Ilk çocuğunu düşünenler...

harikaaa kuzenler aynı yaşta olacak yaniii :))) ne güzel işte kardeş gibi. bende teyzeyim anneliğin yarısı derler ya öyle gerçekten. halalıkta öyle ama asla ayırmamammmm minnoşlarımı :)
Henüz hala olmama çok var. Evlenir evlenmez yenge, şimdi de teyze oldum. Yakında anne olacağım Allah nasip ederse. Yeğenlerim de canlarım benim.

patiklerimi giydim battaniyemi doladım karnıma laptopumu da aldım kucaıma grmeniz lazım beni baloncuk çıktı mı??? bi de neskafem var yanımda içmiyodum ne zamandır hamileyim diye ne safım ben ya noolcak bu halim benim kırmızılar bana oyun oynuyolar emin olmamam için az az geliyolar ağrı da yok öyle aman aman. benim adetlerim çok kötü olur kızlar hem ishal hem kusma bulantı üşüme terleme hepsini aynı anda düşünün ama şimdi sadece hafif kramp var. az önce dayanamadım test yaptım silik çıktı yine 2. çizgi. bi daha mı aynısı oldu acaba? ben önümüzdeki ay dr a gideyim değil mi? 2 tane kimyasal üst üste normal mi sizce?

iş stresi bende de çok fazla be gülüm. evde olacağımı bilsem razıyım hamileliğin çektirdiklerine katlanırımda.. iş yerinde olmak beni korkutuyor artık

ya başkan on gün önce arıyo paftalarını istiyo
burda bi abimiz var 40li yaşlarda
buraya kadar normal
bu abi patrona sölüyo o da yollayın dio
buda tamam
bide patrona dioki herşey hazır basıp yollayacaz dio
ki işte bu yalan hemde kuyruklusundan
bunuda bana dün sölüyo akşma hemde tam doktora giderken
adamın on gün önce araıdğı şeyi bana tesli tarıhine 2 gün kala sölüyo
abi ne yaptın diyincede nuttum sabahlar yaparsın sen dio ya
nasıl sinir olmayım bacım sen söle

Canım hemen umutsuz olma. Adet günün geçince bir daha test yap. Bebek varsa pespembe çıkıyor zaten.
slm hanımlarr
ben geldimmmmm
buğün sinamaya gittik eşimlee uzun hikayeye çok güzell tavsiye ederimm
Ben de o filmi çok beğenmiştim

Çift karakterli İkizler insanları bu özelliklerini daha bebekken belli ederler. İkizler bebeklerini ve çocuklarını anlamak güçtür, çünkü bir an neşeliyken bir an sonra ağlamaya başlayabilirler.

Aynı biçimde dersleriyle ilgili de çok sorun yaşayacaklardır. En sevdikleri ders birkaç gün sonra en sevmedikleri ders halini alabilir. Ayrıca yerinde duramama gibi bir özellikleri vardır.

İkizler çocuklarının minicik bir bebekken bile karyolalarının parmaklıklarını aşmayı deneyebilirler ve böylelikle de anneleriyle babalarını korkutmayı başarırlar. Onlarla yaşamak mayın tarlasında dolaşmak gibidir: her an her şey olabilir.

Ancak çocuğunuz İkizler burcundansa şanslı da sayılırsınız. Güzel sanatlar ve spor gibi konularda öylesine beklenmedik başarılar gösterebilirler ki onlarla gurur duyarsınız. Çalışmayı sevmemelerine rağmen zekâları sayesinde okulda başarılı olan öğrenciler de çoğunlukla İkizler burcundandır.

Hava elementinden olan İkizler tamamıyla akıl ve zekayla bağlantılıdır. Çok enerjik ve hareketli bebeklerdir, yürümeyi ve konuşmayı çabuk öğrenirler, kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. İkizler çocukları, dikkatini çeken yerlere dokunmaktan çok hoşlanırlar. Ebeveynlerini çok koştururlar. Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Devamlı hareket halindedirler, çok gürültülüdürler, hayal gücü geniş ve çok zekidirler, el becerileri gelişmiştir, etrafları nda gördükleri her şey hakkında soru sorarlar, merak ederler ve öğrenmek isterler, aynı anda bir çok şeyle ilgilenip, faklı alanlara yönelebilirler, küçük yaşlar da bile esprilidirler, taklit yetenekleri vardır.

Genellikle sosyal yönü kuvvetli olan ikizler, kolay dostluk ve arkadaşlık kurarlar, özgüvenleri güçlüdür. Özgürlüklerinin kısıtlanmasına tahammülleri yoktur, bu onları çılgına çevirir. İkizler burcunun en belirgin özelliği ise, hiç bir zaman tek bir şey ile yetinmeyip çok çabuk sıkılmalarıdır, çabuk sıkıldıklarından bir konu ile fazla ilgilenemezler. İlgilerini çabuk kaybettiği için okulda sorun yaşayabilirler, fakat pratik zekaları ile başarılı olurlar ve çabuk yükselirler.

Benim başıma çok afacan bir bebek geliyor kızlar

çok özledim sana bulaşmayı:)))))))

bende tatlı tatlı didişmelerinizi özledim yahu

Kızlarrrrr teyze oldum bennnnn

Yeğenim dünyaya teşrif etti

hayırlı olsun canım tebrik ederim darısı başına canım hayırlısıyla sen de alırsın kucağına inşallah :)

ya öyle insalara uyuz oluyorum sorumsuz şeyler ne olacak sonra kabak sana patlıyoo rahattır tabi

baloncuk bitirdi beni bitirdi.. (

adetliyken mi test yaptın anlamadım azıcık daha bekle bakalım yarın daha net olur ya tam gelir ya gelmez. şimdiden stres yapma az kaldı canım.

çok sinir bişey canım. ben olsam döverdim. gerçekten döverdim.

ben çıktım kızlar öpüldünüz iyi akşamlar..

hep birlikte azimle bekleyeceğiz tabiki hayatım:)
Rabbim sevdiği kulunu sınar. ne yolla olursa olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…