Ilk çocuğunu düşünenler...

sabah 5 e kadar kıvrandım yatakta sancıdan şimdi biraz daha iyiyim ada çayı içtim toparladı biraz. ağrı kesici almamaya karar verdim artık adet dönemlerimde. kesiyo çünkü kanamamı.

bende geçen ay kıvrandım öyle canım ilaç da içmedim dediğin gibi kesiyo içerde kalanlarda kiste neden oluyomuş

yumurtlama tarihlerini değerlendirdik canım ama olmamış demek ki
ne güzel melegin seni bekletmeden gelmiş
rabbim tamamına erdirsin inşallah

Aminn canım Allah isteyen herkese yaşatsın canım. Ama senin adet tarihin henüz geçmemiş .O yüzden negatif çıkması normal .Bana eczacı adetin 7 gün geçsin ondan sonra çıkar testte dedi. Sen genede ümidini kaybetme canım . Allah Büyük

bende geçen ay kıvrandım öyle canım ilaç da içmedim dediğin gibi kesiyo içerde kalanlarda kiste neden oluyomuş

evet onu duyunca karar verdim ben de ama çok zor oluyo ilaçsız ya tuvaletle yatak arası mekik dokudum sabaha kadar, üstüne bi de ishal.. kocamı da uyutmadım öyle ikide bir kalkınca garibim uyandı hep o da..

sen kaç gün geçtikten sonra yaptın canım

üsküdar yunus emre hastanesinden randevu aldım adetim bitince gidicem nasıl orası bilen var mı yada bi fikri olan? şüphelerim var acaba tüpler açık mı kapalı mı yada kist var mı diye. adet sancılarım da normal gelmiyo pco falan vardır belki ne bileyim..

inşallah canımm.herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tabiki banada
bat ne zaman kesin bilmiyorum buğün 30.günüm meraktan duramadım yaptım buğün
ekimin 17siydi sat

canım benim sat 18 ekimdi yumurtlama günü olarak 1 kasımı veriyordu hesaplayıcılar .Biz 26 Ekimde ve 4 kasımda korunmasız ilişkiye girdik .Hangisi tuttu bilmiyorum açıkçası.Bende yumurtlama gününde ilişkiye girmedik diyede bir rahatlık vardı açıkcası .Ama bu işler belli olmuyormuş yumurtlama gününe yakın tarihlerde de ilişkiye girmeye çalış canım.

uyansın tabi neler çektiğimizi görsünler
kadın olmak gerçekten zor

bazen çok kızıyorum ona. çok sancım olduğunda hadi dr a gidelim diye tutturuyo ben de hayatım gitsek iğne yapıcaklar ağrı kesici göndericekler bu saatte bişey yapamazlar hem normal bu diyorum adet sancısı böyle olur diyorum şimdi de takmıyo e normalmiş ya işte diyo..

o testler bende hep çift çizgi çıktığından kan tahlili yaptırıyodum her ay.
kan testi yapmadımı doktorun. aslında yapmış olması lazım bir sorun yok derken neye dayanarak dediki anlayamadım.

selam kızlar test yaptım kocaman tek çizgi bu ayda tırt dr önerilerinizi bekliyorum istanbul avrupa yakası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…