- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.061
Amin canım. En kısa zamanda sizler de güzel haberler alın. Biz de kolay doğum yapalım.hayırlı olsun canım darısı başına inşallah sağ salim. allah analı babalı büyütsün bizlere de nasip etsin...:)
Henüz hala olmama çok var. Evlenir evlenmez yenge, şimdi de teyze oldum. Yakında anne olacağım Allah nasip ederse. Yeğenlerim de canlarım benim.harikaaa kuzenler aynı yaşta olacak yaniii :))) ne güzel işte kardeş gibi. bende teyzeyim anneliğin yarısı derler ya öyle gerçekten. halalıkta öyle ama asla ayırmamammmm minnoşlarımı :)
iş stresi bende de çok fazla be gülüm. evde olacağımı bilsem razıyım hamileliğin çektirdiklerine katlanırımda.. iş yerinde olmak beni korkutuyor artık
Canım hemen umutsuz olma. Adet günün geçince bir daha test yap. Bebek varsa pespembe çıkıyor zaten.patiklerimi giydim battaniyemi doladım karnıma laptopumu da aldım kucaıma grmeniz lazım beni baloncuk çıktı mı??? bi de neskafem var yanımda içmiyodum ne zamandır hamileyim diye ne safım ben ya noolcak bu halimbenim kırmızılar bana oyun oynuyolar emin olmamam için az az geliyolar ağrı da yok öyle aman aman. benim adetlerim çok kötü olur kızlar hem ishal hem kusma bulantı üşüme terleme hepsini aynı anda düşünün ama şimdi sadece hafif kramp var. az önce dayanamadım test yaptım silik çıktı yine 2. çizgi. bi daha mı aynısı oldu acaba? ben önümüzdeki ay dr a gideyim değil mi? 2 tane kimyasal üst üste normal mi sizce?
Ben de o filmi çok beğenmiştimslm hanımlarr
ben geldimmmmm
buğün sinamaya gittik eşimlee uzun hikayeye çok güzell tavsiye ederimm
çok özledim sana bulaşmayı:)))))))
Kızlarrrrr teyze oldum bennnnn
Yeğenim dünyaya teşrif etti
ya başkan on gün önce arıyo paftalarını istiyo
burda bi abimiz var 40li yaşlarda
buraya kadar normal
bu abi patrona sölüyo o da yollayın dio
buda tamam
bide patrona dioki herşey hazır basıp yollayacaz dio
ki işte bu yalan hemde kuyruklusundan
bunuda bana dün sölüyo akşma hemde tam doktora giderken
adamın on gün önce araıdğı şeyi bana tesli tarıhine 2 gün kala sölüyo
abi ne yaptın diyincede nuttum sabahlar yaparsın sen dio ya
nasıl sinir olmayım bacım sen söle
sabah kesin ama bazen akşamda çıkıyo
bazende öğrürüp çıkaramaıyorum işte o çok fena oluyo
patiklerimi giydim battaniyemi doladım karnıma laptopumu da aldım kucaıma grmeniz lazım beni baloncuk çıktı mı??? bi de neskafem var yanımda içmiyodum ne zamandır hamileyim diye ne safım ben ya noolcak bu halimbenim kırmızılar bana oyun oynuyolar emin olmamam için az az geliyolar ağrı da yok öyle aman aman. benim adetlerim çok kötü olur kızlar hem ishal hem kusma bulantı üşüme terleme hepsini aynı anda düşünün ama şimdi sadece hafif kramp var. az önce dayanamadım test yaptım silik çıktı yine 2. çizgi. bi daha mı aynısı oldu acaba? ben önümüzdeki ay dr a gideyim değil mi? 2 tane kimyasal üst üste normal mi sizce?
slm hanımlarr
ben geldimmmmm
buğün sinamaya gittik eşimlee uzun hikayeye çok güzell tavsiye ederimm
ya başkan on gün önce arıyo paftalarını istiyo
burda bi abimiz var 40li yaşlarda
buraya kadar normal
bu abi patrona sölüyo o da yollayın dio
buda tamam
bide patrona dioki herşey hazır basıp yollayacaz dio
ki işte bu yalan hemde kuyruklusundan
bunuda bana dün sölüyo akşma hemde tam doktora giderken
adamın on gün önce araıdğı şeyi bana tesli tarıhine 2 gün kala sölüyo
abi ne yaptın diyincede nuttum sabahlar yaparsın sen dio ya
nasıl sinir olmayım bacım sen söle
güzelmiş gidenler diyorda... ben gidene kadar yaz gelir :)) internetten izlerim artık.
Sabır istiyor gerçekten zor canım. Allah yardımcın olsun. stres daha çok arttırıyordur. iş yerindekilere söyledin dimi?
söledimde insan olmadıkları için henüz farkına varamadılar
ben çıktım kızlar öpüldünüz iyi akşamlar..
ıyıym canım sagolasın,bıraz buruktum olanları bılıyorsun,hamıle arkadasları uzmek ıstemedım,suan onların morale ve guzel haberlere ıhtıyacı var,bıraz kendı kendıme dusundum,sabır.. beklıyorum,bol dua ıleemhacım nasılsın?
bayağıdır yoksun ortadaa merak ettim seniii
beni ağlattınınz kızlar
Selam kızlar, uzuntumu kederımı bı yana attım,geldım topıge.
Kendı tahlıl ve testlerımın ıyı cıkmasına bıle sevınememıstım esımın sperm sayısı 0 cıkınca. Ama allaha sukur demeye calısıyorum. Evet hayatımın sonu degıl,bırcok organım guzel calısıyor,sevdıgım ınsanla beraberım ,yakınlarım hala yasıyor,ıyı bır ısım var...allaha hamdu senalar olsun,bu gunlerıne sukur. Çocuk hayalımden vazgecmıs degılım,rabbım nasıp ettıgınde tabıkı olacak,belkı saglıklı bıreylerden bıraz daha gec olacak ama emınım rabbım bana bu duyguyu nasıp edecek.
Ben sadece saglıklı sıhhatlı bır kız cocugu ıstemıstım, kendıme arkadas olabılcek,benım sahıp olamadıgım ımkanlara sahıp olacak,ıstedıgı yerı gezecek,ıstedıgını yıyecek ıcecek,gezecek..etrafındakıler ıcın degıl kendı ıstedıgı ıcın her ıstedıgını yasayabılecek kucuk bır kız cocugu,sıkıldıgımda benı dınleyecek,ona kıyafetler alacagım,benı karsılıksız, cıkarsız sevecek bır kız cocugu... Rabbım herkese bır sınav sunuyor bu dunyada benım sınavlarımda bıtmemıs demekkı. Para,saglık,ölumler.. sorunlarından sonra bunuda gogusleyecegım ınsallh.
Kendımı kaybedercesıne degıl,duayla bekleyecegım..bır tane ajanda aldım kendıme,senı beklerken neler yasadıgımı yazacagım, eşimi,onun hallerını,kendı heyecanlarımı,su durumda sana hazırlayabılecegım tek hedıye budur sanırım..ıcımı ona dokecegım,sen geldıgınde ıcımde keder olmasını ıstemıyorum..
ozlemle ,sevgıyle,duayla senı bekleyecegım melegım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?