gezecek..etrafındakıler ıcın degıl kendı ıstedıgı ıcın her ıstedıgını yasayabılecek kucuk bır kız cocugu,sıkıldıgımda benı dınleyecek,ona kıyafetler alacagım,benı karsılıksız, cıkarsız sevecek bır kız cocugu... Rabbım herkese bır sınav sunuyor bu dunyada benım sınavlarımda bıtmemıs demekkı. Para,saglık,ölumler.. sorunlarından sonra bunuda gogusleyecegım ınsallh.
Kendımı kaybedercesıne degıl,duayla bekleyecegım..bır tane ajanda aldım kendıme,senı beklerken neler yasadıgımı yazacagım, eşimi,onun hallerını,kendı heyecanlarımı,su durumda sana hazırlayabılecegım tek hedıye budur sanırım..ıcımı ona dokecegım,sen geldıgınde ıcımde keder olmasını ıstemıyorum..
ozlemle ,sevgıyle,duayla senı bekleyecegım melegım...
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki
allahım herşeyi bilir verir bizimde sınavımız buymuş ne diyelim....
Allahımın izniyle normal yolla olmazsa tedaviyle olacak ama olacak çok şükür bizler sağlıklıyız
eşlerimizde problem olabilir ancak çok şükür vücutları sperm üretiyor aşılama-tüp bebek bir şekilde olacak hayırlsııyla
bende senin gibi bir defter aldım ve yazmaya başladım
inşallah evlatlarımıza okutacağız zamanı geldiğinde.......
selam kızlar, uzuntumu kederımı bı yana attım,geldım topıge.
Kendı tahlıl ve testlerımın ıyı cıkmasına bıle sevınememıstım esımın sperm sayısı 0 cıkınca. Ama allaha sukur demeye calısıyorum. Evet hayatımın sonu degıl,bırcok organım guzel calısıyor,sevdıgım ınsanla beraberım ,yakınlarım hala yasıyor,ıyı bır ısım var...allaha hamdu senalar olsun,bu gunlerıne sukur. çocuk hayalımden vazgecmıs degılım,rabbım nasıp ettıgınde tabıkı olacak,belkı saglıklı bıreylerden bıraz daha gec olacak ama emınım rabbım bana bu duyguyu nasıp edecek.
Ben sadece saglıklı sıhhatlı bır kız cocugu ıstemıstım, kendıme arkadas olabılcek,benım sahıp olamadıgım ımkanlara sahıp olacak,ıstedıgı yerı gezecek,ıstedıgını yıyecek ıcecek,gezecek..etrafındakıler ıcın degıl kendı ıstedıgı ıcın her ıstedıgını yasayabılecek kucuk bır kız cocugu,sıkıldıgımda benı dınleyecek,ona kıyafetler alacagım,benı karsılıksız, cıkarsız sevecek bır kız cocugu... Rabbım herkese bır sınav sunuyor bu dunyada benım sınavlarımda bıtmemıs demekkı. Para,saglık,ölumler.. Sorunlarından sonra bunuda gogusleyecegım ınsallh.
Kendımı kaybedercesıne degıl,duayla bekleyecegım..bır tane ajanda aldım kendıme,senı beklerken neler yasadıgımı yazacagım, eşimi,onun hallerını,kendı heyecanlarımı,su durumda sana hazırlayabılecegım tek hedıye budur sanırım..ıcımı ona dokecegım,sen geldıgınde ıcımde keder olmasını ıstemıyorum..
Ozlemle ,sevgıyle,duayla senı bekleyecegım melegım...
beni ağlattınınz kızlar
:))) susam doydu .... Bide uyku yapmasa:)))
asya yı sıkıştır ... Kesin bulur:)
bende çok yorgunumm. şöyle eve kaçıp uyusam ve telefon hiç çalmasa. Emeklilik istiyorum!((
kevokcum selam nasılsın? sen benden de önce başlamışsın bebek çalışmalarına :)) aynı tarihlerde nişanlanıp evlenmiştik diye hatırlıyorum ben :))
olur inşallah iki ay çok yeni daha çok tecrübeli değilim ama bir yıldan önce doktorlar tedavi bile uygulamıyor mesela o yüzden kaygılanmana gerek yok diye düşünüyorum. hayırlısı herkes için inşallah
Kırmızıııııı(
of of asya bende senin gibiyim bak bugünlerde yoğun yoğun vede çok sinirli
artı olarak mide bulantılı
Selam kızlar, uzuntumu kederımı bı yana attım,geldım topıge.
Kendı tahlıl ve testlerımın ıyı cıkmasına bıle sevınememıstım esımın sperm sayısı 0 cıkınca. Ama allaha sukur demeye calısıyorum. Evet hayatımın sonu degıl,bırcok organım guzel calısıyor,sevdıgım ınsanla beraberım ,yakınlarım hala yasıyor,ıyı bır ısım var...allaha hamdu senalar olsun,bu gunlerıne sukur. Çocuk hayalımden vazgecmıs degılım,rabbım nasıp ettıgınde tabıkı olacak,belkı saglıklı bıreylerden bıraz daha gec olacak ama emınım rabbım bana bu duyguyu nasıp edecek.
Ben sadece saglıklı sıhhatlı bır kız cocugu ıstemıstım, kendıme arkadas olabılcek,benım sahıp olamadıgım ımkanlara sahıp olacak,ıstedıgı yerı gezecek,ıstedıgını yıyecek ıcecek,gezecek..etrafındakıler ıcın degıl kendı ıstedıgı ıcın her ıstedıgını yasayabılecek kucuk bır kız cocugu,sıkıldıgımda benı dınleyecek,ona kıyafetler alacagım,benı karsılıksız, cıkarsız sevecek bır kız cocugu... Rabbım herkese bır sınav sunuyor bu dunyada benım sınavlarımda bıtmemıs demekkı. Para,saglık,ölumler.. sorunlarından sonra bunuda gogusleyecegım ınsallh.
ozlemle ,sevgıyle,duayla senı bekleyecegım melegım...
kıyamam az kaldı tatlım 5haftacık 12.haftayı doldurdun mu puf
uçup gidecek bulantı falan kalmayacakkkkkk
o da olacak tatlım inşallah emekli olup keyif yapacağız torunlarlaa......
ama ben hemen emeklilik istiyorruuuummm(( ağlayan yüz ifadesi bilmediğim için de koyamıyorum... biri benim için kouysun lütfennn :.((
of of asya bende senin gibiyim bak bugünlerde yoğun yoğun vede çok sinirli
artı olarak mide bulantılı
ya cnm canı saolsun ama çok snirliyim ya
sakinleşemiyorum
dün doktor bile farketti
ne oldu sana ne bu sinir vucudun kaskatı olmuş
bak böle yapma çok sinrli beben olur dedi
ya sinirde iyice mideme vuruyo deli ediyo beni
ya cnm canı saolsun ama çok snirliyim ya
sakinleşemiyorum
dün doktor bile farketti
ne oldu sana ne bu sinir vucudun kaskatı olmuş
bak böle yapma çok sinrli beben olur dedi
ya sinirde iyice mideme vuruyo deli ediyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?