- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.181
amanda amannnn daha ulaşılabilir bişey çekeydi susamcık uğraştırmasaydı anasını bu kadar
Haklı tabi ki biraz işler sakinleşirse o da düzelir diye tahmin ediyorum zaman zaman zamannnnnn dioruzzz o zaman
canımsım asyaaaaa dikkat et kendineeeeee
kızlar ben çıkıyorum. bugün yine uyku hali beni süründürüyo.
yarın görüşürüz. öptüm hepinizi
hiç sorma gülüm yaaavvv.... benim sıpam zorları sevecek sanırım anası gibi...
kıyamam kocam eriği buldum deyince havalara uçtu:)))
asya çok güçlü bir kadın.. içindeki fırtınayı kolay kolay söylemiyo işte.. böyle birden bırakıveriyo sözcükleri... ama ben eminim analık güdüsü zamanla daha ağır basacak. azıcık zaman lazım..
görüşürüz canım dikkat et kendine.
o köfte bi doğsun istiracam zaten totosunu
mercimek kadar boyuyla koca gövdemi yerle bir etti sıpcaık
canım benim sat 18 ekimdi yumurtlama günü olarak 1 kasımı veriyordu hesaplayıcılar .Biz 26 Ekimde ve 4 kasımda korunmasız ilişkiye girdik .Hangisi tuttu bilmiyorum açıkçası.Bende yumurtlama gününde ilişkiye girmedik diyede bir rahatlık vardı açıkcası .Ama bu işler belli olmuyormuş yumurtlama gününe yakın tarihlerde de ilişkiye girmeye çalış canım.
benim kan sonucum hala çıkmadı üfff sinir oldum en az 6 kere gittim saglık ocagına önce incelenmemişti şimdi de sistem kapalıymış
bakalım 3-4 gibi bi ara diye doktor numarasını verdi
acayip stres oldumya rahatken gitgel yap yap..
verdim:))) yarın teslim olacak. olsuunn ...:)))
Tatlım sen nasılsın bugün....
Bende çok sancı çektim bu sefer ne oldu bize yaaaa
Birde acaip gelio benimkiler pıhtı pıhtı böyle:26:
Çok korktummm
o testler bende hep çift çizgi çıktığından kan tahlili yaptırıyodum her ay.
kan testi yapmadımı doktorun. aslında yapmış olması lazım bir sorun yok derken neye dayanarak dediki anlayamadım.
Kızlar yeni üye oldum. Konub başlığını görünce geldim. Bizde ilk bebeğimizi düşünüyoruz. Ama ben açıkçaı biraz korkuyorum...Siz bu kararı verdiğinizde neler hissettiniz?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kan testi falan yapmadı kist varmı yok mu diye baktı rahim temiz dedi valla bende bilmiyorum canım yaa
Bizi de bekletmez inşallah tatlım yyaaa
Hayırlısıyla bizimki de tez zamanda gelsinnnnnnn
daha iyiyim tatlım sağol. sen nasılsın? benim de öyle aynı geçen ayki gibi aşırı ağrılı ve pıhtılı. söylemiş miydim ben dün bi ara emin olamadığım için adet mi değil mi diye dayanamadım tesst yaptım o ara ve silik çizgi çıktı. sanırım +1 kimyasal daha yaşadım. anlamıyorum neden oluyo neden tutunamıyolar. randevu aldım yunus emre hastanesinden adetim bitsin muayene olucam çok korkuyorum.
canım bence sen bi de kan tahlillerini yaptır hormon tiroid falan.
inşallah canım vardır bi hayır diyip beklemedeyiz
elden gelen bişe yok malesef
bak şimdi sinir oldum dr benden hiç tahlil istemedi sorun yok dedi sonra eşime döndü sigara içme telefonu cebinde tasıma dedi çünkü eşinden kaynaklı bu durum yok dedii
eşininin testleri yapıldı mı tatlım
canlarım ben çıkıyorum öpüldünüz, kendinize dikkat edin iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?