Ilk çocuğunu düşünenler...

ya cnm canı saolsun ama çok snirliyim ya
sakinleşemiyorum
dün doktor bile farketti
ne oldu sana ne bu sinir vucudun kaskatı olmuş
bak böle yapma çok sinrli beben olur dedi
ya sinirde iyice mideme vuruyo deli ediyo beni

doktorun doğru diyo. saçları dimdik doğacak damadımın hippi gibi.. :))
az bi sakin olmaya çalışsan.

bak bende ağlıyorum öğrendim.. hamiş olmayabilirim ama benimde sürekli midem bulanıyor lütfen dışlama beni. benimde bulanıyor iştee

kocaman yumurtan vardı. olabilirsin. inş da olmuşsundur da dinleriz akşama kadar seni burda..
ben boşunamı tavuklara baktım öyle pazarda. anamdan boşunamı azar işittim. emeklerimi boşa çıkarma:)

:))))) Günaydııınnn çiçekleriimmm...akşam 9 da yattım. deliksiz uyudum (wc molaları hariç)
geldim masaya yattım 5 dk kestirdim. bide rüya gördüm bu arada:))) hala da uyuyasım var. 9 ay boyunca hiç kalkmasam uyusam yani:))))

hastyım hasta ıhlamurum tasta yahu atık uğraşmasam mı çocuk çin baksanıza evde otururken hasta oluyorum bu bi işaretmi acaba

Günaydın kızlar

Bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum
Uykucu seni
hastyım hasta ıhlamurum tasta yahu atık uğraşmasam mı çocuk çin baksanıza evde otururken hasta oluyorum bu bi işaretmi acaba
Geçmiş olsun. İşaret falan deyip saçmalama lütfen. Gebe olmadığından emin olana kadar ilaç içme. Zaten gebelik düşünürken ilaç almamak gerekiyor. Ben idrar yolları enfeksiyonu oldum en ağırından, acillik oldum ama gebe olabilirim diye antibiyotik almadım. Gebe değilmişim oysa.
günaydın bayanlar
yine yoğun bi gün beni bekliyo
Benim de yoğun bugün. Ödemeler beni bekliyor. Her ay düzenli cetvel yapıyorum. Gelir-giderlerim kayıt altında.

çook uykum var çoookk:))))
yavv hayatım başka kimse şikayet etmiyo bu uyku olayından. bi bende mi var acep

çook uykum var çoookk:))))
yavv hayatım başka kimse şikayet etmiyo bu uyku olayından. bi bende mi var acep
Kişiden kişiye değişiyor. Ben de çabucak uyuyorum. Hemen yorulup uyuyarak dinlenmek istiyorum. Öğlen yemekten sonra biraz yürüyorum. O bile nasıl uyku yapıyor bilsen.

O zaman 5haftacık dişini sıkacaksın mecbur canım
Biraz naz yapıo köfteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…