- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.081
bende çok yorgunumm. şöyle eve kaçıp uyusam ve telefon hiç çalmasa. Emeklilik istiyorum!((
asyanın kendine hayrı varda.... :)
kızlarrrrrr merhabalar napıosunuz , ya benim karnım çok şiş ölüyorum sanki 7 aylık gibiyim yawwkıyafetlerimde olmuyoo
ya cnm canı saolsun ama çok snirliyim ya
sakinleşemiyorum
dün doktor bile farketti
ne oldu sana ne bu sinir vucudun kaskatı olmuş
bak böle yapma çok sinrli beben olur dedi
ya sinirde iyice mideme vuruyo deli ediyo beni
bak bende ağlıyorum öğrendim.. hamiş olmayabilirim ama benimde sürekli midem bulanıyor lütfen dışlama beni. benimde bulanıyor iştee
gülümsün sizi görünce valla gözüm korkuyooorrr
gel kzum gel bağrıma gel ağlarık bereber
:))))) Günaydııınnn çiçekleriimmm...akşam 9 da yattım. deliksiz uyudum (wc molaları hariç)
geldim masaya yattım 5 dk kestirdim. bide rüya gördüm bu arada:))) hala da uyuyasım var. 9 ay boyunca hiç kalkmasam uyusam yani:))))
Uykucu seni:))))) Günaydııınnn çiçekleriimmm...akşam 9 da yattım. deliksiz uyudum (wc molaları hariç)
geldim masaya yattım 5 dk kestirdim. bide rüya gördüm bu arada:))) hala da uyuyasım var. 9 ay boyunca hiç kalkmasam uyusam yani:))))
Geçmiş olsun. İşaret falan deyip saçmalama lütfen. Gebe olmadığından emin olana kadar ilaç içme. Zaten gebelik düşünürken ilaç almamak gerekiyor. Ben idrar yolları enfeksiyonu oldum en ağırından, acillik oldum ama gebe olabilirim diye antibiyotik almadım. Gebe değilmişim oysa.hastyım hasta ıhlamurum tasta yahu atık uğraşmasam mı çocuk çin baksanıza evde otururken hasta oluyorum bu bi işaretmi acaba
Benim de yoğun bugün. Ödemeler beni bekliyor. Her ay düzenli cetvel yapıyorum. Gelir-giderlerim kayıt altında.günaydın bayanlar
yine yoğun bi gün beni bekliyo
Günaydın kızlar
Bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum
Uykucu seni
Geçmiş olsun. İşaret falan deyip saçmalama lütfen. Gebe olmadığından emin olana kadar ilaç içme. Zaten gebelik düşünürken ilaç almamak gerekiyor. Ben idrar yolları enfeksiyonu oldum en ağırından, acillik oldum ama gebe olabilirim diye antibiyotik almadım. Gebe değilmişim oysa.
Benim de yoğun bugün. Ödemeler beni bekliyor. Her ay düzenli cetvel yapıyorum. Gelir-giderlerim kayıt altında.
günaydın bayanlar
yine yoğun bi gün beni bekliyo
Kişiden kişiye değişiyor. Ben de çabucak uyuyorum. Hemen yorulup uyuyarak dinlenmek istiyorum. Öğlen yemekten sonra biraz yürüyorum. O bile nasıl uyku yapıyor bilsen.çook uykum var çoookk:))))
yavv hayatım başka kimse şikayet etmiyo bu uyku olayından. bi bende mi var acep
cnm mide bulantısı için dişini sıkacan evet ilacaı var
ama önermiyorum dedi
günde kaç defa kusuyosun falan DEDİ
bende söledim
doktor oolacak okadar sen iyisin sıkma kendini yiyebiliyosan bol bol meyve ye dedi
kus ama ye çıksın önemli değil dedi
hemoroid söledim zeytin yağı sür ileç kullnma dedi
yazık ama yaa bırak ifadesi içsin barii.... :) hamişe zulüm yapılmaz amaaa
sıcak tut sıcakkk geçmiş olsun canımcım
Kızlarrrrr teyze oldum bennnnn
Yeğenim dünyaya teşrif etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?