Ilk çocuğunu düşünenler...

hiç sorma gülüm yaaavvv.... benim sıpam zorları sevecek sanırım anası gibi...
kıyamam kocam eriği buldum deyince havalara uçtu:)))
asya çok güçlü bir kadın.. içindeki fırtınayı kolay kolay söylemiyo işte.. böyle birden bırakıveriyo sözcükleri... ama ben eminim analık güdüsü zamanla daha ağır basacak. azıcık zaman lazım..

Amanda aman kıyamazmış da kocacığına
asyam bunları da atlatır be gülüm Allahımın izniyle zamanla herşey rayına girer zaten çok doğru söyledinnnn
Görüşürüz tatlım öpüyorum

o köfte bi doğsun istiracam zaten totosunu
mercimek kadar boyuyla koca gövdemi yerle bir etti sıpcaık

bende ısırabilir miyim birazcık ne olurrrr :)

rabbim kime ne zaman vereceğini biliyo işte herşeyin bi zamanı var yırtınmanın faydası yok

ayyy çatlayacağım neyse sonuç hayırlı olsun da

verdim:))) yarın teslim olacak. olsuunn ...:)))

afiyettt olsun tatlım :)

asyacım hayırlısı olsun hakkında canım biraz dinlen kendini toparla bakalım

Kızlar yeni üye oldum. Konub başlığını görünce geldim. Bizde ilk bebeğimizi düşünüyoruz. Ama ben açıkçaı biraz korkuyorum...Siz bu kararı verdiğinizde neler hissettiniz?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Tatlım sen nasılsın bugün....
Bende çok sancı çektim bu sefer ne oldu bize yaaaa
Birde acaip gelio benimkiler pıhtı pıhtı böyle:26:
Çok korktummm

daha iyiyim tatlım sağol. sen nasılsın? benim de öyle aynı geçen ayki gibi aşırı ağrılı ve pıhtılı. söylemiş miydim ben dün bi ara emin olamadığım için adet mi değil mi diye dayanamadım tesst yaptım o ara ve silik çizgi çıktı. sanırım +1 kimyasal daha yaşadım. anlamıyorum neden oluyo neden tutunamıyolar. randevu aldım yunus emre hastanesinden adetim bitsin muayene olucam çok korkuyorum.

o testler bende hep çift çizgi çıktığından kan tahlili yaptırıyodum her ay.
kan testi yapmadımı doktorun. aslında yapmış olması lazım bir sorun yok derken neye dayanarak dediki anlayamadım.

kan testi falan yapmadı kist varmı yok mu diye baktı rahim temiz dedi valla bende bilmiyorum canım yaa

benim 2. ayım canım korunmayı bırakalı. geçen ay hamile olduğumu öğrendim başta çok korktum istiiyodum ama bi anda öğrenince panik sardı ne yaparım yapabilir miyim kaldırabilir miyim böyle bi sorumluluğu diye. sonra kaydı gitti elimden, kimyasal gebelikmiş. ama şimdi deliler gibi istiyorum sevincim yarım kaldı çünkü, içimde kaldı. çift çizginiin sevincini bile yaşayamadım. o yüzden çok irdeleme bence canım allah verirse oluyo zaten gelirse başım üstünde yeri var..

git tatlım git iki ay üst üste bu normal değil bence iyice araştırsınlar nedir ne değildir çıksın ki ona göre hareket edelim ama dimi
yazık bu bünyeyeee

inşallah canım vardır bi hayır diyip beklemedeyiz
elden gelen bişe yok malesef

evet tatlım ama muhakkak kontrolden geçmek gerekiyor
biz es geçiyorduk ki dr.um bana gel bir kontrolünüzü yapalım dedi sonra öğrendik ki eşimde sorun var
o yüzden herşeyinizi kontrol ettirip araştırın derim bennn

canlarım ben çıkıyorum öpüldünüz, kendinize dikkat edin iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…