Ilk çocuğunu düşünenler...

ay canım benım dıkkat et kendıne,sakın uzulme,sayet ben hamıle kalırsam 9 ay boyunca uzulmek yasak bana:)))

evet tatlımmm hepimize öyle mutlu sakin bir hamilelik geçireceğiz inşallahhhhhh tabi işyerinde böyle güllümsün gibi problemler olmazsa
hakkımızda hayırlısı canım bende bu ay çok takviye yapmıştım kocişe çok ümitliydim o yüzden ama kırmızılar gelince buruldu içim tabi
şimdi kasım sonunda karyotip testini bekleyeceğiz bişey çıkmaz inşallah da hemen tüp bebeğe geçeriz tabiiii Allahım sürpriz yapıp bebişimizi göndermezse o zamana kadar
dediğin gibi sabır ve dua..... Rabbimden başka sığınacak limanımız yok çünküüüüü

kızlar bizde yaşım geçiyor diye korunmamaya karar verdik.(34 yaşındayım buarada )ve bu ay hamile kaldım açıkçası bu ay hemen kalacağımı düşünmemiştim. :26: Bu arada hayatımda sayılı antibiyotik içmişken bu ay boğaz ağrısı için antibiyotik kullandım ve birde panik atak tedavisi için antidepresan ilaç kullanıyordum.Henüz adetime 4 gün varken test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.(dün yani ) antidepresam ilacımı kestim hemen .Şu anda hesaplayıcılar 4 haftalık hamile olduğumu söylüyor.Umarım bebeğime bir zararı dokunmamıştır. Doktora bu bilgileri detaylı olarak vericem tabi ki .Allah isteyen herkese nasip etsin.

slm hanımlarr
bugün test yaptım malesef tek çizgi..
bu testlerin 2 cizgilisi olmadığına inanmaya başladım yaa
nasıl bi yol izlemeliyim bana yardım edin
doktora gitmiştim bu ay bende bi sorun yokmuş doktor öyle dedi ama hiç bi test falan yapmadı sadece alttan baktı

bende uzun süre ole düşündüm bu testler hep tek çizgi dedim

canım ben ikinci çizgiyi gördüm ya bi kere hala saklıyorum onu bi görsen:) ama öyle göreceksen hiç görme bence allahım sağ salim kucağına aldıracaksa göstersin ikinci çizgiyi. üzülmek yok o yüzden. bat bugün müydü?

sabah 5 e kadar kıvrandım yatakta sancıdan şimdi biraz daha iyiyim ada çayı içtim toparladı biraz. ağrı kesici almamaya karar verdim artık adet dönemlerimde. kesiyo çünkü kanamamı.

yumurtlama tarihlerinde ilişkiye girmeye çalış canım birde ben kendi adıma hiç hamileliği düşünmeden sadece o olayın zevkine bırakarak yaşadım . Açıkcası bu kadar çabuk tutacağını düşünmediğim için onunda rahatlığı olabilir bende ki ama işe yaradı yani

inşallah canımm.herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tabiki banada
bat ne zaman kesin bilmiyorum buğün 30.günüm meraktan duramadım yaptım buğün
ekimin 17siydi sat

yumurtlama tarihlerini değerlendirdik canım ama olmamış demek ki
ne güzel melegin seni bekletmeden gelmiş
rabbim tamamına erdirsin inşallah

inşallah canımm.herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tabiki banada
bat ne zaman kesin bilmiyorum buğün 30.günüm meraktan duramadım yaptım buğün
ekimin 17siydi sat

o zaman kırmızıları görmeden ümidimizi kaybetmiyoruz. bir iki gün daha bekle bakalım gelmezse adetin bi test daha yaparsın. hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…